-
Νομός Φλώρινας:
ΡΑΕ-785* στη Φλώρινα στις 14/02
ΡΑΕ-736* στο Αμύνταιο στις 12/02 -
Αυτός είναι ρυθμός κυρίες και κύριοι! AMYNTAIO POWER! 360 νούμερα σε
ενάμιση χρόνο.ΑΗΚ-9545 και ΑΗΟ 73* εδώ.
-
ΕΕΜ-947* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Colt
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ελάχιστο ψάξιμο στο διαδίκτυο οδηγεί σε ένα Setra S315GT-HD, πρώτης
γενιάς, δηλαδή σχετικά παλιό. Τσιγκουνιές...Είδα τον αρ. πλαισίου και στο ταμπελάκι και στο βιβλίο αλλαγών, αλλά δεν
το θυμάμαι, έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάω και θα πάρω πιο πολλά στοιχεία...
κάτι σε 36519 μου φαίνεται, φτιάχτηκε το 79 και μπήκε σε
κυκλοφορία στις 27/9/79. Έχω ξαναπετύχει τη συγκεκριμένη διάταξη
κιβωτίου- στην Ο302 με παλιό πισινό που κυκλοφορούσε στη Σαμοθράκη το 92 (αν
όμως θυμάμαι καλά η 5η και η 6η ήταν στην πιο λογική ανάποδη θέση). - στο '64', ΡΧ-9400 της Μεσσηνίας, μία Ο302s με αλλαγμένο κινητήρα
(V6, μπλιαξ!) και κιβώτιο με το παραπάνω σχήμα αλλά με σπλίτερ αντί για
αργό-γρήγορο διαφορικό. - στα δύο ATLAS-MAN του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και ένα τουριστικό SR240 με
περίεργο όμως κινητήρα, ίσως RABA... - σε 1-2 O302s3 από τις υπάρχουσες της Χίου, αν και
νομίζω πως κι εδώ η 5η και η 6η ακολουθούν πιο λογική διάταξη.
Πραγματι τσιγκουνιες αλλα αν σκεφτεις οτι ο Ολυμπιακος εχει ακομα το διοροφο του Κοσκωτα, ο Παναθηναϊκος πηρε φετος το Tourliner το οποιο αντικατεστησε το Ο303 της Βιαμαξ που ειχε (αραγε το εχουν ακομη στην Παιανια) ο Ηρακλης μεταχειρισμενο Volvo B10B με καροτσα Barbi (Italia 99) και μαλιστα προσφατα αγορασμενο ο δε ΠΑΟΚ μεταχειρισμενο Γερμανιας Ο303 (καταμαυρο που γραφει με λευκα γραμματα PAOK FC στο πλάι συχνα καλυμμενα με μαυρα χαρτονια), δεν μου κανει εντυπωση. Μονο της ΑΕΚ και της Καλλιθεας ειναι καλυτερα απο αυτα (Irizar και Ο404 αντιστοιχα).
Το 36719 στεκει για να ειναι του 1979 αλλα σιγουρεψε το για το αρχειο των λ/φ. Με το 45 Αργολιδας μαθαμε τι εγινε? Και το VIN του? Πηγες τελικα την Πρωτοχρονια?
Το Ο302 της Σαμοθρακης αν ειναι αυτο που ειχα δει στο λιμανι της Αλεξανδρουπολης ειναι 36 θεσεων και μεταχειρισμενο γερμανικο, σιγουρα ειχε εξαρι? Περιεργο μου φαινεται...
Ο V6 του #64 ειναι αυτος που φορουσαν τα κοντα Ο303 και τα Setra S210HD??? Δεν φανταζομουνα οτι θα υπηρχε κανεις να τον τοποθετησει σε αλλο αυτοκινητο...
Το οτι το ειδες και σε ΜΑΝ με προβληματιζει. Αρα δεν ειναι ΜΒ αλλα μαλλον ZF. Τι το περιεργο ειχε ο κινητηρας του SR? Και RABA να ηταν το ιδιο μοτερ ειναι κατοπιν αδειας της ΜΑΝ παρηγαγε η RABA.
