-
Εννοείται όχι! Made in USSR μόνο και την τιμή τους σε ρούβλια οπως κάθε τί σοβιετικό της εποχής.
-
Αν και ειναι η τριτη φορα που ξαναγραφω δεν το βαζω κατω.Ψαχνω ζαντες αλλουμινιου για ΤΟΥΟΤΑ CROWN τις γνησιες απο 81 εως 95 επειδη εχω πινακιδες ΦΙΛΠΑ.
-
Λιγο ασχετο, αλλα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτες τις μεταλλικες ραμπες που εχουν στις εκθεσεις αυτοκινητων?
-
Φτιαχτές, σε κανέναν σιδερά...
-
Φιλος ψαχνει (ακους SirGus),DS μονοφαναρη,με κανονικες πινακιδες κυκλοφοριας,σε κατασταση που να μη θελει ανακατασκευη.
Υ.Γ. ΟΧΙ, δε λεμε καμμια μ@λ@κια να περνα η ωρα. -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Φιλος ψαχνει (ακους SirGus),DS μονοφαναρη,με κανονικες πινακιδες κυκλοφοριας,σε κατασταση που να μη θελει ανακατασκευη.
Υ.Γ. ΟΧΙ, δε λεμε καμμια μ@λ@κια να περνα η ωρα.Βρε κολλημένε μονοφάναρε πάς να κολλήσεις τους φίλους σου μονοφαναρίαση; Μονοφάναρη DS σημαίνει παραγωγής μέχρι το 67. DS 40+ ετών με πινακίδες κυκλοφορίας που να μην θέλει ανακατασκευή μοιάζει ανέκδοτο......
-
Μη τα λες σε μενα.Εγω το ξερω.Στον κοινο μας γνωστο πεσ'το
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μη τα λες σε μενα.Εγω το ξερω.Στον κοινο μας γνωστο πεσ'το -
Οι κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας είναι δική σου προσθήκη μονοφάναρε.Προτιμάω μια DS 21 ή μια DS 19,πάντα μοντέλα του 66 και ει δυνατόν bicolore.
Προς τί ο καγχασμός κύριε NIGA μας
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Προς τί ο καγχασμός κύριε NIGA μαςΔεν μπορώ να σε φανταστώ με οτιδήποτε μη Ιταλικό (εποχής εννοείται) και δη τόσο διαφορετικής φιλοσοφίας. Αν και θα έπρεπε να με είχαν υποψιάσει κάποιες πρόσφατες σπόντες σου σε ανύποπτες στιγμές......
-
Alba Parietti εγραψε:
Οι κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας είναι δική σου προσθήκη μονοφάναρεΕιπαμε να αγορασουμε αυτοκινητο,οχι επιπλο.
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Λιγο ασχετο, αλλα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτες τις μεταλλικες ραμπες που εχουν στις εκθεσεις αυτοκινητων?ασε ειχα φτιαξει εγω σε 'φιλο' σιδερα οταν ειχα το personal και μου ειχε παρει 120 ευρω
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Προς τί ο καγχασμός κύριε NIGA μας
Δεν μπορώ να σε φανταστώ με οτιδήποτε μη Ιταλικό (εποχής εννοείται) και δη τόσο διαφορετικής φιλοσοφίας. Αν και θα έπρεπε να με είχαν υποψιάσει κάποιες πρόσφατες σπόντες σου σε ανύποπτες στιγμές......
Ούτε εγώ μπορώ να με φανταστώ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Σε δύο πράγματα δεν πρόκειται να με δεις ποτέ πάντως.Σε σύγχρονη ΜΒ ή BMW και σε mainstream γιαπωνέζικο sport ή 'φτερουγάτο'.Είναι ζήτημα αρχής. -
Το τελευταίο DS/ID πρώτης σειράς που είχα δεί ήταν παρατημένο σε ένα βουλκανιζατέρ πίσω απο το Βίλατζ στο Ρέντη, και αυτό πριν 6-7 χρόνια...
Introuvable...
-
[url=http://xs.to][/url
Ψαχνω τετοιο πλεγμα , το παλιο το κλασικο , και δεν εχω δει πουθενα ....ξερει κανεις τιποτα ?
-
Στο τέρμα της Ερμού προς τα κάτω (πλ. Αγ.Ασωμάτων?) είναι ένα μαγαζί που έχει μόνο πλέγματα. Βουρής Πέτρος λέγεται.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Στο τέρμα της Ερμού προς τα κάτω (πλ. Αγ.Ασωμάτων?) είναι ένα μαγαζί που έχει μόνο πλέγματα. Βουρής Πέτρος λέγεται.Μιλ μερσι Σεβεν
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Στο τέρμα της Ερμού προς τα κάτω (πλ. Αγ.Ασωμάτων?) είναι ένα μαγαζί που έχει μόνο πλέγματα. Βουρής Πέτρος λέγεται.
Μιλ μερσι ** Σεβεν **
Sept!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑDETT Β ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ;ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ.ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡΑΚΙΑ,ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ,ΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥΛΗ(ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΛΟΚΕ ΛΕΕΙ Ε;ΖΑΧΑΡΗ!!!)
-
μονοφαρε
για τα πλαστικα πλαισιακια που με ρωτησες υπαρχει λυση
υπαρχει καποιος στον ταυρο(εχουμε διευθυνση και τηλεφωνο) που αναλαμβανει να τα κανει χρωμιο, αρκει να τα δει για να μας ενημερωσει για το κοστος
Ψάχνετε κάτι?