-
Ψάχνω αυτές ακριβώς τις ζάντες για το Α112:
-
ψαχνω ενα παλιο Corbeau η κατι αναλογης εποχης
και σε αθλια κατασταση, δεν με ενοχλει -
Δεν ψάχνω τίποτα!
Είμαι κυριλέ... -
-
Τυχερός είναι γιατί πρόκειται για σειρά 2.Μπροστινά καθίσματα,επενδύσεις θυρών,προφυλακτήρες,μάσκα κλπ.είναι πανομοιότυπα με οποιασδήποτε coupe serie 2FL.Πϊσω φανάρια πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν,ακόμα και Ιταλία,γιατί δεν ήταν κοινά με κανένα άλλο μοντέλο.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν ψάχνω τίποτα!
Είμαι κυριλέ...+1 Me too
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Δεν ψάχνω τίποτα!
Είμαι κυριλέ...+1 Me too
Σοβαρά;Νομίζα ότι ψάχνεις.........αγοραστή(ες)
-
Εχει καποιος περισευμα ενα τετοιο ? για αγορα ..... [/img]
-
Ένα καλό site για όσους ψάχνουν παλιά αυτοκίνητα ή ανταλλακτικά τους, ιδίως γαλλικά:
http://www.anciennes.net/ -
Το καντράν πρέπει να το έχω κάπου. Θέλεις να είναι και τόσο...γκαζιάρικο? (180χλμ.)
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Το καντράν πρέπει να το έχω κάπου. Θέλεις να είναι και τόσο...γκαζιάρικο? (180χλμ.)Αμ γιατι νομιζεις οτι το θελω 7pas100 μου ?
Ειναι του 1093 , αυτο !
-
Ά θα έχει τέτοιες βλέψεις το Ντωφινάκι? ...Θα ρίξω μια ματιά σε κάτι καντράν που έχω και σε ενημερώνω!
-
Ά θα έχει τέτοιες βλέψεις το Ντωφινάκι? ...Θα ρίξω μια ματιά σε κάτι καντράν που έχω και σε ενημερώνω!Αν ειναι στην ιδια ματια ... δες και το στροφομετρακι του , μηπως ?](http://imageshack.us)
[/img] -
Ούτε με σφαίρες το στροφόμετρο...
-
Ούτε με σφαίρες το στροφόμετρο...Xαμος εγινε προχθες στο ebay με ενα τετοιο , 360 ευρωπουλα πηγε
-
-
Έχω ήδη ένα R12 (3 x Renault 4= Renault 12 )
Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά δε βλέπω να το αξιοποιώ... Άσε που δεν το συμπαθούσα ποτέ (μοτέρ στον πρόβολο και άκαμπτος άξονας ). Μακάρι να βρεθεί κάποιος πιο στοργικός...
Το κοντέρ που βρήκα φτάνει 150. Γιατί δεν ψάχνεις κοντύτερο κορωνοπήνιο?
edit: κορωνοπινιόν , σωστός Βαγγέλη?
-
Καλα θα παω να το μαζεψω ... ισως βρει τον δρομο του κι αυτο .......
ελεγα μηπως την βρω , φανταζοντας οτι θα γινει 1093 , εχω με 150 μερσι !
-
Πάντως θα το έχω υπ'όψη να ρωτήσω και έναν φίλο Γερμανό που έχει πολλές άκρες με πισωμήχανα .
-
Έχω ήδη ένα R12 (3 x Renault 4= Renault 12 )Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά δε βλέπω να το αξιοποιώ... Άσε που δεν το συμπαθούσα ποτέ (μοτέρ στον πρόβολο και άκαμπτος άξονας ). Μακάρι να βρεθεί κάποιος πιο στοργικός...
Το κοντέρ που βρήκα φτάνει 150. Γιατί δεν ψάχνεις κοντύτερο κορωνοπήνιο?
edit: κορωνοπινιόν , σωστός Βαγγέλη?
ετσι ετσι!!!
Ψάχνετε κάτι?