-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Παιδιά συγχαρητήρια για την πολύ καλή ενημέρωση και την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Θα ήθελα να προτείνω κάτι (αν δεν έχει γίνει ήδη). Αν γινόταν, επειδή πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με τις πινακίδες, να ξεκινάγαμε να γράφουμε την χρονολογία της κάθε πινακίδας, για να ξέρουμε του πότε είναι η καθε μία. Απ' ότι έχω δει για σας δεν είναι κάτι το δύσκολο, μια που ξέρετε όλες τις πινακίδες πότε έχουν εκδοθεί. Σας ευχαριστώ πολύ, να στε καλάΔες την πρώτη σελίδα του τοπικ
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
εκδρομή στα Ζωνιανά και είδα κ εγώ ΗΚΡ-201*
και από Ρέθυμνο ΡΕΚ-771*στα Ανώγεια έπαιζαν πολλά ΜΟΥ
Πολύτεκνοι??
-
Βασικά εννοούσα για όλες τις χρονολογίες αν γίνεται να φτιάξουμε μια λίστα με την χρονολογία και τις πινακίδες που βγήκαν τότε. Π.χ. 1985: τάδε πινακίδες βγήκαν. Δεν λέω, σίγουρα θέλει πολύ χρόνο, αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτό. Τες πα, όπως και να χει σας ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλειά
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηδη, εχω την εντυπωση οτι υπαρχει αυξητικη ταση στα νουμερα...Ναι. Eξάλλου ο Νομός Ηρακλείου είναι ο νομός με το μεγαλύτερο ρυθμό ταξίνομήσεων (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονικής), όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του thread
-
KIZ 534* και ΝΗΤ 915* χθεσινα
-
Δραμα ΡΜΝ - 980* ..
Ford Focus
Προ δεκαλεπτου
-
ΑΗΚ-983*, ΚΒΝ-8909, ΜΗΟ-1551
@Arielis: νομίζω πως ο Μάνος εννοεί ότι ταξινομούνται όλο και πιο πολλά νοικιάρικα αυτή την
εποχή και αυτό έχει εμφανέστατη επίπτωση στο ρυθμό του Ηρακλείου τους μήνες από
Μάρτη μέχρι και Ιούλη. Το ίδιο φυσικά ισχύει, λιγότερο ή περισσότερο, και στους άλλους
τουριστικούς (βλ. παραθαλάσσιους) νομούς.@rafi: ΜΟΥ-2100/2299 είναι του Ρεθύμνου, οι άλλοι νομοί της Κρήτης έχουν ΜΟΙ και ΜΟΟ, όχι
όμως ΜΟΥ.@ikarus260: καλώς όρισες! Η λίστα που λες δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά, μας λείπουν
πολλά για να φτιαχτεί. Κάτι μπορεί να γίνει για τα έτη από το 1996 και μετά που άρχισα τις
συστηματικές παρατηρήσεις, κατά προσέγγιση όμως και με πιθανά κενά λόγω άγνωστων
ανακατομών, κλάδων κλπ. Μία πρώτη προσπάθεια είχε κάνει στη wikipedia ο guru χωρίς
όμως συνέχεια. Όπως και να'χει, καλές παρατηρήσεις και ό,τι θέλεις εδώ είμαστε! -
καταλαβαίνω φίλε thaliarque, πάντως όπως και να 'χει κάνετε πολύ καλή δουλειά, συνεχίστε έτσι
-
Πώς με 'πιανεις' ρε Δημητρη; Θεος!!!
-
Πώς με 'πιανεις' ρε Δημητρη; Θεος!!!- HKO εεεε ΗΚΡ....
ΚΜΝ 570* σε Opel Astra.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πώς με 'πιανεις' ρε Δημητρη; Θεος!!!
- HKO εεεε ΗΚΡ....
-
EBK 573* σε καινούριο Isuzu D-max πριν λίγο στις Φέρες
-
ΙΜΚ 54 μόνο σήμερα
Από τότε που έχω αρχίσει να παρατηρώ συστηματικά τις κόκκινες , αυτές εξαφανίστηκαν
-
Ερώτηση:
κυκλοφορούν ακόμη πινακίδες αναπήρων πολέμου? Πέτυχα χτές καινούρια Octavia με τέτοιες.. -
ΙΜΚ 600* σε Porshe 911 turbo.
HKR 230* σε ISUZU DMAX.
HAM 394* σε Ferrari 456 GT.
HAM 888* σε Mercedes SL63 AMG.
MEH 422* σε Lamborghini Murcielago.
και ΖΑΖ 444* σε Aston Martin DB7.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΙΜΚ 600* σε Porshe 911 turbo.HKR 230* σε ISUZU DMAX.
HAM 394* σε Ferrari 456 GT.
HAM 888* σε Mercedes SL63 AMG.
MEH 422* σε Lamborghini Murcielago.
και ΖΑΖ 444* σε Aston Martin DB7.
Και καλό σας μήνα!
-
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
HKP-211* σε Toyota Hilux (παλιό)Μηπως ηταν χρωματος κοκκινο και το τελευταιο ψηφιο ηταν 0;
Ταξιδι αστραπη στο Ρεθυμνο αλλα ειδα μεχρι ΡΕΚ 768*
-
Μηπως ηταν χρωματος κοκκινο και το τελευταιο ψηφιο ηταν 0; -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Το ΕΕΝ-357* από Γιαννιτσά δείχνει μάλλον ότι τους έχουν δοθεί τουλάχιστον ως και το 3999,
άρα θα μάθουμε ως που φτάνει εκεί το απόθεμα όταν στις αρχές Ιουνίου περίπου η Έδεσσα
δώσει το επόμενο νούμερο μετά το ΕΕΜ-9999. Δεδομένου πως οι δύο κλάδοι κινούνται με
λίγο-πολύ τον ίδιο ρυθμό, τα Γιαννιτσά τότε θα βρίσκονται κοντά στο 4000 και το συνολικό
απόθεμα φτάνει προς το παρόν στο ΕΕΝ-9999, θα ήταν λογικό η Έδεσσα να δώσει μέχρι το
ΕΕΝ-6999 στα Γιαννιτσά και να κρατήσει εκείνη από 7000 και μετά. Δε νομίζω όμως πως θα
γίνει αυτό, περιμένω κάτι ανάμεσα σε ΕΕΝ-4000 ή 4500 ή 5000.Τελικά σήμερα έμαθα (από υπάλληλο του τμήματος συγκοινωνιών) οτι τα Γιαννιτσά έχουν πάρει μεχρι το 5999...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008