-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Να τους προτείνουμε εμείς κάτι? ...
Βεβαίως! Γι'αυτό μου το μετέφεραν, γι'αυτό σας το μεταφέρω. Θα γίνει συνάντηση προς το τέλος
του μήνα, όποιος είναι Αθήνα ας μου πει.Τι σκεπτόμαστε περίπου;
Δίκυκλα
ΡΥΑ 15*ΝΙΙ 10** τυπωμένο, όχι χαρτί.
ΙΚΒ 457*
ΚΧΥ 573* πλαίσιο Έδεσσας.
ΜΗΟ 7769 πλαίσιο Χανιά -
ΡΙΥ 514* Mazda 2 κόκκινο. Πριν από μία ώρα γέφυρα Χαλκίδας.
-
Ταξίδι από Σκόπελο για Αθήνα και μόνο ένα ΚΑΚ-8460 είδα.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τι σκεπτόμαστε περίπου;...Διάφορα...εσείς;
-
καλησπερα σε ολους
πινακιδα μηχανης ΚΗΙ 12* μιλαμε πανω απο 12 χρονια κυκλοφοριας.
ποιας νομαρχιας συνδυασμος ρε παιδες΄ειναι αυτος;; -
Ο χρήστης tzortzis έγραψε:
καλησπερα σε ολουςπινακιδα μηχανης ΚΗΙ 12* μιλαμε πανω απο 12 χρονια κυκλοφοριας.
ποιας νομαρχιας συνδυασμος ρε παιδες΄ειναι αυτος;;Καλησπέρα και σε σένα. Έχουμε γράψει αρκετές φορές για τους εξαιρούμενους συνδυασμούς, δες πχ εδώ.
Για τα ΚΗ* (και τους εξαιρούμενους συνδυασμούς) δες στη wikipedia.
Τα ΚΗΙ δόθηκαν στην ανατολική Αθήνα το 1996. -
Μάνο ΟΚ, περιμένουμε...το ΗΚΡ-556*Yes!!!!! HKP 556* Chevrolet αγροτης 4x4
και HKP 567* Dodge Caliber 10 λεπτα αργότερα!!!
-
ΖΧΗ-431*, άλμα σε σχέση με πρόσφατες παρατηρήσεις: ίσως μεσολαβεί κλάδος επαγγελματικών.
ΙΜΒ-23, 26 και 3300, το τελευταίο ίσως ελαφρά εκτός σειράς (σε κασκάι ήταν).
ΚΧΟ-68 σε Ξαρά με πλαίσιο από Αθήνα.
-
Για να μην αρχίσετε τις γκρίνιες (πλάκα κανω) με τις μηχανές πάλι, σας δίνω ένα ΗΗΗ-000*
Γενικότερα κυκλοφοράνε ΗΗΗ συνδυασμοί με μεγαλύτερα νούμερα, απλά δεν τους συγκρατώ.
Αν θέλετε και μηχανές από Άγιο Νικόλαο έχω ένα ΑΕΒ σε γουρούνα (αριθμό δεν θυμάμαι δυστυχώςΛέω να μοιράσουμε τις υποχρεώσεις με τον Megane. Αυτός θα δίνει πινακίδες αυτοκινήτων και εγώ μηχανών
-
Καβουρας η Αμφισσα μεχρι ΑΜΕ 177 ειδα. ΒΙΚ 99 και ΒΙΜ 59 επισης, αλλα γενικα λιγα πραματα.
Ειδα επισης το αμαξι με κοκκινες που αναφερεται ως Αμφισσα στην πρωτη σελιδα. Στην Αμφισσα το ειδα μεν αλλα ειχε πλαισιο Λιβαδειας. Δεν εχει σημασια αλλα απλά το αναφερω.Δημητρη τι να σε κανω. Οταν παω στη Δραμα δεν κουνιεσαι να πιουμε κανα καφε (ή οτι πινεις τελος παντων). Θα ξαναπαω το 15αυγουστο θα δω τι θα προσεξω απο κοκκινα
-
IKM-4090 και ΖΧΗ-4493 έτοιμα να παραδοθούν στη Dynamotors της Κηφισίας. Στο δρόμο ΑΡΜ-437*, η ειρωνεία
είναι πως σε μερικές ώρες και για λίγες μέρες θα είμαι στο Ναύπλιο...
Σε δίκυκλο ΧΧΖ 256 που φαινόταν (και βρωμούσε επίσης) του κουτιού.Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Για να μην αρχίσετε τις γκρίνιες (πλάκα κανω) με τις μηχανές πάλι, σας δίνω ένα ΗΗΗ-000*
Γενικότερα κυκλοφοράνε ΗΗΗ συνδυασμοί με μεγαλύτερα νούμερα, απλά δεν τους συγκρατώ.
Αν θέλετε και μηχανές από Άγιο Νικόλαο έχω ένα ΑΕΒ σε γουρούνα (αριθμό δεν θυμάμαι δυστυχώςΛέω να μοιράσουμε τις υποχρεώσεις με τον Megane. Αυτός θα δίνει πινακίδες αυτοκινήτων και εγώ μηχανών
Ηράκλειο και Άγιος Νικόλαος έχουν από τρεις κλάδους και στα δίκυκλα και δεν είναι εύκολο να τους
ξεχωρίσουμε. Αν τα καταφέρετε εσείς θα σας πω μπράβο!Καβουρας η Αμφισσα μεχρι ΑΜΕ 177 ειδα. ΒΙΚ 99 και ΒΙΜ 59 επισης, αλλα γενικα λιγα πραματα.
