-
Ας ξεκινήσουμε εδώ μια άτυπη ενότητα αγγελιών , με το τι ψάχνουμε για τα καμάρια μας , μηπως και κάποιος από εμας μπορεί να βοηθήσει.
Προσωπικά,
ψαχνω μονίμως, μπλοκέ για Ε21 ή 2002 και σαζμάν πεντάρια για 2002. Οπως και ζάντες εποχής!! -
Ας ξεκινήσουμε εδώ μια άτυπη ενότητα αγγελιών , με το τι ψάχνουμε για τα καμάρια μας , μηπως και κάποιος από εμας μπορεί να βοηθήσει.
Προσωπικά,
ψαχνω μονίμως, μπλοκέ για Ε21 ή 2002 και σαζμάν πεντάρια για 2002. Οπως και ζάντες εποχής!! -
Προσωπικά,
εγω παλι ψαχνω στεγη για παρκινγκ στον κυκλο
βουλιαγμενης - καλλιθεα - π.φαληρο - ηλιουπολη και ισως λιγο παραπανω σε λογικη τιμη που θα την μοιραστω με καποιους απο εδω μεσα
αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραψει -
Εγώ ψάχνω γυναίκα 25-30 με περιουσία.
-
Ενα σοβαρο ταπετσερη ρε παιδια.(Εντος οριων πρωτευουσης)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ ψάχνω γυναίκα 25-30 με περιουσία.
25-30 τι δουλειά έχει στα κλασσικά?
Μάλλον 35 + θα ήθελες να πείς.......Γιανγκ τάιμερ θέλω, για να πάρει αξία μετά!
ΟΚ, ΟΚ... 911 για πούλημα, έχει κανείς;
Εμ, δεν έχει! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι ψαχνω στεγη για παρκινγκ στον κυκλο
βουλιαγμενης - καλλιθεα - π.φαληρο - ηλιουπολη και ισως λιγο παραπανω σε λογικη τιμη που θα την μοιραστω με καποιους απο εδω μεσα
αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραψειααα επισης ζητω και μια κουτα απο συσκευασια ψυγειου για να κοιμαμαι φετος που θα με διωξουν απο το σπιτι....
επιμενεις να θες γυναικα???
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
...επιμενεις να θες γυναικα???Παιδιά, ο τύπος έχει 4-5 αυτοκίνητα, δυο αποθήκες ανταλλακτικά και μετά του φταίει η γυναίκα του που θα τον πετάξει από το σπίτι επειδή βρήκε και 6ο σαράβαλο και θέλει να το μαζέψει...
Μωρέ καλά σου λέει ο Μαρίνος ότι πρέπει να σε περιλάβει η Νανά με τη σκούπα (ηλεκτρική ΒΑΜΠΙΡ κιόλας!). -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ενα σοβαρο ταπετσερη ρε παιδια.(Εντος οριων πρωτευουσης)υπαρχει καποιος ο οποιος με εξαιρετικη φημη σε καθετο της φρατζη οχι ιδιαιτερα ακριβος αλλα ουτε και τζαμπα
επισης τυπος φθηνος για μικροεπισκευουλες στην κωνσταντινουπολεως αλλα της υπομονης(φτιαχνει και μεγαλες δουλειες αλλα δεν εχω κανει εγω )
υπαρχει και διασημος αρπακολατζης οπισθεν της παλαιας ελφινκο που μου εφτιαξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαλονι, ουρανο, μοκετα σε celica με γελοιο ποσο -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...επιμενεις να θες γυναικα???
Παιδιά, ο τύπος έχει 4-5 αυτοκίνητα, δυο αποθήκες ανταλλακτικά και μετά του φταίει η γυναίκα του που θα τον πετάξει από το σπίτι επειδή βρήκε και 6ο σαράβαλο και θέλει να το μαζέψει...
Μωρέ καλά σου λέει ο Μαρίνος ότι πρέπει να σε περιλάβει η Νανά με τη σκούπα (ηλεκτρική ΒΑΜΠΙΡ κιόλας!).Σιγουρα εχει προβλημα η γυναικα του.Σιγα τα πολλα αυτοκινητα
-
Παιδιά, ο τύπος έχει 4-5 αυτοκίνητα, δυο αποθήκες ανταλλακτικά και μετά του φταίει η γυναίκα του που θα τον πετάξει από το σπίτι επειδή βρήκε και 6ο σαράβαλο και θέλει να το μαζέψει...
Μωρέ καλά σου λέει ο Μαρίνος ότι πρέπει να σε περιλάβει η Νανά με τη σκούπα (ηλεκτρική ΒΑΜΠΙΡ κιόλας!).Σιγουρα εχει προβλημα η γυναικα του.Σιγα τα πολλα αυτοκινητα
μπραβο, πειτε κατι ρε παιδια
το κοβω γιατι ειμαστε οφ τοπικ αλλιως... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
υπαρχει καποιος ο οποιος με εξαιρετικη φημη σε καθετο της φρατζη οχι ιδιαιτερα ακριβος αλλα ουτε και τζαμπα
επισης τυπος φθηνος για μικροεπισκευουλες στην κωνσταντινουπολεως αλλα της υπομονης(φτιαχνει και μεγαλες δουλειες αλλα δεν εχω κανει εγω )
υπαρχει και διασημος αρπακολατζης οπισθεν της παλαιας ελφινκο που μου εφτιαξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαλονι, ουρανο, μοκετα σε celica με γελοιο ποσοΠληροφοριες γι αυτον στη Φραντζη αν μπορεις. Thanks
-
Εμένα στα 11 με έδιωξε, έχεις καιρό ακόμα!
-
υπαρχει καποιος ο οποιος με εξαιρετικη φημη σε καθετο της φρατζη οχι ιδιαιτερα ακριβος αλλα ουτε και τζαμπα
υπαρχει και διασημος αρπακολατζης οπισθεν της παλαιας ελφινκο που μου εφτιαξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαλονι, ουρανο, μοκετα σε celica με γελοιο ποσοΠληροφοριες γι αυτον στη Φραντζη αν μπορεις. Thanks
για τον καλο σου λογο και μονο το πρωι θα πεταχτω να παρω καρτα αν δεν εχω το τηλεφωνο του.
εχει φτιαξει κομπλε σαλονι σε πρωτης σειρας gtv φιλου απ την σαμο
τρομερο,
αλλα δεν ξερω χρηματα καθολου και παρακαλω να ρωτησεις πριν για την αποφυγη οποιας παρεξηγησης -
Ευχαριστω.Κανενα προβλημα.Μη καντατησουμε σας τους Αμερικανους No connection etc
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μπορώ να πάρω κι άλλα....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μπορώ να πάρω κι άλλα....
Παιδια, οι γυναίκες είναι σαν τα ομόλογα:
Η προηγουμενη απόδοση δεν εγγυαται τη μελλοντική!Αντε ρε, έχει διαμάντι γυναίκα και ακούει η φουκαριάρα συνέχεια για trd διαφορικά και γιαπωνεζικα ημιαξόνια τι θέλεις να κάνει... να μην την κατεβάσει την κούτα με το πριονίδι μετά, μπας και συνέλθουμε;
Α, και αν δειτε πουθενα φλούβια σε ένα κομματι (με ελληνικα νούμερα αυτή) επίσης με ενδιαφέρει!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α, και αν δειτε πουθενα φλούβια σε ένα κομματι (με ελληνικα νούμερα αυτή) επίσης με ενδιαφέρει!
Αργησες....
-
Καλά το είχα καταλάβει ότι κανείς σας δεν είναι φυσιολογικός, τώρα πια που έπεσαν και οι μάσκες σας πάω πιο πολύ.
Μου αρέσετε.
Ψάχνετε κάτι?