-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΡΑΟ-721* στην Τριπολη.
Σε Mitsubishi ;
Σαντα Φε *=4
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΡΑΟ-721* στην Τριπολη.
Σε Mitsubishi ;
Σαντα Φε *=4
Είχα δει ένα ΡΑΟ 721* σε Mitsubishi Outlander και έλεγα μήπως το είδες και συ.
-
NIH-761* τυπωμένο.
-
ΕΡΝ-566*. Ο garvanitis μου ανέφερε ΑΤΗ-433*.
-
ΑΡΜ 407* χθες βραδυ
-
ΤΡΖ-323*, ΖΧΗ-2375, ΑΡΜ-4143, ΙΗΧ-3311, ΚΧΥ-768* και ΚΧΥ-7727, όλα πηγαίνοντας Ναύπλιο ή εκεί. Για τα
κόκκινα υποψιάζομαι Κορινθία λόγω εγγύτητας. -
OAI 73*
-
XNX-5020,ΜΗΟ-7785
από κόκκινες τι περιμένουμε στα Χανια μετα τα ΜΗΟ..??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...από κόκκινες τι περιμένουμε στα Χανια μετα τα ΜΗΟ..??Κανείς δεν ξέρει... Ας δείξει πρώτα ως που φτάνουν τα ΜΗΟ των Χανίων, 7850 ή 7950 και μετά βλέπουμε.
-
επειδή νόμιζα ότι τελειώνουν στο 7800
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
επειδή νόμιζα ότι τελειώνουν στο 7800Μπορεί και να τελειώνουν εκεί, αν και μου φαίνονται λίγα μόνο 150 νούμερα, εδώ η Πτολεμαΐδα πήρε 500...
Γενικά να πω για τη λίστα με τις κόκκινες στο πρώτο ποστ ότι όπου υπάρχουν ερωτηματικά είναι πιθανό να
δούμε τα αντίστοιχα νούμερα στην προηγούμενη ή την επόμενη (πριν ή μετά τα νούμερα με το ?) περιοχή.
Σε κάποιες περιπτώσεις ξέρουμε από που ξεκινά ένα τμήμα της παρτίδας για μία περιοχή, σε κάποιες και ως
που φτάνει, άλλοτε όμως δεν ξέρουμε τίποτα. Ίσως έπρεπε να φαίνεται αυτό στη λίστα... -
ΕΜΚ 279* σε Nissan Navara και ΚΧΥ 378* σε Toyota Rav4.
Επίσης στο ΗΑΜ 876* τα 5 πρώτα είναι σε μοντέλα της Opel.
-
προχτές
ΖΤΧ 800 σε μηχανή
(και λίγο μετά ΔΟΚ 806 χαρτί! επίσης σε μοτοσυκλέτα στην περιφερειακή Υμηττού)
ΚΧΥ-2765 σε Mini
ΑΖΒ-3346και χτες
ΙΗΚ-9495 (... σύντομα ΙΚΒ)Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Και στα αβέβαια: 90% είδα δίκυκλο με πινακίδα ΒΚΗ 536 (εκτός και αν ήταν ΒΚΒ άλλα το είδα 2-3 φορές και μου φάνηκε Η) και ΖΧΖ 8686 σε επαγγελματικό ( μη σίγουρο καθώς το είδα μόνο από πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς είναι)
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κανένα μήνα, όταν βιαστικά είδα ΒΚΗ ή ΒΚΒ με τριψήφιο αριθμό. Λέω δε μπορεί να προχώρησαν τόσο γρήγορα, ΒΚΒ θα είναι. Όμως είδα προχτές ΒΚΗ 321, ενώ ΒΚΕ και ΒΚΖ δεν έχω πετύχει. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει, θα δείξει. Στα προηγούμενα πάντως έχω δει μέχρι ΒΚΑ 918.
ΜΗΟ-880* του guru προ δεκαημέρου και το χθεσινό ΜΗΟ-8855 του www2000 πρέπει να είναι από τον ίδιο, νέο
κλάδο της Αθήνας, κατά πάσα πιθανότητα από Δυτική Αθήνα, ενώ τα ΜΗΟ-84 και 85 που έχουν αναφερθεί
είναι λογικά από άλλον κλάδο (αφού δεν έχουμε δει 86 και 87), ίσως Πειραιά.Σημειωτέον ότι ήταν στρογγυλό, 8800.
