-
Μ' αρέσει που πέρασα την Κοινωνιολογία με 10!
-
Μ'αρέσει που αποφάσισαν να γίνει επιτέλους η ορκομωσία για το πτυχίο μου!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μ' αρέσει που πέρασα την Κοινωνιολογία με 10!Είχατε θέμα με Θεωρία Παιγνίων;
-
Μου αρέσει που ορκίστηκα (που με άφησαν δηλαδή να ορκιστώ ) στρατιώτης και πήρα 8 μέρες άδεια.
Μου αρέσει που 1,5 μέρα πριν τον όρκο ενημερώθηκα ότι πρέπει να ετοιμάζομαι και για δεύτερη ορκωμοσία, αυτήν του πανεπιστημιακού πτυχίου.
Μου αρέσει που θα ροκανίσω λίγη από την φοιτητική άδεια που κανονικά δεν δικαιούμουν τον Μάιο.
Δεν μου αρέσει που την Κυριακή πρέπει να κάνω Θεσσαλονίκη-Τρίπολη και να ξαναμπώ για κάνα μήνα.
Μου αρέσει όμως που σε καμιά έξοδο θα μπορώ να ενοχλήσω κάτι χάσκι...
-
Φάνκυ, μην ανησυχείς. Θα σε συνοδεύσει ο κολλητός μου. έχουμε κάνει ειδικές συνενοήσεις με τοπικούς παράγοντες και τον Βασίλη33!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μου αρέσει που ορκίστηκα (που με άφησαν δηλαδή να ορκιστώ ) στρατιώτης και πήρα 8 μέρες άδεια.Μου αρέσει που 1,5 μέρα πριν τον όρκο ενημερώθηκα ότι πρέπει να ετοιμάζομαι και για δεύτερη ορκωμοσία, αυτήν του πανεπιστημιακού πτυχίου.
Μου αρέσει που θα ροκανίσω λίγη από την φοιτητική άδεια που κανονικά δεν δικαιούμουν τον Μάιο.Δεν μου αρέσει που την Κυριακή πρέπει να κάνω Θεσσαλονίκη-Τρίπολη και να ξαναμπώ για κάνα μήνα.
Μου αρέσει όμως που σε καμιά έξοδο θα μπορώ να ενοχλήσω κάτι χάσκι...
Πτυχίο θεολογίας;
-
Ορκιστηκατε κιολας;
funkyreverend το τηλ μου το εχεις οποτε ....
-
Δεν μου αρεσει , που κυκλοφορουν φημες , περι επικειμενου σεισμου κ που αυτο το πανηλιθιο σκυλι γαυγιζει ολη την νυχτα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πτυχίο θεολογίας;Δες την υπογραφή μου και σκέψου μήπως ο Θεός πρέπει να πάρει πτυχίο φανκολογίας...
Ναι, ορκιστήκαμε από 13/2 στις 23/2. Δεν κατάλαβα το λόγο της βιασύνης, αλλά δεν μου έκατσε άσχημα.
Για τις κυρίες του 4TF, επίσης να δηλώσω ότι μου αρέσει που έχασα 4 κιλά σε 10 μέρες, χωρίς να νιώσω καμιά στέρηση - καμιά πείνα, και έφαγα και τις σοκολατίτσες μου στα κρύα. Από τα 80 βρίσκομαι πλέον στα 76, λέτε να ήταν μαλλιά και γένια όλα;
@kouk
Δεύτερο κατέβασμα Τρίπολη ο adis4gr; Too much. Άσε που το Leon θα μας μείνει στα χέρια, λόγω αμέμπτου αξιοπιστίας. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πτυχίο θεολογίας;
Δες την υπογραφή μου και σκέψου μήπως ο Θεός πρέπει να πάρει πτυχίο φανκολογίας...
Ναι, ορκιστήκαμε από 13/2 στις 23/2. Δεν κατάλαβα το λόγο της βιασύνης, αλλά δεν μου έκατσε άσχημα.
Για τις κυρίες του 4TF, επίσης να δηλώσω ότι μου αρέσει που έχασα 4 κιλά σε 10 μέρες, χωρίς να νιώσω καμιά στέρηση - καμιά πείνα, και έφαγα και τις σοκολατίτσες μου στα κρύα. Από τα 80 βρίσκομαι πλέον στα 76, λέτε να ήταν μαλλιά και γένια όλα;
@kouk
Δεύτερο κατέβασμα Τρίπολη ο adis4gr; Too much. Άσε που το Leon θα μας μείνει στα χέρια, λόγω αμέμπτου αξιοπιστίας.Αν όχι θεολογίας, τι τότε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν όχι θεολογίας, τι τότε; -
-
ενταξει.. κανενα link για full size, μπορουμε να εχουμε?
-
Όχι φυσικά. Αν θέλει ο φάνκι να σου δώσει το δικό του πτυχίο να το βγάλεις φωτοτυπία.
-
M aresei to Strasvourgo
M aresei i sxoli
Den m aresei pou den exw internet stin estia mou
Den mou aresei i diataksi twn pliktrwn sto galliko pliktrologio
Den mou aresei i Galliki grafeiokratia -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
M aresei to Strasvourgo
M aresei i sxoli
Den m aresei pou den exw internet stin estia mou
Den mou aresei i diataksi twn pliktrwn sto galliko pliktrologio
Den mou aresei i Galliki grafeiokratiaBienvenue dans le monde merveilleux de l'AZERTY (που να δεις τι έπαθα να επανέλθω όταν γύρισα )
Έχω ξαναγράψει για γάλλο ΔΥ που μου ζήτησε σε face to face συζήτηση να του αποδείξω (με κάποιο χαρτί εννοούσε) ότι είμαι άντρας (σκασμένος στα γέλια)
-
Ma einai teleiws ilithioi wres, wres
-
Ίσως και μήνες, μήνες
-
ειχαν πλακα τα 1400 περιπου χλμ παρασκευη και σαββατο
μπαινει κυριακη ο αλλος και δε γινεται ασε που μαλλον οι επιβατες κουραζονται πιο πολυ απο τον οδηγο..
μπιλ33 δε με ενθουσιασε η τριπολη αν και φανταζομαι οτι γυρω γυρω θα χει ωραια μερη..
κριμα που δε θα παιξω με τα χασκυ σου..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειχαν πλακα τα 1400 περιπου χλμ παρασκευη και σαββατομπαινει κυριακη ο αλλος και δε γινεται ασε που μαλλον οι επιβατες κουραζονται πιο πολυ απο τον οδηγο..
μπιλ33 δε με ενθουσιασε η τριπολη αν και φανταζομαι οτι γυρω γυρω θα χει ωραια μερη..
κριμα που δε θα παιξω με τα χασκυ σου..
Γύρω γύρω έχει πολύ ωραία μέρη, τα οποία σίγουρα θα σου αρέσουν...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]