-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
dirtoulios οπότε.. ;
Οι κουρτίνες είναι ουσιαστικά για να σε προστατεύουν στο ύψος τον τζαμιών ενώ οι πλευρικοί είναι αν υπάρξει πλευρικοί σύγκρουση σε προστατεύουν απ' το παράθυρο και κάτω, όχι;Σωστό.
-
tazz ωραία η ηλιοροφή αλλά πάνε πολλά τα ευρώ μετά. Το έχεις δει το 100 σε λευκό?!
Καλά έτσι κι αλλιώς μάλλον μόνο πλευρικούς θα βάλω, το καλύτερο θα ήταν και τα δύο βέβαια αλλά πάλι ξεφεύγει.. Εδώ ας πούμε το twingo υπερτερεί γιατί τους πλευρικούς τους έχει στάνταρ, όπως και αυτόματο κλιματισμό αντί χειροκίνητο. Αλλά δεν πειράζει γιατί το panda μ' αρέσει πιο πολύ -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
meco ψήνομαι για άσπρο αλλά επειδή δεν το 'χω δει live το φοβάμαι λίγο. Τα άλλα όλα τα έχω δει live οπότε έχω καλύτερη άποψη.
Προχώρα άφοβα, είναι ακόμα καλύτερο από κοντά το λευκό. Ειδικά σε συνδυασμό με την ηλιοροφή, κάνει πολύ όμορφο κοντράστ (σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν μπορείς να βάλεις αερόσακους κουρτίνας).
Αν και φανατικός του άσπρου, μία μέρα που το είδα live στο 100άρι δεν μ άρεσε όσο τα υπόλοιπα 4 χρώματα που βγαίνει.
-
Και κουρτίνες και πλευρικούς. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά σε πλευρική σύγκρουση με ψηλότερο όχημα.
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
tazz ωραία η ηλιοροφή αλλά πάνε πολλά τα ευρώ μετά. Το έχεις δει το 100 σε λευκό?!Ναι, το έχω δει σε λευκό (και το έχω οδηγήσει, αλλά σε μπλε ). Η ηλιοροφή στα παντάκια είναι σχετικά φτηνή, με τα χρήματα που εξοικονομείς από το μεταλλικό χρώμα και τους αερόσακους κουρτίνας, τη βάζεις. Το μοναδικό που δεν κατάφερα να μάθω για τη συγκεκριμένη ηλιοροφή (που πιάνει σχεδόν όλο τον ουρανό του αυτοκινήτου) είναι το βάρος της
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
meco ψήνομαι για άσπρο αλλά επειδή δεν το 'χω δει live το φοβάμαι λίγο. Τα άλλα όλα τα έχω δει live οπότε έχω καλύτερη άποψη.Το έχω δει από κοντά αρκετές φορές για αυτό και στο πρότεινα με τέτοια θέρμη. Βέβαια η εμφάνιση είναι πάντα υποκειμενική, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να υπάρχουν αμφιβολίες (εκτός ίσως από τον tazz).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
tazz ωραία η ηλιοροφή αλλά πάνε πολλά τα ευρώ μετά. Το έχεις δει το 100 σε λευκό?!
Ναι, το έχω δει σε λευκό (και το έχω οδηγήσει, αλλά σε μπλε ). Η ηλιοροφή στα παντάκια είναι σχετικά φτηνή, με τα χρήματα που εξοικονομείς από το μεταλλικό χρώμα και τους αερόσακους κουρτίνας, τη βάζεις. Το μοναδικό που δεν κατάφερα να μάθω για τη συγκεκριμένη ηλιοροφή (που πιάνει σχεδόν όλο τον ουρανό του αυτοκινήτου) είναι το βάρος της
Ηλιοροφή: 700 Ε
-
rocsta βασικά εμένα μόνο το μαύρο δεν με ενθουσιάζει γιατί χάνονται η μάσκα και οι σκούρες λεπτομέρειες όπως επίσης σε προφίλ λόγω των φιμέ πίσω τζαμιών φαίνεται πολύ μονοκόμματο και ένας όγκος και μου θυμίζει βανάκι ή (μην βαράτε )...ατος...
