-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε φτανει που το f/l περασε στα ''ψιλα'' ολου του Τυπου, σταματαει κιολας! Τι διαολο f/l ηταν αυτο να κοβεται μεσα σε εναμιση χρονο, δεν μπορω να καταλαβω! Ζητημα ειναι αν εχω δει ενα στο δρομο..
με τις νεες τιμες της βενζινης ζητημα ειναι να δεις γενικα rx8 στο δρομο πλεον, ολα εξαφανιστηκαν και κατεληξαν στις μαντρες
Για να δούμε πόσο θα αντέξω...
Δεν δίνεται όμως το γ@μ@δι... πολλά κιλά ευχαρίστησης.
-
Κι ίσως είναι από τις καλύτερες περιόδους για να αποκτήσεις ένα καλό ως μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Δε φτανει που το f/l περασε στα ''ψιλα'' ολου του Τυπου, σταματαει κιολας! Τι διαολο f/l ηταν αυτο να κοβεται μεσα σε εναμιση χρονο, δεν μπορω να καταλαβω! Ζητημα ειναι αν εχω δει ενα στο δρομο..
με τις νεες τιμες της βενζινης ζητημα ειναι να δεις γενικα rx8 στο δρομο πλεον, ολα εξαφανιστηκαν και κατεληξαν στις μαντρες
αλλο να το αγαπας
εκει και να μην το πολυαντεχει η τσεπη σου (δε μιλαω για σενα, δε σε ξερω προσωπικα) θα κανεις τις παραχωρησεις σου για τις λιγες ωρες ευχαριστησης μαζι του , αλλα αμα το πηρες για τη ποζερια (οπως οι περισσοτεροι), λογικο ειναι μολις δεις τα σκουρα να το στειλεις
και για την ποζερια δεν αγοραζονται μονο αυτοκινητα τυπου slk, αλλα και τυπου evo.. οχι τοσο για τις γκομενες , καταλαβαινεις τι εννοω
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κι ίσως είναι από τις καλύτερες περιόδους για να αποκτήσεις ένα καλό ως μεταχειρισμένο.Συμφωνω αλλα μετα πρεπει να ξερεις οτι δεν προκειται να το (ξανα)πουλησεις ποτε! Ουτε οι μαντρες δεν θα το παιρνουν... Τελικα οπως ειναι τα πραγματα, επι προσωπικου μιλαω, καλυτερα που δεν πηρα rx8 αν κ ειχα φτασει μια ανασα πριν
-
Κι ίσως είναι από τις καλύτερες περιόδους για να αποκτήσεις ένα καλό ως μεταχειρισμένο.Η αλήθεια είναι πως τα ροχι έχουν ξευτιλιστεί σαν μεταχειρισμένα . Εάν αποφασίσει η κυβέρνηση πως θα διαχειριστεί τα τέλη κυκλοφορίας δηλαδή με κυβικά ή με εκπομπές CO2, τότε ίσως να μπορεί να αποφασίσει κάποιος γιατί είναι το μοντέλο που θα έχει τις μεγαλύτερες αποκλίσεις μεταξύ των δύο συστημάτων. Πάμε όμως μάλλον για τέλη με βάση τα κυβικά χωρίς 'πράσινο' (μη χέσω) φόρο του 2009 για αυτά που κυκλοφορούν και τέλη με βάση τις εκπομπές για τα καινούργια. Εάν ισχύσει αυτό, τοτε για κάποιο που κάνει λίγα χιλιόμετρα ή θέλει για δεύτερο, ίσως να συμφέρει δεδομένης της εξαιρετικά χαμηλής αξίας του οχήματος.
Κρίσιμη ερώτηση προς κατόχους: Τα ασφάλιστρα στο ροχι πάνε βάσει κυβικών? Αν όχι πως πάνε και πόσο ενδεικτικά πληρώνετε για μία απλή ασφάλιση?
Επί του θέματος, λυπάμαι από τη μία που ένα αμάξι που μου άρεσε πολύ 'ξηλώθηκε' από την αγορά, αλλά από την αλλή χαίρομαι που η μάζντα πήρε ένα καλό μάθημα για το μέλλον γιατί κατ' εμέ έθαψε ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο με ένα κινητήρα πολύ καλό μεν σε απόδοση, όγκο και βάρος αλλά τελείως εκτός κλίματος με την κατανάλωση του και τις απαιτήσεις του...
-
Οταν πρωτοκυκλοφορησε ηταν πολυ φτηνοτερη η βενζινη παντως.
Εγω ειμαι της γνωμης οτι ειναι ενα πιο 'ειδικο' αμαξι που πρεπει να ξερεις γιατι το αγοραζεις,οι πιο πολλοι δεν ηξεραν .Ακουγαν 230 αλογα,1300κεκ ,πισω κινηση και το αγοραζαν.Μετα βγηκαν καποια προβληματα που δεν τα περιμεναν ,ακριβυνε και η βενζινη στο Θεο ,ηρθε και εδεσε το γλυκο. -
μα ακομα και με την 'φθηνη βενζινη' ηταν υπερβολικο,ποσο μαλλον τωρα..
