-
Α μην μου πεις οτι υπαρχει προβλημα με την ορθογραφια , γιατι θα σας εχω εκτελεσει ολους με την δικη μου
Μου ειπαν καποτε σε αλλο θεμα οτι δεν εχουν προβλημα οι πραγματικοι ορθογραφοι , οποτε ..πυροβολω ακαθεκτος σορυ ..... -
-
μη στεναχωριεσαι, αυτος ο σαρδαναπαλος ο διγιετης κοροιδευει εμενα γιατι δεν υπαρχει ΛΕΕΙ ελληνικη λεξη ''κωρονοπινιο''
οπως και το αλλο που του λεγα ''αλεξακο θα τους παρουμε τα πασα''
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οπως και το αλλο που του λεγα ''αλεξακο θα τους παρουμε τα πασα''Τι ? δυσκολευοταν να το πιστεψει μηπως χρειαστουν χελικοιολ μετα ?
-
Ψαχνω εδω και πολυ καιρο ζαντες αλλουμινιου τις γνησιες απο TOYOTA CROWN του 81 εως 94 αν εχει ακουσει καποιος κατι ειμαι εδω.
-
Κύριοι,
ψαχνω οτιδήποτε ανταλλακτικό , κυρίως λαμαρίνα, για nsu TT, ακόμα και ολόκληρο αυτοκίνητο είτε 1000L είτε ΤΤ, όχι C. Επίσης αν γνωρίζετε την ύπαρξη κάποιου καλού προς πώληση, ειδοποιήστε με...New project...coming soon
-
http://www.nsu-tts.de.
Οι τιμές όμως Γιάννη,είναι -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
www.nsu-tts.de.
Οι τιμές όμως Γιάννη,είναιEχω επικοινωνήσει μαζί του, έχω λάβει προσφορές, αλλά οι τιμές όντως είναι φωτιά...γι αυτό και σκέφτηκα την λύση να ψάξω στην εγχώρια αγορά για κανα ξεχασμένο 1000
-
-
Aν θέλεις δες εδώ στο Φορντ φορουμ http://www.clubford.gr/forum/showthread.php?t=13874 είναι κάποιος που κάνει πλήρη ανακατασκευή ενός FIAT 500 και έχει βρει όλες τις άκρες στο εξωτερικό τουλάχιστον για το 500. Δεν χάνεις τίποτε να τον ρωτήσεις
-
Που με στελνεις NIGA μου ......
Εκει θελω μια βδομαδα για να μπω στο site , ειμαι εγω για τετοια ?
Δεν εχεις καταλαβει ...... και το πληκτρολογειο με το ενα δακτυλο το σαν μονοχειρ πιανιστας , που να κανω εγγραφες και αλλα τετοια ....
600 αρακι ειναι αυτο ! -
Μόνο στο ιταλικό ebay βρέ APR .Μη ψάχνεις άδικα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Που με στελνεις NIGA μου ......
Εκει θελω μια βδομαδα για να μπω στο site , ειμαι εγω για τετοια ?
Δεν εχεις καταλαβει ...... και το πληκτρολογειο με το ενα δακτυλο το σαν μονοχειρ πιανιστας , που να κανω εγγραφες και αλλα τετοια ....
600 αρακι ειναι αυτο !Ε καλά τώρα αφού σε βλέπω πώς το δουλεύεις το εργαλείο. Και ebay χτυπάς και τα πάντα. Το ξέρω ότι είναι 600αράκι αλλά σκέφτηκα ότι οι πηγές θα είναι ίδιες. Αν θέλεις όμως θα του κάνω εγώ μία ερώτηση και θα δούμε τι θα μου απαντήσει.
-
APR εδώ σε έχω: http://www.autostoria.fr/index.php?cPat ... =3a&page=4
Ο Βασίλης με το 500αράκι μου απάντησε άμεσα. Επίσης μου είπε ότι στο ebay μπορείς να ψάξεις χρησιμοποιώντας τις λέξεις :Fiat 600 fari, ή fiat 600 carello, ή Fiat 600 siem, ή fiat 600 elm.
-
Μου φτιαξατε την μερα , φιλοι , υπερευχαριστω σας .
Παω για ψαξιμο ... -
Φαναρια τετοια , που βρησκω αδελφια μου < γατονια > ?
Εχουμε πηγη Ελληνικη , η ψαχνω ?
Στον κοινο γνωστο μας ελλαδα οπως επισης και στο ........ -κοιτα πμ -
εξωτερικο fiatclassic.com εχει σιγουρα και αν ειναι ιδια με 500αρακι fiat500126.de -
δωστε λιγη προσοχη παρακαλω, μηπως εχει κανεις αλληλογραφια απο ελλαδα η εξωτερικο?
εννοω με γραμματοσημα κι οχι ομαδικες αποστολες -
Αλληλογραφία είχαμε στα 17. Τώρα έχουμε ebay!!!!
Τι έγινε αποφάσισε η Έρικα να κανει συλλογή γραμματοσήμων;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αλληλογραφία είχαμε στα 17. Τώρα έχουμε ebay!!!!Τι έγινε αποφάσισε η Έρικα να κανει συλλογή γραμματοσήμων;
κανει εδω και 1.5 χρονο, αλλα ειναι πολυ δυσκολο πλεον να βρεις γραμματοσημα πλην των νεων σειρων που βγαζει ο ελτα
πριν λιγο εφυγε ο αλεξ, εκαναν ανταλαγη απ τις συλλογες τους, και μου το ριξε σαν ιδεα να το γραψω εδω... -
Να συναντηθούν με το Γιώργο για ανταλλαγές! Αυτός έχει πάρει την σκυτάλη της συλλογής πλέον.
Ψάχνετε κάτι?