Atlas-MAN? Πως και δεν εβαλαν ΜΒ κινητηρα οταν τα εφτυσε ο Roman? Εδω μεχρι και τα σηματα αλλαζαν (βαζανε απο Setra που ετσι κι αλλιως ειναι ολοϊδιο με το S120).
- στην Ο302 με παλιό πισινό που κυκλοφορούσε στη Σαμοθράκη το 92 (αν
-
Σήμερα ξεμύτισαν μερικοί και ΙΗΡ 331* , μόνο
Ακόμα δεν έχω νέα από Ανατολική Αθήνα, λογικό όπως καταλαβαίνετε λόγω καιρού. -
ΤΡΖ 244*
-
Δυο ωρες στο κεντρο αλλα ΗΚΡ πουθενα.
Μονο ΗΚΟ 238* και ΡΕΚ 725* -
ΗΜΤ-979* σημερινή ταξινόμιση στη Βέροια σε Lancer
-
Πριν λιγο απο κλαδο Μοιρων ΗΚΟ 232* hummer H3
Πειναει η αγροτια ρεεεεεεεεεεεεε
-
IHI 37**
-
Επιτελους!!!
ΗΚΡ 107* Smart αποψε το βραδυ.Επισης ενα ξαδεφακι μου, μου ανεφερε ΗΚΡ 100* στην πυλωτη της πολυκατοικιας του και τον εβαλα να μου υποσχεθει οτι θα ρωτησει τον ιδιοκτητη πότε εγινε η ταξινομηση.
-
ΣΗΜΕΡΑ ΙΜΚ 12** FORD FOCUS
-
ΚΒΝ-849*
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
... ο Ηρακλης μεταχειρισμενο Volvo B10B με καροτσα Barbi (Italia 99) και μαλιστα προσφατα αγορασμενο ...Β10Β! Κι εγώ νόμιζα πως ήταν Β12... Με 7άρι EGS είναι;
Το 36719 στεκει για να ειναι του 1979 αλλα σιγουρεψε το για το αρχειο των λ/φ. Με το 45 Αργολιδας μαθαμε τι εγινε? Και το VIN του? Πηγες τελικα την Πρωτοχρονια?
Θα μάθω και θα σου πω. Για το '45' δεν έχω ιδέα, δεν πήγα τελικά πριν την
Πρωτοχρονιά.Το Ο302 της Σαμοθρακης αν ειναι αυτο που ειχα δει στο λιμανι της Αλεξανδρουπολης ειναι 36 θεσεων και μεταχειρισμενο γερμανικο, σιγουρα ειχε εξαρι? Περιεργο μου φαινεται...
Όχι βέβαια...Το 92 εκτός από τη γερμανική μικρή που λες και που ήταν με
ΟΜ352 και 5άρι κιβώτιο χωρίς διπλό διαφορικό, υπήρχε και μία 50άρα
Ο302, νομίζω ΕΒΑ-8643, σε πολύ καλή κατάσταση, ανακαινισμένη και με
κάπως περίεργη χροιά στον κινητήρα ίσως και λόγω του διαφορετικού
κιβωτίου. Όταν λέω παλιό πισινό, εννοώ όχι O302s...Ο V6 του #64 ειναι αυτος που φορουσαν τα κοντα Ο303 και τα Setra S210HD??? Δεν φανταζομουνα οτι θα υπηρχε κανεις να τον τοποθετησει σε αλλο αυτοκινητο...
Και όμως...που να δεις τι σοκ ήταν για μένα που αναγκάστηκα το 92 (πάλι!)
