-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εμπρός υπάρχουν και δυο που εσωτερικά από το πομπέ δεν έχουν τετραγωνάκι ,αλλά ακμές ώστε να στις σχισμές του προφυλακτήρα και είναι πιο κοντές από τις πρώτες .
Αυτές δεν τις θυμάμαι καθόλου. Αλλά μιά που έφθασες Κάτω Πατήσια, στον Γιαννίκο στην Λιοσίων πήγες?
Πήγα .δεν τις έφερνε λέει ούτε τις >
-
Μην ασχολείσαι με βίδες που πουλάνε ως ανταλλακτικά και τις χρεώνουν πανάκριβα. Πήγαινε σε κατάστημα με βίδες και ζήτησε ανοξείδωτη καρόβιδα (Μ8 είναι το σπείρωμα?). Το κεφάλι τους είναι μουντό όπως τις αγοράζεις, αλλά μισό λεπτό γυάλισμα και γίνεται καλύτερο απο νίκελ. Συν ότι στο επόμενο λύσιμο θα βγούν πανεύκολα.
Αυτή που αναφέρεις με τις 'ακμές' λέγεται αροτρόβιδα, δε θυμάμαι αν υπάρχει σε ανοξείδωτη, αλλά αφού η υποδοχή του προφυλακτήρα είναι πάλι τετράγωνη μπορείς να βάλεις κι εκεί καρόβιδα.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μην ασχολείσαι με βίδες που πουλάνε ως ανταλλακτικά και τις χρεώνουν πανάκριβα. Πήγαινε σε κατάστημα με βίδες και ζήτησε ανοξείδωτη καρόβιδα (Μ8 είναι το σπείρωμα?). Το κεφάλι τους είναι μουντό όπως τις αγοράζεις, αλλά μισό λεπτό γυάλισμα και γίνεται καλύτερο απο νίκελ. Συν ότι στο επόμενο λύσιμο θα βγούν πανεύκολα.Αυτή που αναφέρεις με τις 'ακμές' λέγεται αροτρόβιδα, δε θυμάμαι αν υπάρχει σε ανοξείδωτη, αλλά αφού η υποδοχή του προφυλακτήρα είναι πάλι τετράγωνη μπορείς να βάλεις κι εκεί καρόβιδα.
+1
Αυτός που λέω είναι Ανθ. Ρεγκούκου 11 Τρείς Γέφυρες. 210-8319883 και έχει διάφορα εργαλεία βίδες τάπες κλπ κλπ.
-
Ότι προείπαν οι αποπάνω... Τώρα να θες οπως και δηποτε νικέλ αλλά φοβάσαι τα οπίσθια σου (πιασοκωλ καταστάσεις το νικέλωμα) κάνε DIY επιχάλκωση με ηλεκτρόλυση , σόδα και αλάτι. Μια χαρα θα είναι μετά. Ευκολο και φτηνό...
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες .θα δοκιμάσω πρώτα στις Τρεις Γέφυρες και ίδωμεν.....
-
για καροβιδες, κι ορισμενες μαλιστα γυαλισμενες, στην καλλιροης (δεν θυμαμαι νουμερο, και δεν ειμαι στην αθηνα) μολις στριψεις απ την φρατζη (ν.κοσμο) δεξια προς ''στηλες'', αμεσως μετα την πρωτη γωνια παντα στο δεξι πεζοδρομιο, υπαρχει καταστημα με βιδες-παξιμαδια κλπ (ο ιδιοκτητης ειναι συναδελφος ''φιλασθενος'')
οσα νουμερα φορανε τα τογιοτα τα ειχε! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για καροβιδες, κι ορισμενες μαλιστα γυαλισμενες, στην καλλιροης (δεν θυμαμαι νουμερο, και δεν ειμαι στην αθηνα) μολις στριψεις απ την φρατζη (ν.κοσμο) δεξια προς ''στηλες'', αμεσως μετα την πρωτη γωνια παντα στο δεξι πεζοδρομιο, υπαρχει καταστημα με βιδες-παξιμαδια κλπ (ο ιδιοκτητης ειναι συναδελφος ''φιλασθενος'')
οσα νουμερα φορανε τα τογιοτα τα ειχε!φατσα με το FIX
-
Ξέρω ποιο κατάστημα λέτε .Δεν έχω ψάξει εκεί ,θα το δω.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εμπρός υπάρχουν και δυο που εσωτερικά από το πομπέ δεν έχουν τετραγωνάκι ,αλλά ακμές ώστε να στις σχισμές του προφυλακτήρα και είναι πιο κοντές από τις πρώτες .
Αυτές δεν τις θυμάμαι καθόλου. Αλλά μιά που έφθασες Κάτω Πατήσια, στον Γιαννίκο στην Λιοσίων πήγες?
Δεν ξέρω αν λεμε τον ίδιο είναι και ένας που έχει τέτοια πράγματα Λιοσίων και Νιρβάνα περίπου απέναντι απο το βενζινάδικο - επί της Λιοσίων... Έχει και διαφορων ειδών τάπες κλπ . Είχε πάρει και ο κουμπάρος μου για την Αλφα του καροβιδες απο εκεί...
Αργύρη ανεβοκατεβαίνω καθώς άρχισα πάλι δουλειά...
