-
Ναι...Χολαργιώτικο!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Έχει κανείς τουλάχιστον ένα τάσι για Μίνι σαν το εικονιζόμενο: (και τα 2 κομμάτια)?ebay for ever!:
mini used hubcaps(αυτά για να είναι πρώτος όταν το πουλήσει!)
-
αγγελε μεχρι σαββατο θα παραγγειλω πραγματα απ το minispares
αν δεν βρεις πρεπει να ειναι φθηνα -
Σε κανένα δε βλέπω το έξω στεφάνι.
Έξω δεν έχω ψάξει ακόμη θέλω να εξαντλήσω τις εγχώριες πιθανότητες. -
Βαγγέλη έχουν και μτχ. αυτοί?
-
απο οσους εχω παρει εγω πραγματα οχι
-
Ψαχνω γκαζιέρα για τα διπλά για μπεεμβέ και μαρσπιέδες δεξια αριστερά.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ψαχνω γκαζιέρα για τα διπλά για μπεεμβέ και μαρσπιέδες δεξια αριστερά.Γιαννη πως ειναι η .. γκαζιερα ?
Ελπιζω να προλαβεις μια φωτο , πριν τα αστερια μας εδω , βαλουν καμια γκαζιερα του καφε ...... -
-
Ε ενταξει δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ........ αυτο φτιαχνεται για πλακα , ελα να σου δοσω σχετικα μπιλοντιζακια , εχω φυλαξει απο παλια φιατικα ...
-
Φύλαξε τα μάστορα, μεχρι το Πάσχα. Μέχρι τότε θα με τρώει η ξενιτιά...
Ευχαριστώ!!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ψαχνω γκαζιέρα για τα διπλά για μπεεμβέ και μαρσπιέδες δεξια αριστερά.
Γιαννη πως ειναι η .. γκαζιερα ?
Ελπιζω να προλαβεις μια φωτο , πριν τα αστερια μας εδω , βαλουν καμια γκαζιερα του καφε ......περα απ την πλακα εχω παρει δυο απο εβαυ που μου ταιριαξαν σ ολα τα γιαπωνεζομοτερ μεχρι τωρα
και ηταν και αρκετα φθηνες, εχετε το κατα νου αν χρειαστειτε, τις βλεπω ακομα να πωλουνται -
Bρήκα στο εβαυ και μια για μπεεμβέ, από την οποία ειναι και η φώτο. Ολο το προβλημα ειναι στο λαμάκι που πιάνει στον καθρέπτη και στο πρώτο κομμάτι που για το μονο εχει διπλάσιο μήκος απ'οτι για τα διπλά.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Aπό τον λύκο...Γιαννη απο βδομαδα ! στο μεταξυ παρηγορια εδω ¨
-
Oταν τελειώσει...αμα χρειαστείς συνοδηγό καμια φορά , εδω είμαστε!!! (Αρκει να λες κανα ανέκδοτο μεσα στην ειδική, όπως ο Νικόλας)
-
Καλημερα .. ψαχνω κατι σχετικο με κουκουλες για τα παλαιο καμπριο ........ και δεν ειδα να εχετε γραψει κατι σχετικο ........η εχετε ?
Ολοι κλειστα και ταργκα εχετε , δεν απασχολησε καποιον το θεμα , πανινη κουκουλα η μουσαμα ?
-
Έχει κανείς υπ' όψη καμία Φούλβια 4θυρη σε οποιαδήποτε κατάσταση (τρακαρισμένη, σάπια, χωρίς μηχανικά...) αρκεί να έχει καλούς πίσω θόλους-πορτ μπαγκάζ-ράμφη??
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Έχει κανείς υπ' όψη καμία Φούλβια 4θυρη σε οποιαδήποτε κατάσταση (τρακαρισμένη, σάπια, χωρίς μηχανικά...) αρκεί να έχει καλούς πίσω θόλους-πορτ μπαγκάζ-ράμφη??1ης σειρας ή δευτερης?
-
Εκει στο Χολαργό ειναι ενας που εχει 2-3 Φούλβια εξω από ενα συνεργείο. Πως σου εχει ξεφύγει?
-
Αδιάφορη σειρά...καλύτερα δεύτερη (άν υπάρχει επιλογή! )
Δεν είναι μόνο 2-3 εκεί που λές... δεν έχω πάει ακόμη να ρωτήσω, τώρα προέκυψε η ανάγκη.
Ψάχνετε κάτι?