-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
είμαι κάτοχος και μιας Porsche Boxster S και ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει οδική συμπεριφορά και καλό κιβώτιο ταχυτήτων.Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην συμπεριφορά των 2 αυτοκινήτων αλλά από την άλλη τα πράγματα τα τραγικοπιείς για το jeep (άποψη σου όμως.. και σεβαστή).
Το Cherokee πάντως για εμένα είναι αρκετά ικανοποιητικό και στην άσφαλτο, γι’αυτό άλλωστε έχω γυρίσει και την μισή Ευρώπη με αυτό και ενημερωτικά το κιβώτιο έχει κάποιες μικροδιαφορές ανάμεσα στο παλιό και στο f/l που έχω εγώ.
Όσο αναφορά τις στροφές σε πληροφορώ πως με 4κίνηση και εκεί μπαίνει αρκετά καλά για το μέγεθος του (άσε που το δικό μου έχει και ESP) αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση δεν κάθεσαι με ένα Cherokee να κυνηγάς σαξόραλα.
Πολύ ωραία. Δεν το ήξερα αυτό για το κιβώτιο. Ευχαριστώ που δηλώνεις σεβασμό στην άποψή μου.
Δεν μίλησα για σαξόραλα αλλά για ένα 106 1100 κυβικών εκατοστών.
Αν τα τραγικοποιώ λίγο δεν ξέρω, αλλά δεν το νομίζω μιας και έχω οδηγήσει δύο διαφορετικά cherokee 3,7 προ f/l για αρκετά χιλιόμετρα. Eκτός δρόμου πάντως πρέπει να είναι εξαιρετικά και δε σου κρύβω ότι θα μου άρεσε να είχα σαν 2ο αυτοκίνητο ένα πετρελαιοκίνητο cherokee με την καλή 4κίνηση, που στην άσφαλτο όμως θα το οδηγούσα πολύ συγκρατημένα.. -
Εχει κανεις εμπειρία απο το νεο cherokee(2009-) για να μας πει τις αποψεις του?Τι λεει απο καταναλωση ,οδικη συμπεριφορα ,αξιοπιστια??
Απο καποια στιγμη και μετα πρεπει να αλλαξε και η τετρακινηση
Jeep Cherokee 2.8 CRD