-
-
φτου, κι ελεγα να το παρω για τις ζαντουλες του
αλλα δεν πειραζει, καλο ξεκινημα, καλο κουραγιο και καλη διασκεδαση στο νεο προτζεκτ!!!!!!
για οτι χρειαστεις μην διστασειςυ.γ. αααααα και για οτι δεν χρειαζεσαι........τοτε επισης μην διστασεις
-
Καλορίζικο,συγχαρητήρια να 'σώσεις' ένα αυτοκίνητο με προσωπικότητα.
Για το mini θα βρείς αρκετές πληροφορίες και βοήθεια εδώ:
-
Καλορίζικο Μάριε! Οι φίλοι των ΜΙΝΙ-Innocenti αυξάνονται!
-
.....καθότι δεν έχω αποκαλύψει στην ομήγυρη ότι έχω πάρει κι εγώ ένα ΜΙΝΙ!
-
Παιδιά καλημέρα,
σας ευχαριστώ γιά τα καλά σας λόγια,
KP61, 1st in the list, αν και νομίζω, ότι περισσέψει...δεν θα χρησιμοποιείται!
Μάριος -
Καλορίζικο Μάριε και καλοτάξιδο!!! Ότι χρειαστείς ξέρεις!
Νικόλα καλορίζικο και το δικό σου Μινάκι.
Και καλοτάξιδο. Και περιμένουμε φωτό στα οχήματα των μελών, όμως με όλα τα αυτοκίνητα που έχετε σε ότι κατάσταση και να είναι. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
.....καθότι δεν έχω αποκαλύψει στην ομήγυρη ότι έχω πάρει κι εγώ ένα ΜΙΝΙ!Νομίζω ότι προ μηνών κάτι είχε πάρει το μάτι μου, θυμάμαι και τα σχετικά πειράγματα, ή κάνω λάθος λόγω ηλικίας ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
.....καθότι δεν έχω αποκαλύψει στην ομήγυρη ότι έχω πάρει κι εγώ ένα ΜΙΝΙ!
Νομίζω ότι προ μηνών κάτι είχε πάρει το μάτι μου, θυμάμαι και τα σχετικά πειράγματα, ή κάνω λάθος λόγω ηλικίας ?
Όχι δεν κάνεις λάθος, η αγορά έγινε προ μηνός. Είναι χιλιάρι Leyland του 78. Νάτο:
Περισσότερα όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες περιποίησης από τον μαιτρ του είδους!
-
Καλορίζικα, και καλοφτιαγμένα να είναι, το δικό σου και του Μάριου και να τα χαρείτε.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καλορίζικα, και καλοφτιαγμένα να είναι, το δικό σου και του Μάριου και να τα χαρείτε.Ευχαριστώ πολύ!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους,
θα παιδευτούμε λίγο, αν και το βλέπω long project , πάντως ενημέρωση με φωτό γιά την αποκατάσταση θα υπάρξει σίγουρα,
Pro_crossaro, οι συμβουλές σου πάντα ευπρόσδεκτες όπως και του kp61.
Σας ευχαριστώ όλους
Μάριος -
Καλορίζικο το Innocenti σου. Σε ένα ίδιο λευκό έμαθα να οδηγώ .Ήταν το μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας που στην συνέχεια μου παραχωρήθηκε μόλις έβγαλα δίπλωμα. Δυστυχώς όμως αν και ήταν πολύ καλό αποφάσισε ο πατέρας μου να το αποσύρει το 1992.Ειναι το μεγάλο μου απωθημένο και ελπίζω κάποια στιγμή να βρω ένα και να το φτιάξω.
-
-
-
Συμπληρωνω..
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Επειδή είμαι χαζούλης, μου εξηγείς σε παρακαλώ τι εννοείς ? Ευχαριστώ.
-
Να υποθέσω ότι οι διαμαρτυρίες τους οφείλονται στο ότι σε αυτές τις θαυμάσιες φωτογραφίες στο βάθος διακρίνεται κάτι σαν καγκουρώ... , , λέω μήπως .
Και οι φίλοι μας δεν αρέσκονται στο να εμφανίζονται τα ζώα αυτά εκτός Αυστραλίας .
Είναι καλύτερα να είναι στον τόπο τους. -
Ο λεβιές είναι εμετικός απλά. Κατά τα άλλα αν εξαιρέσουμε κάποιες δώσεις καγκουριάς, το αποτέλεσμα φαίνεται καλό.
-
οχι καλο,πολυ καλο θα ελεγα.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων