-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σορρυ αν εχει ξαναμπει:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/9306Αυτο το διαμαντι της αυτοκινησης,εχει ξαναμπει !
Κοιτα δεν ειναι κακο.
Ο τυπος λεει 80.000 συζητησιμα,αν τα κανει 100.000(τα λεφτα που θα σου δωσει για να το παρεις) τοτε θα βρεθουν 2-3 σιγουρα...
Εγώ λέω να στείλουμε τις φωτό με email στην VW στην Γερμανία! Πολύ θα ήθελα να δώ τις αντιδράσεις τους!
-
Μου αρεσει που λεει 'αντικα'.....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μου αρεσει που λεει 'αντικα'.....και πού να έβλεπες ένα 'αντίκα' ντεσεβό που είχα δεί κάποτε στην Αίγινα (γαμώτο, δεν είχα κινητό με φωτογραφική τότε) το οποίο είχε διπλά φανάρια εμπρός ήταν σε χρώμα ρόζ μέσα έξω και οι πόρτες ήταν διάφανες από πλέξι γκλας ...μετά από αυτό το πολιτισμικό σόκ... άντε να ξαναέμπαινα στο απλό ντεσεβό τσάρλεστον που είχε τότε ένας οικογενειακός φίλος!!!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εγώ λέω να στείλουμε τις φωτό με email στην VW στην Γερμανία! Πολύ θα ήθελα να δώ τις αντιδράσεις τους!
Και ολο το κειμενο μεταφρασμενο!
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Και ολο το κειμενο μεταφρασμενο!
εννοείται αυτό!
Και να μην ξεχάσουμε και την συζητήσιμη τιμή! -
Εγώ λέω να στείλουμε τις φωτό με email στην VW στην Γερμανία! Πολύ θα ήθελα να δώ τις αντιδράσεις τους!Υποψιάζομαι ότι θα το αγοράσουν όσο-όσο και θα το καταστρέψουν για να μην φανεί παραέξω...
Το έστειλε κανείς σε jalopnik κλπ;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υποψιάζομαι ότι θα το αγοράσουν όσο-όσο και θα το καταστρέψουν για να μην φανεί παραέξω...
Το έστειλε κανείς σε jalopnik κλπ;
Δηλαδή,πιστευεις πως δεν θα συζητουσαν για την τιμη;
(στο λεω επειδη γραφει 'τιμη συζητησημη') -
Δεν έχει ανθοδοχείο
-
Τώρα αυτό μπροστά σαν εξάμτιση τί είναι;;;
Νομίζω πως έχει αναφερθεί στο topic ξανά ως wastegate. Πρόκειτε πάλι περί αυτού;Kαμια σχέση με wastegate.
Aν υποθέσουμε οτι ειναι turbo το αμαξι αυτο , ειναι σωληνας που περναει αερας απο το intercooler προς την εισαγωγη ή εχει βαλει φιλτροχοανη κατω αριστερα (χαμηλά) για να τραβαει κρυο αερα . Ακομα και σε extreme βελτωμενα audi δεν εχω ξαναδει τετοιο μαρκουτσι να κοβει βολτες εξω απο τον χωρο του μοτερ
Αν ειναι κανα ατμοσφαιρικο ...... δεν χρειαζεται να απαντησω καν ... -
Δηλαδή,πιστευεις πως δεν θα συζητουσαν για την τιμη;
(στο λεω επειδη γραφει 'τιμη συζητησημη')Δεν ξέρω... Εγώ πάντως το έστειλα:
Hi, I've got a car that craves for your attention and totally deserves it. A word of caution first, though: make sure you have an empty stomach before checking the link, the photos are... well, quite graphic. So here it is, from a greek online marketplace: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/9306. It used to be a 1978 Beetle, from Rhodos, Greece. I can only guess that the owner transformed the poor Beetle into a 'Teenage Mutant Ninja Turtles' homage which can be yours for a mere 80.000 euros! The price is negotiable as the ad says. A quick translation of the description: 0 Km on the odometer, 1.8lt Subaru turbocharged engine producing 180hp (hopefully it will help it vanish from our eyes fairly quickly!), power windows and mirrors, alloy wheels, CD player, bucket seats (later on described as 'glass seats', from the photos seems they are made out of plexiglass, and check that lumbar support as well!), alarm (why, oh why would anyone attempt to steal THAT?), 'antique' (it is old enough to be, but in order to get legally classified as such, it needs to be completely devoid of any aftermarket modifications and I'm pretty damn sure that VW made none of the 21.529.464 Beetles like this...), HID headlights and the formerly ubiquitous 'radio cassette player'. It goes on to pointing out that it is 'a unique piece in the whole world' (no arguements here), 'carefully crafted by Kostas Sarikas' (so Beetle Clubs and lovers all across the globe have a name to target their curses to), 17' wheels with disk brakes (such a pity, as I hoped a wall, tree, tractor or any other adequately large stationary object would put an end to this misery), remotely operated doors (as a nod to KITT perhaps?), 5 batteries, 5 amplifiers of 2KW each and 4 15' subs. So we know that apart from visual, it makes audible noise too... But maybe the alternator can't cope up with all that music muscle the car packs, so that's why you can spot an extension cord reel in front of the passenger seat. No word on if it is included in the price, but prospective buyers can call the seller and ...um, bargain? I guess that should VW execs discover this, they will quicky buy the car and destroy it so it is imperative that you put this story on your website for the world to know. Ugly as it is, you must set the truth free! Thanks, Giorgos.
Θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι!
-
-
Σοβαρά μιλάς;
Το έστειλες;
Δεν σε πιστεύω!!!
Είσαι ένας μικρός θεούλης!!!!Θα περιμένω με αγωνία να δώ αν θα σου απαντήσουν τίποτα! (μπορεί και όχι αν έπαθαν πολλαπλά εγκεφαλικά από το θέαμα!)
Τον έεδωσες και στεγνά ε; Μέχρι το όνομά του τους έγραψες... βλέπω να του στέλνουν πακέτο κανέναν Γερμαναρά παρέα με κανέναν Γερμανικό ποιμένικό να του εξηγήσει το όνειρο! -
Απίστευτος!!!
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/bigimages/174207άραγε... τί χρώμα να γράφει στην άδεια;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/bigimages/174207Μια χαρα τη βρισκω τη GTV
-
-
-
Το ξέρω πως έχετε βαρεθεί να βλέπετε hyundai Coupe Αυστραλίας... αλλά δείτε αυτό εδώ... είναι σαν να έχουν ενώσει ένα μπλέ και ένα κόκκινο!!!Mαλλον δεν ειχε αποφασισει τι χρωμα να το αγορασει!!
Μπορει να ειναι μπλε που εχει τρακαρει και εβαλε μεταχειρισμενα κομματια,ειναι ομως και το πισω φτερο κοκκινο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ξέρω πως έχετε βαρεθεί να βλέπετε hyundai Coupe Αυστραλίας... αλλά δείτε αυτό εδώ... είναι σαν να έχουν ενώσει ένα μπλέ και ένα κόκκινο!!!
Mαλλον δεν ειχε αποφασισει τι χρωμα να το αγορασει!!
Μπορει να ειναι μπλε που εχει τρακαρει και εβαλε μεταχειρισμενα κομματια,ειναι ομως και το πισω φτερο κοκκινο
Φίλε δεν κατάλαβες καλά... όλη η μούρη και ο ουρανός είναι μπλέ! Οι πόρτες, οι καθρέφτες και το πίσω είναι κόκκινα!!!
Australia Uber Alles!!!!! [#4]