-
τετοιες χρειαζεσαι αλεξ? εχω εγω ρε, να σου δωσω
-
Γιατί ρε ΚΠ να του τις δώσεις ? Θα βάλεις το αμάξι σε τάκους ?
-
Ποιό αμάξι;
-
Της φωτο!!!
-
-
Καλα ντε,μην βαρατε!!Την κανω απο εδω
-
Όχι ρε Bill κάτσε μην φεύγεις, το κεφάλι μου βαράω που δεν έπιασα το χιούμορ του Στούμπου
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι ρε Bill κάτσε μην φεύγεις, το κεφάλι μου βαράω που δεν έπιασα το χιούμορ του Στούμπου -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τετοιες χρειαζεσαι αλεξ? εχω εγω ρε, να σου δωσωΦίλε σε ευχαριστώ. Θα σου δώσω τις δικές μου που είναι αλουμινένιες να κάμεις και εσύ τη δουλειά σου.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τετοιες χρειαζεσαι αλεξ? εχω εγω ρε, να σου δωσω
Φίλε σε ευχαριστώ. Θα σου δώσω τις δικές μου που είναι αλουμινένιες να κάμεις και εσύ τη δουλειά σου.
ετσι ρε συ, να βολευτουμε ολοι...
-
αμαρτια να το αφησεις ακινητο τετοιο αμαξι...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
αμαρτια να το αφησεις ακινητο τετοιο αμαξι...Γιατί όχι; τιμές ακινήτου πιάνει...
-
Έχω έναν μπαρμπα στο Αργος που έχει την ιδια με του φιλου αλλά την τρακοσαρα και του ειπα να τα ανταλλαξουμε αλλα αυτός δε θέλει γιατί εχει κατσει και τα εχει βαψει μονος του τα τασια (εκανε ωραια δουλειά) και τωρα το λυπάται..
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έχω έναν μπαρμπα στο Αργος που έχει την ιδια με του φιλου αλλά την τρακοσαρα και του ειπα να τα ανταλλαξουμε αλλα αυτός δε θέλει γιατί εχει κατσει και τα εχει βαψει μονος του τα τασια (εκανε ωραια δουλειά) και τωρα το λυπάται..εχει πορτες του μπαρμπα σου(αυτες που ανοιγουν περιεργα)? αν εχει, δεν αξιζει μια, ωραια ειναι αυτη που δεν εχει!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχει πορτες του μπαρμπα σου(αυτες που ανοιγουν περιεργα)? αν εχει, δεν αξιζει μια, ωραια ειναι αυτη που δεν εχει!!!Όχι φίλε, είναι ίδια με τη δικιά σου αλλά με τα όρθια τα φώτα η παλιά...την εχει φτιαξει ολο δέρμα μεσα και απεξω βαψιμο περλα (εχει μαγαζι με τρακτερ και ξερει απο βαψιματα και τετοια). Ειναι σένιο το αμάξι σου λέω, φοράει και μαυροκεφαλο 123 μοτερ και παει σφαίρα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
βαψιμο περλαΕχει ρίξει κι 'αστεράκι' μέσα;
-
Και αφού ευθυμήσαμε όμορφα, έχει κανείς τίποτα τάσια και σιδερένιες ρόδες, σοβαρά τώρα;
-
Σιδερένιες ρόδες έχουν τα τραίνα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σιδερένιες ρόδες έχουν τα τραίναΚαι τα τανκς...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σιδερένιες ρόδες έχουν τα τραίνα
Και τα τανκς...
και τα βαγονέττα ορυχείων.
Ψάχνετε κάτι?