να ταξιδέψω με δαύτη από Αθήνα για Μεσσηνία, ιδίως μάλιστα τη στιγμή
που το κανονικό λεωφορείο που θα έπαιρνα ήταν μία υγιής Ο302s (το
συμπαθέστατο '54', ΡΧ-9398) που όμως ήταν πλήρης επιβατών. Ο ήχος
φρικτός, αυτός των φορτηγών 1619/1622 της Mercedes. ΟΜ 401/421,
για μένα ο χειρότερος κινητήρας στην ιστορία της αυτοκίνησης.Το οτι το ειδες και σε ΜΑΝ με προβληματιζει. Αρα δεν ειναι ΜΒ αλλα μαλλον ZF. Τι το περιεργο ειχε ο κινητηρας του SR? Και RABA να ηταν το ιδιο μοτερ ειναι κατοπιν αδειας της ΜΑΝ παρηγαγε η RABA.
Κι εγώ για ZF το είχα. Μπορεί κανείς να το καταλάβει βλέποντας τον
κινητήρα ή τον πίσω άξονα; Για τον κινητήρα του ΜΑΝ δε θυμάμαι τίποτα
πια, ήταν γύρω στο 88, Λύκειο πήγαινα...Atlas-MAN? Πως και δεν εβαλαν ΜΒ κινητηρα οταν τα εφτυσε ο Roman? Εδω μεχρι και τα σηματα αλλαζαν (βαζανε απο Setra που ετσι κι αλλιως ειναι ολοϊδιο με το S120).
Δεν πρόλαβαν! Τα δύο ATLAS, το '4' και το '13', ήταν τα πρώτα 50ρια του
ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που πήραν πόδι το 92 (πάλι!!!) και έδωσαν τη θέση τους
αντίστοιχα σε φρικτή γερμανική ημίψηλη Ο303, ΚΜΒ-5553, και υπέροχη
Ο302s, ΡΧ-9440, (πρώην '50' που έγινε επίσης γερμανική ημίψηλη Ο303,
ΚΜΒ-6725) που αργοπεθαίνει σε μια μάντρα κοντά στο Αριοχώρι... -
ΕΕΝ-333* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Colt
Το τέταρτο ψηφίο δεν είναι 3... -
@ thaliarque
Εαν απαντησω θα κανω post 'σιδηροδρομο' οποτε αυριο το απογευμα περιμενεις τηλ.
-
ΤΡΖ 252*
-
KZT-159* toyota yaris (Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ΚΙΖ και δεν έδωσα σημασία, ευτυχώς που ξαναπέρασε,ήταν το πώτο μου ΚΖΤ)
και ΧΝΧ-303*
-
HKO 329* 4X4.
Περασαν τα χρονια απο τοτε που αρχισαν οι 3γραμμες. Πότε τελειωνουν οι συνδιασμοι; Ειδικα για την Αθηνα; Δεν πρεπει να εχουν μεινει και πολλοι συνδιασμοι ελευθεροι.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKO 329* 4X4.Περασαν τα χρονια απο τοτε που αρχισαν οι 3γραμμες. Πότε τελειωνουν οι συνδιασμοι; Ειδικα για την Αθηνα; Δεν πρεπει να εχουν μεινει και πολλοι συνδιασμοι ελευθεροι.
Έχει αρκετά και η Αθήνα ακόμα.. Ότι έμεινε από Β, Ο και Χ αν θυμάμαι καλά αλλά δες και τη wikipedia.
Όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες νομίζω έχει αναφερθεί ότι σε 6-8 χρόνια θα υπάρξει πρόβλημα.Το πρώτο μου ΙΜΚ 129* ΕΜΚ 616* και ΚΡΜ 80**
ΥΓ Μια ανανέωση στο πρώτο ποστ
-
ΡΙΥ-203*, ΒΙΜ-521* στο ταξίδι από Ξάνθη για Αθήνα, άφιξη στην Αθήνα και
ακριβώς εκεί που με άφησε το λεωφορείο (μαντέψτε που) έτοιμα για
παράδοση ΙΗΡ-367* και ΝΗΤ-614*Σήμερα στην Αθήνα 2* ΙΜΚ-139*, ΙΗΙ-383*, ΤΚΝ-641*. Σε δίκυκλα ΟΑΒ 1**
και ΧΤΟ 62*.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008