-
http://japanesenostalgiccar.com/2014/08 ... or-264000/
Στα 250 χιλ. δολάρια. Βέβαια το καλύτερα αποκαταστημένο L10A (matching numbers), το πρώτο μοντέλο και με πολύ πιο σπανιο και δύσκολο κινητηρα.
-
Σημα Ελπα στην Γερμανια
http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-ENAME ... SS:GB:1120
-
Εχω ακουσει μια πικρη ιστορια για αυτα τα σηματα...
Θα πεσεις απο τα συνεφα φιλε μου... -
Για πες την.
-
Ασε ρε να τρεχουμε.... Αυτα δεν γραφονται.
Να στην πω απο κοντα οποτε θες. -
από τετράδιο μου της Α' Δημοτικού.
42 χρόνια μετά τελικά έχω και Rx2 kai 1500
-
Χαχαχαχαχα
Δεν παιζεσαι ρε φιλε!!!!! -
είδα την κούκλα στο -6 και ομολογώ κλονίστηκα.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
είδα την κούκλα στο -6 και ομολογώ κλονίστηκα.κοκκινιζω...
-
-
Ευτυχώς που με καταλαβαίνουν οι κόρες και με ενημερώνουν για το τι κυκλοφορεί στη γειτονιά:
- Μπαμπά είδα το κόκκινο το Μίνι χτες και ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κό! Π-Ο-Λ-Υ καθαρό! Σε φοβερή κατάσταση!
-
Exω στα χερια μου ενα διαφημιστικο φυλλαδιο που παρουσιαζει ενα ηλεκτρικο moke,the bug το ονομα του,45χλ.την ωρα τελικη,120 χιλιωμετρα μπορει να διανυσει και τιμη στα 8700e. Στα 90΄s ειχαμε περασει ωραια με ενα τετοιο ενοικιαζομενο.
-
Eιναι κανεις στην Πατρα που να μπορει να ριξει μια ματια σε αυτο το αυτοκινητο?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4463910/
Ενδιαφερεται ενας φιλος, και δεν εχω ορεξη να κανω πολλα χιλιομετρα για το τιποτα.
-
Ρε παιδια τι εχει γινει στο φορουμ εχουν χαθει ολοι οι φιλοι ελαχιστες εως ανυπαρκτες επισκεψεις ....τι εχει συμβει;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
**Τα off topic πήγαν στον κάδο απορριμάτων. Οποιαδήποτε συνέχεια θα επιφέρει τις ανάλογες συνέπειες. [Mod] **Μέχρι στιγμής η κοινότητα των Ιστορικών φάνηκε να μένει συμπαγής και πιστή στο εδώ Φόρουμ. Φυσιολογικό, άλλωστε, αφού είμαστε λάτρεις του παλαιού εν γένει και δύσκολα αλλάζουμε χούγια. Αν, όμως, δεν μπορούμε να τα λέμε με την ησυχία μας ούτε στο 'Καφενείο' μας και δεχόμαστε τέτοιες άκομψες παρεμβάσεις είναι φυσικό επακόλουθο να φύγουμε από μόνοι μας.
Προσωπικά, μετά από πολλά χρόνια εδώ, έχοντας γνωρίσει πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και αποκομίσει ένα σωρό γνώσεις αρχίζω να αισθάνομαι αποπνικτικά. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να κινήσω μετά λύπης μου κατά την πόρτα της εξόδου.
Καλή συνέχεια στην ομήγυρη και πολλά απολαυστικά χλμ με κλασικές και σύγχρονες ρόδες! Θα σας παρακολουθώ εκ του μακρόθεν και θα τα λέμε δια ζώσης.
Φυσικά, ευχαριστώ αυτούς που δημιούργησαν αυτό το Διαδικτυακό χώρο, με φιλοξένησαν τόσα χρόνια και μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωριστούμε και να πούμε ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα.
ΥΓ: αυτά σας παρακαλώ να μην τα σβήσετε κύριε mod. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με τις δικές σας έριδες. Είναι απλά ο αποχαιρετισμός στα φιλαράκια μου.
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Ρε παιδια τι εχει γινει στο φορουμ εχουν χαθει ολοι οι φιλοι ελαχιστες εως ανυπαρκτες επισκεψεις ....τι εχει συμβει;Έχει χαθεί το κέφι δυστυχώς και κρίμα γιατί είχαμε πολύ καλή παρέα εδώ. Όταν όμως κάνεις ένα post και δεν βρίσκεις καμία ανταπόκριση, ε θα το βουλώσεις κι εσύ σιγά-σιγά. Έγινε και της μόδας το facebook και πήγανε όλοι εκεί να παρακολουθούν κάτι απίστευτους κάφρους να βρίζονται για το τιποτα. Κατάντια...