Ειδα επισης το αμαξι με κοκκινες που αναφερεται ως Αμφισσα στην πρωτη σελιδα. Στην Αμφισσα το ειδα μεν αλλα ειχε πλαισιο Λιβαδειας. Δεν εχει σημασια αλλα απλά το αναφερω.Δημητρη τι να σε κανω. Οταν παω στη Δραμα δεν κουνιεσαι να πιουμε κανα καφε (ή οτι πινεις τελος παντων). Θα ξαναπαω το 15αυγουστο θα δω τι θα προσεξω απο κοκκινα
Η Άμφισσα σταθερά στα 50 νούμερα το μήνα. Πως ξέρεις ότι είδες το ίδιο με κόκκινες που είχα δει εγώ
πέρσι στο Ναύπλιο (στο ξενοδοχείο Αμαλία όπου θα βρίσκομαι πάλι από αύριο); Πάντως ήταν ένα
Ζαφίρα αν θυμάμαι καλά... Έχεις δίκιο, αν και έτυχε αρκετές φορές που πήγες Δράμα κι εγώ ήμουν αλλού.
Αυτή τη χρονιά πάντως σκοπεύω να πάω αρκετές φορές στη Δράμα, όχι βέβαια για να δω κόκκινες αλλά
γιατί πήρε εκεί μετάθεση μία πολύ καλή συνάδελφος. Εμείς όμως αν έχεις χρόνο θα τα πούμε το Σεπτέμβρη
στη Θεσσαλονίκη, θα κανονιστεί συνάντηση με Κόλλια, ss500 και όποιον άλλον θέλει/μπορεί. -
ΡΑΥ 199* σε KIA Sportage (από Μεσσηνία; ) και ΜΟΥ 799* σε Mazda Tribute με πλαίσιο από Πάτρα,προφανώς παλιές και οι δύο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΡΑΥ 199* σε KIA Sportage (από Μεσσηνία; ) και ΜΟΥ 799* σε Mazda Tribute με πλαίσιο από Πάτρα,προφανώς παλιές και οι δύο.Σύμφωνα με τις κατανομές ΡΑΥ-199* είναι από Λέσβο, πιθανότατα περσινό αφού είχα δει πριν ένα χρόνο
197* σε 3θυρο Κολτ, και ΜΟΥ-799* από Αθήνα (κέντρο), γύρω στο 2000. -
καλώς σας βρήκα ξανά
ταξίδι ανά την Ελλάδα και
ΑΙΜ-865*
ΕΥΒ-262*
ΡΖΗ-652*
ΗΝΒ-916*
ΑΤΗ-439*
ΜΕΗ-370*
ΜΕΗ-135*
ΙΝΤ-94
ΚΥΜ-448*
ΚΡΜ-981*
ΕΡΝ-605*
ΡΝΕ-204*
ΚΖΤ-305*
ΚΝΡ-174*
ΚΙΖ-596*
ΧΚΜ-658*
ΝΙΗ-97 -
wow! Που είναι οι κόκκινες;
-
wow! Που είναι οι κόκκινες;όταν ξεκίνησα σημείωνα και κόκκινες και μετά άπο λίγο μπερδεύετικα πάρα πολύ και είπα να αρκεστώ στις κανονικές.. Άσε που και με τις κανονικές πάλι τα μπέρδεψα.. Είμαι σίγουρος ότι στη Βέροια είδα ΗΜΧ-26 αλλά ψάχνω ψάχνω στο κινητό και δεν το βλέπω σημειωμένο..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
όταν ξεκίνησα σημείωνα και κόκκινες και μετά άπο λίγο μπερδεύετικα πάρα πολύ και είπα να αρκεστώ στις κανονικές.. Άσε που και με τις κανονικές πάλι τα μπέρδεψα.. Είμαι σίγουρος ότι στη Βέροια είδα ΗΜΧ-26 αλλά ψάχνω ψάχνω στο κινητό και δεν το βλέπω σημειωμένο..ΟΚ! Τέτοιο ταξίδι όμως... Κι εγώ είχα φιλόδοξα σχέδια για ταξίδι σε Στερεά-Θεσσαλία-Ήπειρο αλλά δε μου
βγαίνει τελικά.Ωραίες παρατηρήσεις anyway!
-
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
ΝΗΥ-358*,ΝΙΗ-968*(χ).Κυκλοφόρησαν σίγουρα εδώ ΚΧΟ απο 467* που βλέπω κάθε μέρα σε BMW X3 ως ΚΧΟ- 574* σε Ζαφίρα πρώτης γενιάς.Προ 467* και μετα 574* δεν έχω δει στην πόλη.Που και που η μνήμη με απατά και όντως δεν είναι ΚΧΟ στην Χ3 αλλά ΡΑΟ-467*.
Κατά τά άλλα ένα ΝΙΙ-141* χάρτινο. -
ikarus260
Αν την ανέβασα σωστά είναι μία έκπληξη που σας την είχα υποσχεθεί εδώ και καιρό. Παλιά πινακίδα διγράμματη με νέες πινακίδες κυκλοφορίας. Η εικόνα είναι 100% αληθινή και αν δεν με πιστεύετε κατεβείτε πειραιά όπου υπάρχει το εν λόγω βαν να το δείτεΠρίν από κανα μήνα είχα δει και εγώ στη Θεσσαλονίκη ένα VW Beetle παλιό με νέες πινακίδες ΜΗ-**** (αν θυμάμαι καλά). Πάντως δεν ήξερα ότι μπορείς να τυπώσεις τόσο παλιό συνδιασμό...
-
Oχι δεν ειδαμε το ιδιο. Εγω ειδα ενα Audi με πολυ χαρακτηριστικο νουμερο 7557 που χτυπαει στο ματι. Πλαισιο Λιβαδειας ομως, διολου παραξενο γιατι πολλοι αγοραζουν αμαξια απο Λιβαδεια - Λαμια
-
ANK 297*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008