Όχι Δημήτρη, η Στρ. Καλλάρη είναι παράλληλος της Νιρβάνα. Αυτόν που λες δεν τον ξέρω... χμ περίεργο, γιατί νόμιζα ότι ξέρω καλά αυτήν την πιάτσα. Ο Γιαννίκος είναι περίπου 1 χλμ απο Στρ Καλάρη προς κέντρο στην Λιοσίων. Τον αριθμό δεν τον θυμάμαι απο αυτήν την πλευρά, αλλά είναι ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο απο το Νο 269 και είχε ανταλλακτικά για Φίατ που δεν μπορούμε να φανταστούμε, ελπίζω μόνο να μην τον ξεπούλησαν...
Δημήτρη φαντάζομαι ότι είσαι και εσύ πιο χαλαρός τώρα, πάρε τηλ για καφεδάκι όταν έχεις χρόνο. Εκτός απο την Πέμπτη που μάλλον θα είμαι Αθήνα.
Είναι Λιοσίων 232 -234. Αν θέλετε και τηλέφωνο το έχω.
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
θα το κανω και το υπολοιπο αλλα μολις παρω την δικια μου αλλοιφη γιατι δεν θελω να την τελειωσω αυτην!!!!! οι υπολοιποι τι εχετε να πειτε φανηκε λιγο η διαφορα?Εχω ένα Fiat Uno turbo του 91, προς το παρόν δεν βλέπω βάψιμο, πως λέγεται η αλοιφή και που την βρίσκω?
Τρόπος εφαρμογής? -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
θα το κανω και το υπολοιπο αλλα μολις παρω την δικια μου αλλοιφη γιατι δεν θελω να την τελειωσω αυτην!!!!! οι υπολοιποι τι εχετε να πειτε φανηκε λιγο η διαφορα?
Εχω ένα Fiat Uno turbo του 91, προς το παρόν δεν βλέπω βάψιμο, πως λέγεται η αλοιφή και που την βρίσκω?
Τρόπος εφαρμογής?εγω εβαλα την 3Μ! φωτογραφιες απο τα αποτελεσματα μπορειται να δειτε στην αναπαλαιωση peugeot 304!!
βεβαια υπαρχουν διάφορες απο την 3Μ αναλογα με το ποσο φθαρμενο ειναι το χρωμα!!! -
στο 304 δεν λειτουργει το ρολοι στο ταμπλο και σε ολα σχεδον τα 304 που εχω βρει μου εχουν πει οτι δεν λειτουργει κανενα! εμεις μια φορα που αλλαξαμε μιζα ειχε λειτουργησει για μια δυο μερες αλλα δεν παιζει ρολο αυτο!τι να κανω?
-
Σε ζαντες μαγνησιου που τις εχω περασει αμμοβολη χρειαζεται να βαλω καποιο υποστρωμα και αν ναι τι???
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Σε ζαντες μαγνησιου που τις εχω περασει αμμοβολη χρειαζεται να βαλω καποιο υποστρωμα και αν ναι τι???http://search.yahoo.com/search?p=how+to ... ype=937811
-
πλαστικοι μαυροι προφυλακτηρες που εχουν 'ασπρισει' απο τα χρονια με τι τους καθαριζεις;;;
εννοειται οτι σαπουνι και νερο δεν εκαναν τιποτα...ενας μαστορας προτεινε καθαρισμο με το RUST -OFF...
-
Δεν καθαρίζουν γιατί έχει αλλοιωθεί το χρώμα, χρειάζονται τρίψιμο, ειδικό αστάρι για πλαστικά, στόκο πιστολιού για πλαστικά, και μετά χρώμα με το πιστόλι, αν δεν μπούν τα κατάλληλα υλικά για πλαστικά θα ξεφλουδίσουν σε 2-3 μήνες.
-
Δοκίμασε πρωτα με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά να του ρίξεις ζεστό αέρα πάνω να δεις αν θα τονωθεί το μάυρο. Για να δεις πως γίνεται δές αυτό και μπορεις να βρεις και άλλα παρόμοια.
Αυτός βεββαια εχει βάλει πιστόλι αντι για πιστολάκι για τα μαλλιά αλλα και με το 2ο κάνεις το ίδιο πράγμα αλλα πιο αργά.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
πλαστικοι μαυροι προφυλακτηρες που εχουν 'ασπρισει' απο τα χρονια με τι τους καθαριζεις;;;
εννοειται οτι σαπουνι και νερο δεν εκαναν τιποτα...ενας μαστορας προτεινε καθαρισμο με το RUST -OFF...
Με μια αλοιφη οπως αυτο
http://www.amazon.com/Forever-Black-Bum ... B000FOIJXQ
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Με μια αλοιφη οπως αυτο
Το έχεις δοκιμάσει αυτό; κρατάει; .....γιατί μου θυμίζει βαφή παπουτσιών.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Με μια αλοιφη οπως αυτο
Το έχεις δοκιμάσει αυτό; κρατάει; .....γιατί μου θυμίζει βαφή παπουτσιών.....
Το συγκεκριμένο οχι, γιαυτο ειπα μια αλοιφη οπως αυτο. Ενα αλλο πιο απλο κ φτηνο κρατησε με ενα πασάλειμμα 4-5 μηνες.
Ειναι πολλα τετοια προιοντα που μοιαζουν με βαφη για παπουτσια οπως το 1z gummi pflege που ειναι πολυ καλο αλλα για αλλη δουλεια.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων