-
ψαχνω να βρω αν εχει ελλαδα καθρεφτες vitaloni california η baby turbo
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ψαχνω να βρω αν εχει ελλαδα καθρεφτες vitaloni california η baby turboαγαπητε φον στουκ, ειναι ''ακομα'' πολυ φθηνοι στον demon tweeks! τι τα θες τωρα και ψαχνεσαι εδω?
γνωμη μου ετσι? οχι απλα πνευμα....
-
Που μπορούμε (τηλέφωνα ή διευθύνσεις) να τοποθετήσουμε Freon R-12 (το παλαιό) στο air condition του αυτοκινήτου .
Οι περισσότεροι προτείνουν μετατροπή , αλλά προς το παρόν δεν είμαι έτοιμος αλλά ούτε και σίγουρος ότι θα γίνει σωστή δουλειά .
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Που μπορούμε (τηλέφωνα ή διευθύνσεις) να τοποθετήσουμε Freon R-12 (το παλαιό) στο air condition του αυτοκινήτου .Οι περισσότεροι προτείνουν μετατροπή , αλλά προς το παρόν δεν είμαι έτοιμος αλλά ούτε και σίγουρος ότι θα γίνει σωστή δουλειά .
Ευχαριστώ
Τετοιο φρεον ειναι δυσκολο να βρεις πλεον σε συνεργεια,ηλεκτρολογεια κτλ
Εμενα πριν κανα χρονο μου ειχε βαλει ενας που ασχολειτε με τα ψυγεια και τα air condition σπιτιου -
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Που μπορούμε (τηλέφωνα ή διευθύνσεις) να τοποθετήσουμε Freon R-12 (το παλαιό) στο air condition του αυτοκινήτου .Οι περισσότεροι προτείνουν μετατροπή , αλλά προς το παρόν δεν είμαι έτοιμος αλλά ούτε και σίγουρος ότι θα γίνει σωστή δουλειά .
Ευχαριστώ
Μηπως σε βοηθα το viewtopic.php?f=6&t=34545 ;
-
@ BILL33 :
Ο.Κ. Σας ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή .
-
παιδια για σας μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να κανω πλαστικοπιειση σε ρεζερβουαρ αυτοκινητου
ευχαριστω -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αγαπητε φον στουκ, ειναι ''ακομα'' πολυ φθηνοι στον demon tweeks! τι τα θες τωρα και ψαχνεσαι εδω?
σωστος μεσιε καπαπι,
δεν το ξερα οτι οι κοκκινοκωλοι το ειχαν στο καταλογο ευχαριστιες ! -
αγαπητε φον στουκ, ειναι ''ακομα'' πολυ φθηνοι στον demon tweeks! τι τα θες τωρα και ψαχνεσαι εδω?
σωστος μεσιε καπαπι,
δεν το ξερα οτι οι κοκκινοκωλοι το ειχαν στο καταλογο ευχαριστιες !Στελιο, αν θες κατι απο D-T πες μου , γιατι εχω μεγαλη εκπτωση.
-
Νασαι καλα Καρολε
-
emena den moy kanei kamia ekptosi karole, parolo poy exo psonisi polla pragmata apo ekei!
y.g. sorry alla to pc pou grafo den exei ellinika
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
emena den moy kanei kamia ekptosi karole, parolo poy exo psonisi polla pragmata apo ekei!Μήπως παίζει ρόλο για τι αυτοκίνητο γίνεται η παραγγελία ?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
emena den moy kanei kamia ekptosi karole, parolo poy exo psonisi polla pragmata apo ekei!
Μήπως παίζει ρόλο για τι αυτοκίνητο γίνεται η παραγγελία ?
Μηπως παιζουν ρολο , τα ψυχικα χαρισματα ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ασ'' το βρε ingeniere να το 'σηκώσει' ο Kp ,να γελάσουμε λίγο
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
papse re kakiste type, gia ford kai talbot htan sxedon oles
katse re mastora mou.......deixneis xronous gia na psoniseis dhladh;
Ασ'' το βρε ingeniere να το 'σηκώσει' ο Kp ,να γελάσουμε λίγο
-
μπουζοκαλωδιακι μαγνεκορ και καθρεφτακια βρε σεις , πωπω τι κατινες ειστε ?
απο ολα τ'αλλα εχω φουλ στοκ κατευθειαν απο... 80ς (μεχρι και στοκ απο τακακια με αμιαντο) -
13αρια χωματινα που παω ?
ξερω ξερω στο διαολο
-
13αρια χωματινα που παω ?ξερω ξερω στο διαολο
Mε το 5 ? για βρουβες (λαψανίδες, γλυκόβρουβες, ραπανόβρουβες, πικρόβρουβες, αγριόβρουβες ).........................
Γιαυτο ....ψαξε για ασφαλτινα , μην σε πειραξουν τα πικρα ......
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ψαχνω τιμονι Springalex 13 ιντσες για lotus Super Seven S2....
Επισης πισω φωτα Wingard 1055 Stop/Tail lights για το ιδιο αυτοκινητο....Επισης μια βελονα που τελευταια φορα εθεαθη σε αχυρωνα και....
ενα ζευγος δοντια κοτας (hens teeth στην καθαρευουσα).Βρεθηκαν τα φωτα στην Αγγλια και ερχονται μεσω Καναδα!!!!
Τωρα μου λειπει το τιμονι.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
13αρια χωματινα που παω ?
ξερω ξερω στο διαολο
Mε το 5 ?
με τον λύκο μαστρο Χρηστο...
Ψάχνετε κάτι?