-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ πήρα προχθές ΗΚΡ53** για το Ηράκλειο πάντα.Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο ΦΙΛΕ
Να μου το δώσεις κάποια στιγμη που θα βρεθουμε να το οδηγησω
-
Χθές ΧΑΑ 536* Seat Ibiza Μαύρο το παλιό μοντέλο. Το περίεργο είναι πως ήταν κουτί και ήταν το παλιό μοντέλο. Προφανώς το είχε παραγγείλει καιρό.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: λογικά θα συνεχίσετε μέχρι το ΚΧΥ-9150, συνήθως δίνονται τουλάχιστον 200άδες στους
πιο μεγάλους νομούς.οκ θα περιμένω να δω τότε πάνω από το 8999.
ΑΡΖ 77* σε δίκυκλο (στο λιμάνι της Επιδαύρου), κι εδώ οδεύουν προς έλλειψη.
Μάλλον το πρόβλημα έχει αρχίσει να γενικεύεται καθώς από την προηγούμενη ανανέωση έχουμε παρατηρήσει αρκετούς νομούς που πλησιάζουν την έλλειψη.
@EMMANOYHL καλορίζικο
Πολλά νοικιάρικα στους τελευταίους αθηναικούς συνδυασμούς, με καλύτερα νούμερα από αυτά της 1ης σελίδας, αλλά εφόσον έχουν ταξινομηθεί εδώ και κάποιο διάστημα, στην Αθήνα πρέπει να βλέπετε καλύτερα.
Κατά τα άλλα...
ΡΙΥ 46 και ΡΑΕ 79 , μόλις τα πήραν αμέσως διακοπές ? Ειδικά ο Λαρισαίος, της Φλώρινας πρέπει να είναι πιο παλιό.
Σε δίκυκλα ΡΗΑ 527 ΡΥΑ 5*
Κόκκινη ΚΧΟ 2826 με πλαίσιο Αθήνας, BMW 3άρα Ε36, παραγωγής 90-98, άγνωστα λοιπά στοιχεία. -
ΡΟΤ-11* σε νοικιάρικο.
-
IMK 354* BMW X3
ANK 692* -
ΡΜΤ 167* και ΡΜΧ 88* στη Δραμα. Επισης σε κοκκινες ΚΧΥ 84 και ΚΧΟ 87, ανευ πλαισιου
-
ΙΗΧ 388* σε Mercedes A klass (μάλλον 150),ΚΜΝ 707* σε μεταχειρισμένο Honda Civic και από δίκυκλα ΗΑΑ 60*.
Επίσης ΜΗΟ 286* σε BMW 3άρα στην Πάτρα.
-
Eιδα ΡΑΟ 969* στον Τριπολης Κορινθου .
-
ANK 294*
-
ΜΗΟ-934*
-
Από Σέρρες εγώ πήρα πριν 2 βδομαδες ΕΡΝ 584*
και σήμερα είδα ΕΡΝ 6033.. -
XΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΧ 704* AUDI A3
-
ΕΕΝ-425* σήμερα στα Γιαννιτσά σε Colt
-
ΗΑΜ 889* σε Terios.
edit Και ένα ΡΑΕ 814* σε φορτηγό.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: λογικά θα συνεχίσετε μέχρι το ΚΧΥ-9150, συνήθως δίνονται τουλάχιστον 200άδες στους
πιο μεγάλους νομούς.ΚΧΥ 9006
Χθεσινά ΡΟΤ 1425 και 26 -
δικυκλο ΒΖΖ-600
Ποια περιοχη ειναι ρε παιδια? -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
δικυκλο ΒΖΖ-600
Ποια περιοχη ειναι ρε παιδια?Νομίζω είχε δωθεί στον Πειραιά.
ΑΚΗ 303* σε Yaris και ΜΗΟ 279* σε Renault Scenic από Πάτρα.
-
HKP 546*
-
παιδια καλημερα και καλως σας βρηκα.
να σας πω κατι τελευταιο και απο την περιοχη μου.
για αμαξια εχθες απο τη νομαρχια καβαλας.
ΚΒΡ 149*
και για μηχανες ΑΒΕ 69*
Η τελευταια ενημερωση ειναι οτι οντως εχει τυπωθει για μηχανες και η σειρα ΑΒΖ μεχρι το 600 και απο εκει και περα υπαρχει η σκεψη να δωθουν πινακιδες ξανθης δλδ. ΗΟΑ ΗΟΒ κλπ.
για μηχανες στο μελλον προβλεπεται προβλημα γι αυτο και η ροδοπη και η ξανθη εχουν 3 σειρες κυκλοφοριας ΑΗ ΗΟ ΗΤ ηξανθη και η κομοτηνη που επι το πλειστον τροφοδοτει παρα πολλες νομαρχιες ΚΟ ΚΚ ΤΤ . καλως σας βρηκα παιδες! -
XAA 539* Fiat 500 πριν από λίγο
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008