-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλος που έρχεται από διακοπές στη Θάσο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μου έχει φωτό ένα λαβράκι που είδε με BMW 5 Series (δεν ξέρω μοντέλο), με περίεργα εμπρός φανάρια. Έπαθε πλάκα μου λέει... Αναμένουμε!
Τελικά ήρθαν πριν λίγο με e-mail!!
Απολαύστε BMW E36 Cabrio - 5 Series!!Τρελό γουστο ο τύπος!! Απο τροπέτο πήρε το εμπρός και πίσω μέρος??
Πολύ φαντασία ο τύπος..
-
Το email για bmwnightmarε έφυγε πριν 5 λεπτά
-
-
Απιστευτο,δε μπορω να το χωνεψω,εντελως σουρεαλ ειναι.Μα καλα αμα ηθελε να εκσυγχρονησει το την ταλαιπωρη Ε36(τι εχει τραβηξει στα εληνικα χερια!)γιατι δεν την εκανε με το τρεχων μοντελο?Ηταν αναγκη να κανει αυτον τον φραγκεσταιν?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλος που έρχεται από διακοπές στη Θάσο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως μου έχει φωτό ένα λαβράκι που είδε με BMW 5 Series (δεν ξέρω μοντέλο), με περίεργα εμπρός φανάρια. Έπαθε πλάκα μου λέει... Αναμένουμε!
Απολαύστε BMW E36 Cabrio - 5 Series!!Τρελό γουστο ο τύπος!! Απο τροπέτο πήρε το εμπρός και πίσω μέρος??
Δεν βαριέσαι,στην Κατερίνη παίζει 3άρα (Ε36) με τα φώτα της προηγούμενης 5άρας και σκαλισμένο τον αεραγωγό της M3 E46!!!Θα ανεβάσω και καμιά φωτό...
Η πόλη στο βάθος,ποιά είναι??
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Η πόλη στο βάθος,ποιά είναι??Καβάλα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!
Μάγκας ο φανοποιός, για να καταφέρει να ταιριάξει 3 αυτοκίνητα!!!
Και να φτιάξει ένα τάφο.
-
Φίλε georgetz, μήπως η 3άρα που λες είναι κόκκινη?
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Απολαύστε BMW E36 Cabrio - 5 Series!!
Πωλείται μαμά και ατρακάριστο
-
-
Ναι, αλλα όχι σε εργοστασιακή Carina αυτής της γενιάς.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ πετάχτηκα χτες μέχρι τη Καβάλα για καφέ (no kidding) αλλά δεν τον εντόπισα...
-
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
-
Ο συγκεκριμένος,δε φτάνει που κατέστρεψε το εσωτερικό και εξωτερικό του Yaris βάζοντας κόλλα στις δεκάδες εικόνες και προστατευτικά,αλλά είναι και βρωμιάρης.
Μέχρι και ξεραμένα κλαδιά είχε χώσει στους αεραγωγούς.Δυστυχώς ξέχασα να φωτογραφίσω και το πίσω μέρος,όπου φαινόταν το τρίγωνο στερεωμένο όρθιο στην εταζέρα.
-
-
Γλήγορος....!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλε georgetz, μήπως η 3άρα που λες είναι κόκκινη?Ναι!
Γνωρίζονται οι κάτοχοι της 'δικιάς σου' με την 'δικιά μου' ??
-
Australia Uber Alles!!!!! [#4]