-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το σκουλαρίκι γιατί το φοράει?σαν βίδα είναι...
-
αν εξαιρέσουμε ότι το σκουλαρίκι είναι λίγο άκυρο, ωραίτο κούρεμα
Η εφηβεία είναι μια φάση περίεργη γι'αυτό καλύτερα ν'αφήνουμε τα παιδιά να βάζουν σκουλαρίκια και μοικάνες και αυτά, εννοώ να δείξουν αυτό που θέλουν να δείξουν για να ναι cool στο σχολείο και στην παρέα, στην πορεία όμως μεγαλώνοντας θα καταλάβουν ότι όλα είναι μια ιδέα. 'Οσο πιο πολύ τους αρνούνται κάτι τόσο πιο πολύ το θέλουν.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν εξαιρέσουμε ότι το σκουλαρίκι είναι λίγο άκυρο, ωραίτο κούρεμαΗ εφηβεία είναι μια φάση περίεργη γι'αυτό καλύτερα ν'αφήνουμε τα παιδιά να βάζουν σκουλαρίκια και μοικάνες και αυτά, εννοώ να δείξουν αυτό που θέλουν να δείξουν για να ναι cool στο σχολείο και στην παρέα, στην πορεία όμως μεγαλώνοντας θα καταλάβουν ότι όλα είναι μια ιδέα. 'Οσο πιο πολύ τους αρνούνται κάτι τόσο πιο πολύ το θέλουν.
Συμφωνώ, αν δεν τα κάνουν τότε πότε θα τα κάνουν; Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση άμα θέλουν κάτι, θα βρουν τρόπο να το καταφέρουν και δε θα το πάρουν και χαμπάρι οι γονείς...
Και για να μην είμαστε οff topic: Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Λέω να του πατήσω 'κατά λάθος' καμία ψαλιδιά!
Μια χαρά είνα, μη πειράζεις τίποτα.(Ζηλεύω )
-
Ό,τι και να πω γι αυτά τα αίσχη είναι λίγο
Για αυτό το λόγο ζητώ ΑΜΕΣΑ την επαναφορά του πηλικίου με τον αριθμό μητρώου του κάθε μαθητή πάνω σε αυτό, απαγόρευση της κυκλοφορίας των μαθητών μετά τις 8.00 και την επαναλειτουργία του θεσμού του παιδονόμου προς τήρηση των ανωτέρω
Αιδώς Αργείοι...
-
Καλά, μια χαρά δεν είναι, αλλά δεν τον κοντράρω (και πολύ! )
Καλύτερα να ξεσπάει σε κάτι, και καλύτερα αυτά να είναι τα μαλλιά!
-
Πες το παιδί να σφάξει όλα τα γκομενάκια της τάξης του
-
τώρα μιλάς σωστά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ό,τι και να πω γι αυτά τα αίσχη είναι λίγοΓια αυτό το λόγο ζητώ ΑΜΕΣΑ την επαναφορά του πηλικίου με τον αριθμό μητρώου του κάθε μαθητή πάνω σε αυτό, απαγόρευση της κυκλοφορίας των μαθητών μετά τις 8.00 και την επαναλειτουργία του θεσμού του παιδονόμου προς τήρηση των ανωτέρω
Αιδώς Αργείοι...
...είσαι γνωστός τεντυμπόις εσύ. Πόσους είχες γιαουρτώσει;;
-
Μ' αρέσει που βλέπω τα νέα παιδιά να εκφράζονται. Με μουσικές, κουρέματα και δικές τους απόψεις. (Για να πω την αλήθεια ζηλεύω κιόλας... όχι ότι ακόμα δεν κάνω παλαβομάρες, αλλά όχι όπως παλιά).
Δε μ' αρέσει να θέλουμε να τα πάμε κατευθείαν από τα κοντά παντελονάκια στα κουστούμια. Τα καλύτερά τους χρόνια είναι αυτά. (και πάλι ζηλεύω)
ΥΓ. Και μ' αρέσουν και οι μουσικές που παίζουν τα άτομα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
:lol:
Λέω να του πατήσω 'κατά λάθος' καμία ψαλιδιά!
Είναι μικρά τα δικά σου ακόμα, γι'αυτό. Να σε δώ όταν σκάσει κι ο μεγάλος σου έτσι...
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Μ' αρέσει που βλέπω τα νέα παιδιά να εκφράζονται. Με μουσικές, κουρέματα και δικές τους απόψεις. (Για να πω την αλήθεια ζηλεύω κιόλας... όχι ότι ακόμα δεν κάνω παλαβομάρες, αλλά όχι όπως παλιά).Δε μ' αρέσει να θέλουμε να τα πάμε κατευθείαν από τα κοντά παντελονάκια στα κουστούμια. Τα καλύτερά τους χρόνια είναι αυτά. (και πάλι ζηλεύω)
Συμφωνώ αλλά με μια διαφορά. Θεωρώ ότι ο ρόλος του γονιού είναι να επισημαίνει. Να λειτουργεί σαν 'άγκυρα'. Και να είναι πάντα εκεί για να τα υποστηρίζει. Άλλωστε, νομίζω, ότι έχω καταφέρει να τα αναθρέψω για να γίνουν καλοί άνθρωποι. Οπότε τέτοιες 'τρέλες' τις βλέπω, κάνω μια παρατήρηση, αλλά, ουσιαστικά, χαίρομαι. Πρέπει να αμφισβητήσουν τα πάντα σε αυτή την ηλικία. Αλλιώς δεν θα υπάρχει πρόοδος!