Όσο για τις διαχειριστικές έριδες, δεν μας αφορούν. Αν δεν ήταν οι σπόντες του nonos ούτε θα το μαθαίναμε καν μιας και δεν βγαίνουμε έξω από την ενότητα των κλασικών.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο ronnie.....
-
Παραθέτω μερικές από τις απορίες μου σαν απλός και ταπεινός χρήστης της κοινότητας αυτής που τόσα μου προσέφερε:
Πρώτον: Τι σημαίνει 'off topic' σε ένα 'καφενείο' στο οποίο, από την ονομασία του και μόνο οποιοσδήποτε λογικός αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα συζήτησης;
Δεύτερον: Διαγράψατε δημοσίευση ενός από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του forum (ronnie) επειδή πήρε τον χρόνο να επισημάνει την κατάσταση και να θυμίσει σε όλους μας ότι τα μέλη της ενότητας αυτής, πάντα είχαν τον τρόπο να 'τα βρίσκουν' ειρηνικά και μεταξύ τους, χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Γιατί;
Τρίτον: Διαγράψατε δική μου δημοσίευση επειδή απλά ρώτησα 'τι έχασα'; Στα 6 χρόνια που διαβάζω και γράφω εδώ δεν υπήρξε ποτέ moderator με τέτοια αντιμετώπιση απέναντί μου, πόσο μάλλον χωρίς έστω μία προειδοποίηση!Με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι αν υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τις κινήσεις αυτές και ταυτόχρονα να λυπούμαι βαθύτατα.
-
Η παρούσα ενότητα του Forum (και αναφέρομαι στα 'Κλασικά και ιστορικά μοντέλα') αποτελούσε και αποτελεί την πλέον ιδιαίτερη και ξεχωριστή ενότητα με άκρως αξιόλογο υλικό αλλά πρώτα από όλα από αξιόλογους συμμετέχοντες. Και αυτό δεν αλλάζει. Εξακολουθεί να μην υπάρχει moderating τουλάχιστον με την μορφή που υπάρχει στις υπόλοιπες ενότητες.
Ο λόγος που αφαιρέθηκαν 6 συγκεκριμένα posts από το 'καφενείο', το οποίο εν γνώση όλων μας δεν δεσμεύεται από 'εντός ή εκτός θέματος' ή 'εκτροχιασμούς' (που σίγουρα έχετε τον τρόπο να τα βρίσκεται) είναι ότι πολύ απλά -και αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό από όλους- δεν μπορεί να υπάρχει για πολλοστή φορά αναφορά σε παλαιότερα άσχημα γεγονότα και για αποφυγή εντάσεων και επιπλέον παρεξηγήσεων.
Και αυτό δεν είναι σκοπιμότητα από μέρους κανενός (υπάρχουν σε άλλη ενότητα του φόρουμ τα αντίστοιχα θέματα και αναφορές που απαντούν σε αυτές τις ερωτήσεις), αλλά μια απόφαση της νέας διαχείρισης για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ η οποία θα θέλαμε να γίνει σεβαστή και αποδεκτή. -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
....μια απόφαση της νέας διαχείρισης για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ η οποία θα θέλαμε να γίνει σεβαστή και αποδεκτή.Δυσκολα θα γινουν αποδεκτες ακραιες και αψυχολογητες κινησεις.
Θα μπορουσατε να προειδοποιήσετε με ενα Π.Μ. οσους πιστευετε οτι παραφέρονται. Μια προταση εκανα να χαμηλωσουν οι τονοι και μου σβησατε το ποστ.
-
Νομίζω πως το moderating έχει αλλάξει δραστικά, σε όλες τις ενότητες. Η χαλαρή κατάσταση που επικρατούσε κάποτε δεν παίζει. Αν κάποιος δεν γράφει αυτό που θέλει η διαχείριση, θα σβήνεται ή θα τρώει warn, χωρίς πολλά πολλά.
Φυσικά και η διαχείριση έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει. Δικό της το μαχαίρι, δικό της και το πεπόνι. Απλώς οι χρήστες, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.Τα Κλασικά και Ιστορικά, είναι μια εξαιρετική ενότητα και τα μέλη της, εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους.
ΥΓ: Αναρωτιέμαι πόσο θα ζήσει αυτό το μήνυμα... Μάλλον θα φάω warn για off-topic, flame baiting, ή κάτι άλλο πρωτότυπο αυτή τη φορά.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]