-
Καλημέρα καλο μήνα να πώ κι εγω;
Λοιπον, πριν λίγο εξω απο την έκθεση της Mazda ΙΚΒ 182*.
Το πρωί μεσα σε μια ωρα ειδα ΗΚΡ 494*, 495*, 497*, 498*. Κι εκει πού έλεγα ότι δεν μπορει να ανεβαι άλλο βλέπω ΗΚΡ 499* και 10 λεπτά αργότερα ΗΚΡ 5000 (ΠΑΡΆ 2) ΧΑΡΤΙΝΟ!!!!!Καποιος έλεγε κάτι για ελειψεις;
-
ΙΝΤ-889* η 899* (μάλλον το δεύτερο)
είδα και ένα ΜΗΟ έτοιμο για παράδοση toyota rav4 στου ζωγράφου, αλλά δεν είχα το κινητό μου να αποθηκεύσω τον αριθμό και το ξέχασα.. -
ΡΜΤ - 161*
Ceed
-
ΗΚΡ 504* πριν λίγο στο κακό όρος λίγο μετα απο το Arina Sand και μερικά δευτερολεπτα αργότερα ενας πέρασε ξυστά απο διπλα μου με μία μηχανη. Μπήλε στο αντίθετο ρευμα και ερχόταν κατα πανω μου, ευτυχως έκανα λίγο δεξια το τιμονι και τη γλυτώσαμε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΡΚ 504* πριν λίγο στο .Eπιστροφή στο παρελθόν;
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
ΗΡΚ 504* πριν λίγο στο .
Eπιστροφή στο παρελθόν;
χιχιχιχι
Οχι ότι μπερδευομαι συχνα αλλά ειδες πόσο 'ζοχαδιάστικα' με εκείνο το ...'υποκείμενο';
-
Ο Megane κάποια μέρα θα δώσει και ΗΡΒ σε Opel Manta.
ΗΑΜ 326* σε Opel Astra,ΑΖΒ 351* σε Toyota Yaris.
Από κόκκινες άλλο ένα ΡΑΟ 835* σε Citroen C4 Picasso,στην αρχή της δεκάδας,ΡΑΙ 711* σε Toyota Rav4 με πλαίσιο από Τρίπολη (ΤΟΥΟΤΑ-PRINCE έγραφε),παλιά προφανώς όπως και η ΜΟΥ 875* σε Opel Zafira,σπό Πύργο αυτή. -
Αν ειναι ΗΡΒ ειναι καλά. Κανένα ΗΙ να μην ειναι...
-
-
Ενα Honda Civic ΟΡΖ - ???? στη Θεσσαλονίκη αρχικα ψηφία δεν πρόλαβα it was a blink of an eye...
-
AZB-355* mini cooper
ZXH-3*** -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΡΑΙ 711* σε Toyota Rav4 με πλαίσιο από Τρίπολη (ΤΟΥΟΤΑ-PRINCE έγραφε),παλιά προφανώς .
TOYOTA PRΙME MOTORS μαλλον θα εγραφε,ο τοπικος αντιπροσωπος.
-
ΚΒΡ-1169 χθες το πρωί, ΚΤΕ-6565 σε Audi S5 στις 28/6 (ίσως εκτός σειράς). Επίσης είδα ΡΑΥ-198* που
σύμφωνα με τις κατανομές είναι από Λέσβο. Τι να ακολουθεί άραγε μετά το ΡΑΥ-2000 εκεί;Ο χρήστης rafi έγραψε:
...είδα και ένα ΜΗΟ έτοιμο για παράδοση toyota rav4 στου ζωγράφου, αλλά δεν είχα το κινητό μου να αποθηκεύσω τον αριθμό και το ξέχασα..Κρίμα...
ok είναι χρήσιμες οι, όσο το δυνατόν, συχνές ανανεώσεις για να μη χανόμαστε με το τι περιμένουμε να δούμε. Ειδικά όσον αφορά την Αθήνα.
Το πρώτο ποστ ανανεώθηκε!
Ερώτησις @thaliarque: Αν και έχεις κάνει την πρόβλεψη σου, για να είμαστε πιο σίγουροι τι πινακίδες περιμένουμε στο διάστημα 5/12- 10/1 να δίνει η Κεντρική Αθήνα? Περιμένουμε καινούριο τουτού ...
Η πρόβλεψή μου είναι τελείως αποτυχημένη σε ό,τι αφορά την Αθήνα όπου οι ρυθμοί έπεσαν πολύ σε σχέση με
πέρσι. Το 2007, από αρχές Ιουλίου μέχρι αρχές Δεκέμβρη η κεντρική Αθήνα 'κατανάλωσε' δύο ολόκληρους
συνδυασμούς. Αν συμβεί το ίδιο φέτος, θα πρέπει να δούμε τα πρώτα ΙΚΖ τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη.
Επειδή όμως οι πεσμένοι ρυθμοί λογικά θα συνεχιστούν και το επόμενο πεντάμηνο, νομίζω πως το ΙΚΖ
μπορεί και να μη φανεί πριν τις αρχές του 2009. Άρα κάτι σε ΙΚΕ-8***/ΙΚΖ-1*** μου φαίνεται πιο πιθανό
για το διάστημα που ανέφερες. Τι τουτού περιμένετε; -
ΜΥΗ-242*,ΜΤΒ-38* το μεγαλύτερο που είδα και μετά τα ΡΑΥ νέος κλάδος ΚΧΥ-920* σε πλάισιο απο Καλλονή.Αυτά τα ολίγα εκ Βορείοανατολικού Αιγαίου.
-
Ούτε λυχνάρι να είχα τρίψει...
-
Αθήνα ΛΙβαδειά και πίσω και
ΙΚΜ-116*
ΚΕΖ-141*
ΧΑΑ-722*
ΒΙΚ-982*
ΒΙΜ-586*
ΜΙΡ-704*
ΗΜΧ-238*
ΧΑΑ-516*