Στο μεταξύ αλλιώς φαίνονται στις φωτός και αλλιώς είναι live, οπότε γι' αυτό το σκέφτομαι τόσο πολύ για το λευκό αλλιώς από φωτό μ' αρέσει πολύ.. Και σε μια μεγάλη αντιπροσωπεία που είχαμε πάει τώρα τελευταία για προσφορά ο πωλητής ήταν πολύ περιφρονητικός ως προς το άσπρο και πως δεν έχει καθόλου ζήτηση κλπ. Με εκνεύρισεmirage έχεις δίκιο και στην τελική πρόκειται για την ζωή μας ο εξοπλισμός ασφάλειας είναι ίσως το σημαντικότερο σ' ένα αυτοκίνητο, ας υπάρχει και να μην χρειαστεί ποτέ. Απλώς σκέφτομαι πως και οι πλευρικοί την κάνουν την δουλειά τους σε έναν μεγάλο βαθμό αν και στην περιοχή του τζαμιού είναι που είσαι πραγματικά εκτεθειμένος...
tazz αντί για ηλιοροφή προτιμούσα να είχε γυάλινη οροφή μη ανοιγόμενη όπως το 500αρακι
-
Για αυτοκίνητο πόλης ειδικά (όχι ότι το 100αρι είναι αμιγώς πόλης, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω) πλευρικοί και κουρτίνας είναι σημαντικότεροι και από συνοδηγού για μένα.
-
Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Και πλευρικούς και κουρτίνες (αν μάλιστα λάβεις υπόψη το EuroNCAP rating του βασικού μοντέλου...... )
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
tazz αντί για ηλιοροφή προτιμούσα να είχε γυάλινη οροφή μη ανοιγόμενη όπως το 500αρακι
Άλλη χάρη η ανοιγόμενη lilu...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άλλη χάρη η ανοιγόμενη lilu...
Ακριβώς όπως τα λες γιατρέ μου είναι. Άλλωστε, αν δε θες, δεν την ανοίγεις. Γυάλινη είναι, έτσι κι αλλιώς.
-
tsilis λες ε; Καλά πράγματι άνοιξη και καλοκαίρι πρέπει να λέει πολύ.. Αλλά η ηλιοροφή είναι το τελευταίο, τώρα με βάλατε σε σκέψης και μαζί με τους πλευρικούς θα πάω και για κουρτίνες... Το EuroNCAP rating του είναι τόσο χαμηλό λόγω έλλειψης πλευρικών στην στάνταρ φαντάζομαι
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Το EuroNCAP rating του είναι τόσο χαμηλό λόγω έλλειψης πλευρικών στην στάνταρ φαντάζομαιTo panda που δοκιμάστηκε από το EuroNCAP είχε μόνο έναν αερόσακο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το EuroNCAP rating του είναι τόσο χαμηλό λόγω έλλειψης πλευρικών στην στάνταρ φαντάζομαι
To panda που δοκιμάστηκε από το EuroNCAP είχε μόνο έναν αερόσακο...
σωστό. νομίζω οτι ούτε καν isofix για τα παιδικά καθίσματα είχε.
-
αλλά η ηλιοροφή λέει... καλοκαιράκι, βράδυ στη Σουνίου.....
-
Με την παραπάνω λογική, δεν πρέπει να παραγγείλει και esp? Συμφωνώ ότι η ασφάλεια είναι το παν και δεν κοστολογείται, αλλά το κόστος θα εκτιναχθεί στα 16000 ευρώ και όταν πας να το πουλήσεις δεν θα πιάσεις παραπάνω από όλα τα άλλα 100άρια. Δεν λέω ότι αγοράζεις αυτοκίνητο σκεπτόμενος τι θα πιάσει όταν το πουλήσεις, γιατί έτσι θα πέρναμε όλοι toyota( εγώ είχα, και την πούλησα στα 2 χρόνια για να πάρω τον 'πύραυλο') αλλά πρέπει πραγματικά να σου περισσεύουν πολλά λεφτά για να πάρεις οτιδήποτε extra υπάρχει. Τελευταίο, ας σκεφτούμε το βάρος. Απλώς, γνώμη μου..
-
έχεις και συ το δικιο σου. ταπεινή μου πάντως άποψη είναι ότι το ESP θα έπρεπε να είναι στάνταρντ παντού.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
έχεις και συ το δικιο σου. ταπεινή μου πάντως άποψη είναι ότι το ESP θα έπρεπε να είναι στάνταρντ παντού.Συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Κάπου διάβαζα πως από το 2010 θα είναι αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι για Ευρώπη ή Αμερική.
Όπως είπε και ο IBIZA1_0 δεν έχω να διαθέσω τόσα λεφτά ώστε να τα βάλω όλα πάνω, οπότε μέχρι τους αερόσακους θα πάω άμα είναι.
Fiat Panda 100 ή Renault Twingo Gt