-
Δε μου αρέσει το 'βιολί' πάρα πολλών (πλέον) που διπλοπαρκάρουν ή κλείνουν εισόδους parking και αφήνουν σημείωμα με τον αριθμό του κινητού τους για να τους ειδοποιήσει όποιος θέλει να φύγει.
Μου αρέσει που το τύπος με το χρυσαφί punto και το 693505*** που άφησε τον αριθμό του κινητού του για τον ανωτέρω λόγο θα αλλάξει αριθμό σύντομα.
-
Φίλε μου είπαμε Τζατζικιστάν εδώ. Ο Leonp δλδ το είπε. Και όσο πάει τέτοιου είδους συμπεριφορές εδώ θα πληθαίνουν.
-
Μ'αρέσει που μια φορά στα χρονικά μου είχαν κλείσει το parking και κάθονταν μέσα στο αυτοκίνητο οπότε μόλις με είδαν μετακινήθηκαν και δεν καθυστέρησα ούτε δευτερόλεπτο.
Δε μ'αρέσει που αυτή η συμπεριφορά είναι η σπάνια εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ο κανόνας δυστυχώς είναι κανονικό κλείσιμο χωρίς ούτε καν να αφήσουν τηλέφωνο. Έπρεπε να είχα τα κλειδιά για το Niva των γειτόνων που παρκάρει στο ίδιο υπόγειο parking και τότε θα άλλαζαν μερικά πράγματα...
-
Μ' αρέσει που γράφονται και διαβάζονται τόσα πολλά στο forum.
Δε μ΄αρέσει που ορισμένοι πάλιουρες θεωρούν εαυτούς υπεράνω, μα τόσο υπεράνω......
Σιγά ρε μεγάλε, θα σκίσεις κανένα κολάν......
-
Vasqai εχει δικιο το παιδι,μαζεψου...
-
pasχανωλαδά δεν μ' αρέσει που δεν ξέρεις τι σου γίνεται και ποστάρεις σε λάθος τοπικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
pasχανωλαδά δεν μ' αρέσει που δεν ξέρεις τι σου γίνεται και ποστάρεις σε λάθος τοπικά...Μ αρεσει που αυριο παραλαμβανω το αγριμι και θα πυροβολαω αδιακριτως ξανα...
-
Μου αρεσει που ενα ενα τελειωνουν τα μαθηματα του εξαμηνου και το προγραμμα χαλαρωνει
Δεν μου αρεσει αυτη η λασποβροχη που ριχνει στη Θεσσαλονικη και κανει τα αυτοκινητα να φαινονται σαν απο Σαφαρι μεσα σε 2-3 μερες.
-
Στο εξής, τα άσχετα posts θα διαγράφονται.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μου αρεσει που ενα ενα τελειωνουν τα μαθηματα του εξαμηνου και το προγραμμα χαλαρωνειΚαλή εξεταστική!
-
Δεν μ'αρέσει που σε λίγες μέρες ξεκινάω εξεταστική...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που σε λίγες μέρες ξεκινάω εξεταστική...Εστω! καλή εξεταστική και σε σένα
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που σε λίγες μέρες ξεκινάω εξεταστική...Εμάς αντιθέτως μας αρέσει που σε λίγες μέρες ξεκινάς εξεταστική!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εμάς αντιθέτως μας αρέσει που σε λίγες μέρες ξεκινάς εξεταστική!
+1.
Δεν μ'αρέσει που δεν είμαι Αθήνα μόνιμα..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
+εξεταστικη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
+1.
Δεν μ'αρέσει που δεν είμαι Αθήνα μόνιμα..
- ΟΣΦΠ Παο 3-1
καλα ρε μλκ δε σ αρεσει που εισαι ελευθερος κι ωραιος εκει περα και σ αρεσει η Αθηνα;Ημαρτον...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν περίμενα και κάτι άλλο από σένα...
-
μ αρεσουν αυτα που λεει ο Κωστας....
-
Moυ αρεσει που δεν περίμενες τίποτα άλλο.
-
Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που λέει ο Κώστας & ο Πάσχος!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]