-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Mου αρέσει που τσίμπησες.
Δεν μου αρέσει που δεν μου δίνει ο θείος μου την δίλιτρη Alfa του να σου δείξω εγώ.(75 trofeo 180HP).διλιτρη trofeo, μαλιστα, δε νομιζω να υπηρξε ποτε.. Εβγαινε με το διλιτρο μοτερ (twin spark?! με απατα η μνημη μου), εχω δει ελαχιστες τετοιες αλλα τα trofeo ηταν 1.6 & 1.8. Ηταν η τελευταια 'εκδοση' για να φυγουν τα κομματια, μιας και ειχε παρθει η αποφαση διακοπης της παραγωγης..
Tο ξέρω ότι δεν υπάρχει δίλιτρη trofeo,1.800 είναι του θείου μου.Ερήμη την έγραψα δίλιτρη,για να δω αν ξέρει ο pasxos καλά τις Alfa.
-
μην μας μπερδευεις, κυριος!
θα πω στον φιλο μου, τον γειτονα σου, να λαβει δραστικα μετρα! -
M'αρέσει που απ' ότι φαίνεται θα τελειώσω στην ώρα μου τη σχολή.
Δε μ'αρέσει που σε λίγο θα σταματήσω να κάθομαι και να έρχονται τα λεφτά μόνα τους...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
M'αρέσει που απ' ότι φαίνεται θα τελειώσω στην ώρα μου τη σχολή.Δε μ'αρέσει που σε λίγο θα σταματήσω να κάθομαι και να έρχονται τα λεφτά μόνα τους...
Εγώ πάλι... 3,5 χρονάκια τουλάχιστον, θα τους ξεφραγκιάζω τους δικούς μου!!!
Μ' αρέσει, μ'αρέσει πολύ!!! -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Mου αρέσει που τσίμπησες.
Δεν μου αρέσει που δεν μου δίνει ο θείος μου την δίλιτρη Alfa του να σου δείξω εγώ.(75 trofeo 180HP).διλιτρη trofeo, μαλιστα, δε νομιζω να υπηρξε ποτε.. Εβγαινε με το διλιτρο μοτερ (twin spark?! με απατα η μνημη μου), εχω δει ελαχιστες τετοιες αλλα τα trofeo ηταν 1.6 & 1.8. Ηταν η τελευταια 'εκδοση' για να φυγουν τα κομματια, μιας και ειχε παρθει η αποφαση διακοπης της παραγωγης..
Tο ξέρω ότι δεν υπάρχει δίλιτρη trofeo,1.800 είναι του θείου μου.Ερήμη την έγραψα δίλιτρη,για να δω αν ξέρει ο pasxos καλά τις Alfa.
Η αληθεια ειναι οτι δεν τις ξερω και καλα ακομη...
M'αρέσει που απ' ότι φαίνεται θα τελειώσω στην ώρα μου τη σχολή.
Φυτο....
Θα μου περασεις στροβιλα;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
M'αρέσει που απ' ότι φαίνεται θα τελειώσω στην ώρα μου τη σχολή.Δε μ'αρέσει που σε λίγο θα σταματήσω να κάθομαι και να έρχονται τα λεφτά μόνα τους...
Εγώ θα την τελειώσω μάλλον με bonus 6 μήνες στα 5 υποχρεωτικά χρόνια.
Δε μ' αρέσει που το Μάιο θα πάω φαντάρος και θα τελειώσει απότομα η φοιτητική ζωή
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα μου περασεις στροβιλα;Σιγά το μάθημα...
Άλλο που έφτυσα αίμα για να το περάσω...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μα τι λέτε όλοι πλέον;Δε σου λέμε για να σκάσεις!
Δε μου αρέσει που γύρισα στη δουλειά!
Μου αρέσει που χτες ο σκύλος ζήλεψε όταν έμαθε οτι ήμουν ακόμα σε άδεια!
-
Δεν μ'αρέσει που όπου και να πάω, θα βρω μπροστά μου ένα Atos να βραδυπορεί
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που όπου και να πάω, θα βρω μπροστά μου ένα Atos να βραδυπορείΚαι γιατι δεν το προσπερνας...????
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που όπου και να πάω, θα βρω μπροστά μου ένα Atos να βραδυπορεί
Και γιατι δεν το προσπερνας...????
Επειδή είτε θα έχει κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, είτε θα είναι δρόμος στενός, με συνεχόμενες χωρίς ορατότητα στροφές, είτε αν είναι στους ελάχιστους με 2 λωρίδες/κατεύθυνση θα έχει βγεί να προσπεράσει με 81km/h κάποιους άλλους που πηγαίνουν με 79 στα δεξιά
-
Μ' άρεσε η βόλτα μου στην πίστα των Μεγάρων ως συνοδηγός του αδερφού μου
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' άρεσε η βόλτα μου στην πίστα των Μεγάρων ως συνοδηγός του αδερφού μουΜ' άρεσε η βόλτα μου στην πίστα των Μεγάρων ως οδηγός του αδερφού μου
-
-
μετά τους funky+adis έχουμε τους aserf+lokatzis
τραβάει τα αδέρφια αυτό το φόρουμ...
-
Μ' αρέσει που διευθετήθηκε το θέμα που είχα με την Εθνική Τράπεζα και δύο αναλήψεις στο εξωτερικό που δεν έγιναν ποτέ και τα χρήματά μου μπήκαν ξανά στο λογαριασμό μου.
Δε μου αρέσει που η υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας (υποκ. Πεύκης) κοιμάται όρθια με αποτέλεσμα τα χρήματα που προορίζονταν για το λογαριασμό του drdino να μπουν σε άλλο λογαριασμό.Μ' αρέσει που αύριο φεύγω για Μιλάνο.
Μ' αρέσει που είμαι ερωτευμένος. -
Δεν μου αρέσει που έκανε σεισμό...
-
μου αρεσει ου πηγαμε 4 ατομα χθες στο καζινο,παιξαμε ρουλετα μεχρι τελικης πτωσης,το ευχαριστηθηκαμε,γελασαμε,ηπιαμε και φυγαμε στα λεφτα μας
-
Μου αρέσει που μόλις έμαθα οτι άνοιξε παγοδρόμιο στο Δαφνί!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]