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Και στα αβέβαια: 90% είδα δίκυκλο με πινακίδα ΒΚΗ 536 (εκτός και αν ήταν ΒΚΒ άλλα το είδα 2-3 φορές και μου φάνηκε Η) και ΖΧΖ 8686 σε επαγγελματικό ( μη σίγουρο καθώς το είδα μόνο από πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς είναι)
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κανένα μήνα, όταν βιαστικά είδα ΒΚΗ ή ΒΚΒ με τριψήφιο αριθμό. Λέω δε μπορεί να προχώρησαν τόσο γρήγορα, ΒΚΒ θα είναι. Όμως είδα προχτές ΒΚΗ 321, ενώ ΒΚΕ και ΒΚΖ δεν έχω πετύχει. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει, θα δείξει. Στα προηγούμενα πάντως έχω δει μέχρι ΒΚΑ 918.
Σε ΒΚΑ έχω δει μέχρι 97* από όσο θυμάμαι. Ωστόσο άργησα πολύ να δω αυτό το ΒΚΗ, το είδα αρκετές φορές ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν. Βέβαια τώρα που το λες και εσύ, ίσως πράγματι να έκαναν ένα άλμα.
Κατά τα άλλα ΙΗΧ 220* (παλιό) και ΙΚΚ 890* -
Το ΒΚΑ ήταν ο τελευταίος συνδυασμός της προ-προτελευταίας παρτίδας. Η επόμενη παρτίδα ξεκινά φυσικά με
το ΒΚΒ, πρόλαβε όμως και τυπώθηκε και παραδόθηκε η τελευταία παρτίδα με πρώτο συνδυασμό το ΒΚΗ.
Φαίνεται πως έτσι που τοποθέτησαν στις αποθήκες τα κιβώτια με τις πινακίδες, τους βόλεψε να συνεχίσουν με
τα πιο πρόσφατα τοποθετημένα. Κάτι παρόμοιο πρέπει να συνέβη και με τα ΝΙΗ στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά
κόρον συμβαίνει με τις κόκκινες όπου έτσι κι αλλιώς οι πιο πρόσφατες παρτίδες δεν ξεχωρίζουν με κάποιο
τρόπο από τις παλιότερες, τουλάχιστον σε όσους δεν ξέρουν... -
Μιας και γίνεται λόγος για τα ΜΗΟ. Ένα ΜΗΟ 846* ειναι καλο;
Και ΧΝΧ 501* νοικιαρικο εννοειται.
Μηδαμηνη βελτίωση αλλά αφου το ειδα το αναφέρω ΗΚΡ 474* . -
ΕΕΝ-509* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Jazz, το οποίο σημαίνει η πληροφορία που είχα οτι η Έδεσσα πήρε από ΕΕΝ-6000 μέχρι 9999 ήταν λάθος, το σωστό είναι από 5000 μέχρι 9999 προφανώς
-
XNX 475* Astra
-
ΚΡΜ-957*, ΑΡΜ-420*, ΜΗΟ-9686 και ΜΗΟ-9957 (για το δεύτερο ψηφίο δεν είμαι σίγουρος).
@Μegane98hp: ο,τιδήποτε είναι καλό, ακόμα καλύτερο βέβαια όταν (στις κόκκινες) φαίνεται και η προέλευση
μπας και βγάλουμε ποτέ άκρη.Ο χρήστης Ernest έγραψε:
ΕΕΝ-509* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Jazz, το οποίο σημαίνει η πληροφορία που είχα οτι η Έδεσσα πήρε από ΕΕΝ-6000 μέχρι 9999 ήταν λάθος, το σωστό είναι από 5000 μέχρι 9999 προφανώς...ή, για να ακριβολογούμε, η Έδεσσα κράτησε (αφού είναι ο κεντρικός κλάδος) τα νούμερα από το
5000 και μετά... μέχρι το 9999; Όχι απαραίτητα, γιατί στο τέλος του χρόνου που θα φτάσουν τα Γιαννιτσά
στο ΕΕΝ-4999 και η Έδεσσα θα βρίσκεται γύρω στο ΕΕΝ-5900, τα Γιαννιτσά μπορεί να ξαναπάρουν ΕΕΝ: το
τωρινό απόθεμα φτάνει ως το ΕΕΝ-9999 και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ως τότε θα έχει τυπωθεί και
παραδοθεί η επόμενη παρτίδα. -
ΚΒΡ-102*,ΑΒΕ-23*,ΡΑΟ-496*,ΚΜΝ-664*,ΚΙΖ-582και ΚΧΥ-718 και 721* μεταξύ Καβάλας-Δράμας.Μήπως το ΚΧΟ της Δράμας τέλειωσε στο 8750 ή της Καβάλας το ΡΑΟ στο 5000 και πήραν ΚΧΥ απο 7151?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008