προσωπικα δεν μου λε κατι το φειςλιφτ..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλο να το αγαπας
εκει και να μην το πολυαντεχει η τσεπη σου (δε μιλαω για σενα, δε σε ξερω προσωπικα) θα κανεις τις παραχωρησεις σου για τις λιγες ωρες ευχαριστησης μαζι του , αλλα αμα το πηρες για τη ποζερια (οπως οι περισσοτεροι), λογικο ειναι μολις δεις τα σκουρα να το στειλεις
και για την ποζερια δεν αγοραζονται μονο αυτοκινητα τυπου slk, αλλα και τυπου evo.. οχι τοσο για τις γκομενες , καταλαβαινεις τι εννοω
Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό ήξερε τι σημαίνει wankel κινητήρας και ποιες ήταν απαιτήσεις του...
Οι υπόλοιποι είδαν πολλά άλογα (για εκείνη την εποχή) 4 θέσεις μεγάλο πορτ παγκάζ (για τα δεδομένα της κατηγορίας του) και το πήραν ακόμα και για οικογενειακό. Μετά απο μερικούς μήνες το στέλνανε στις μάντρες.Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού δεν έχει πρόσβαση και δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη φορουμ που μπορουν να πάρουν απο πρώτο χέρι καποιες σημαντικές πληροφορίες για το αμάξι. Οπότε πέφτανε στην φάκα.
Όταν το πήρα το αμάξι η βενζίνη είχε 0,76 κατα μέσο όρο. Τώρα έχει 1,50 κατα μέσο όρο. Είναι ακριβώς τα διπλάσια. Μπορεί η ευχαρίστηση που σου δίνει να είναι μεγάλη αλλά για μοναδικό αμάξι στην Αθηνά δεν είναι με τίποτα.
-
ΡοΧρήστο τι σου καίει αλήθεια σε νορμάλ μετακινήσεις και σε πλακώματα ;
-
Κι ίσως είναι από τις καλύτερες περιόδους για να αποκτήσεις ένα καλό ως μεταχειρισμένο.Price:
€ 8,000 (Debatable)
Category:
Car - Κουπέ-σπόρ
Mileage:
83,000 km
Cubic capacity:
1,300 cc
Power:
192 bhp
Registration:
6 / 2005
Numberplate ending:
odd
Color:
Κόκκινο (Metallic)
Transmission:
manual
Drive type:
RWD
Fuel type:
Βενζίνη
Crashed:
Yes
Doors:
4 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡοΧρήστο τι σου καίει αλήθεια σε νορμάλ μετακινήσεις και σε πλακώματα ;Τώρα καλοκαίρι για παράδειγμα ανέβηκα Κομοτηνή 4 άτομα και φουλ μπαγκάζια ( μην ρωτάτε πως με καταφέρανε) με 10-11 λ/100χλμ αλλά με εκνευριστικές ταχύτητες για εθνική (120-140) αφού κάτι σαμαράκια ενώσεις γεφυρών κλπ κακοτεχνίες με το φόρτωμα που είχε το αμάξι ήτανε θάνατος για πίσω αμορτισέρ και σινεμπλοκ!
Μέση κατανάλωση στην πόλη ένα 14-16 στο νερό και σε πλάκωμα άνετα ενα 18αρι...
Τώρα για το Cosmo βάλε άλλα 2-3 λίτρα σε ότι σου έγραψα σε γενικές γραμμές.Πάντως το δικό μου (192ps, 12/2005, 45.000xlm λόγο εταιρικού αυτοκινήτου, ατρακαριστο, και ούτε μια βίδα αφτερ μάρκετ) αν το πουλήσω αυτήν την περίοδο και αν τα τέλη μείνουνε βάση κυβικών και όχι ρύπων υπολογίζω σε κανένα 12αρι χιλιάδες € βάση αυτά που μου είπαν σε κάποιες αντιπροσωπείες.
Απ'οτι έχω καταλάβει το 'μικρό' φεύγει πιο εύκολα σχετικά πάντα με το 'μεγάλο'.
-
http://resources.bplondon.org/images/an ... engine.jpg
-
Όταν η θεωρεία γίνεται πράξη...
προσπάθησε να βρεις άλλο Ιάπωνα κατασκευαστή εκτός από το 1991...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_24 ... ns_winners
τα ηχεία δυνατά έτσι...
http://www.youtube.com/watch?v=ox2wgHqr ... re=related
-
Όταν ο άνθρωπος δεν έχει χιούμορ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν ο άνθρωπος δεν έχει χιούμορ...Καλύτερα τώρα?
-
-
Έτσι είναι καλύτερα...
το χέσαμε αλλα άξιζε το κόπο...έχει και λίγη κίνηση το τοπικο του ρχ8
-
Καλησπέρα παιδια, ειμαι νέος στο φορουμ . Ηθελα να κανω μια ερώτηση . Ενδιαφερομαι για κολαρο σιλικονης για το RX8 . Βρήκα αυτά απο αυτο το σαιτ https://mechparts.gr/kolara-silikonis/kolara-silikonis-spiral1 . Λετε να κανουν?
Mazda RX-8 facelift