ΥΓ Κι εμένα μ' αρέσουν. Και του το λέω!
-
πόσο αλλάζουν οι γονείς...η δικιά μου γενιά γονιών ήταν σαφώς πιο αυστηρή. Η μάνα μου ούτε για αστείο δεν ήθελε να ακούσει για μηχανάκι και σκουλαρίκια. Οτι άλλο ήθελα το είχα. Ακόμα και μαλλούρες μέχρι την πλάτη.
τότε δεν την καταλάβαινα...τώρα που μεγαλώνω την καταλαβαίνω.
όταν πήρα το Ζ1000 στα 29 μου μόνο που δεν την πήγα στην εντατική. Επειδή την αγαπώ πολύ όμως την πούλησα. Να πάει στα κομμάτια...μάνα είναι μόνο μία. Μηχανές θα υπάρξουν πολλές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν πήρα το Ζ1000 στα 29 μου μόνο που δεν την πήγα στην εντατική. Επειδή την αγαπώ πολύ όμως την πούλησα. Να πάει στα κομμάτια...μάνα είναι μόνο μία. Μηχανές θα υπάρξουν πολλές.
εεε, υπερβολή δεν είναι αυτό;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που βλέπω τα νέα παιδιά να εκφράζονται. Με μουσικές, κουρέματα και δικές τους απόψεις. (Για να πω την αλήθεια ζηλεύω κιόλας... όχι ότι ακόμα δεν κάνω παλαβομάρες, αλλά όχι όπως παλιά).
Δε μ' αρέσει να θέλουμε να τα πάμε κατευθείαν από τα κοντά παντελονάκια στα κουστούμια. Τα καλύτερά τους χρόνια είναι αυτά. (και πάλι ζηλεύω)
Συμφωνώ αλλά με μια διαφορά. Θεωρώ ότι ο ρόλος του γονιού είναι να επισημαίνει. Να λειτουργεί σαν 'άγκυρα'. Και να είναι πάντα εκεί για να τα υποστηρίζει. Άλλωστε, νομίζω, ότι έχω καταφέρει να τα αναθρέψω για να γίνουν καλοί άνθρωποι. Οπότε τέτοιες 'τρέλες' τις βλέπω, κάνω μια παρατήρηση, αλλά, ουσιαστικά, χαίρομαι. Πρέπει να αμφισβητήσουν τα πάντα σε αυτή την ηλικία. Αλλιώς δεν θα υπάρχει πρόοδος!
Σήμερα στην παρέλαση με εξαίρεση το μικρό πιτσιρίκι από την Ρουμανία (τελικά τα Ιταλικά βοηθούν και στα Βλάχικα αλλά και στα Ρουμάνικα) που χειροκροτούσε υπήρχε μία ομάδα παιδιών γύρω στα 14 με 16. Ντυσίματα και κουρέματα άστα να πάνε!!! Αγόρια με μυαλό μόνον για τον @@@@@@ τους και τις γκόμενες (σύνηθες σε αυτή την ηλικία). Σε κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς πετά το γνωστό 'τα εκατομυρία που ξοδεύονται για την παρέλαση'. Το ωραίο είναι ότι του απάντησαν δεόντως οι φίλοι του και ξαφνικά ανακαλύπτει κανείς ότι δεν είναι άδειο τελικά το ξερό τους. Είναι ενδιαφέρον να ακούς τα παιδιά εφόσον γνωρίζεις ότι δεν σε ακούνε. Γιατί αν ξέρουν ότι προσέχεις τότε θα προσπαθήσουν να σε προβοκάρουν. Ειδικά τα αρσενικά!! (στη φύση τους). Πάντως ως αντίδραση kouk θα του έβαζα και ολόκληρη σειρά σκουλαρίκια στο ίδιο αυτί, χαλκά στη μύτη, στο χείλος και στη γλώσσα. Μόλις αρχίσεις να το επικροτείς τότε θα δεις ότι ως δια μαγείας τα σκουλαρίκια θα εξαφανιστούν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εεε, υπερβολή δεν είναι αυτό;
ναι είναι αλλά δεν βαριέσαι...είδα κι εγώ τι γίνεται καθημερινά στους δρόμους (καφρίλες) οπότε δεν ήθελα κ πολύ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο αλλάζουν οι γονείς...η δικιά μου γενιά γονιών ήταν σαφώς πιο αυστηρή. Η μάνα μου ούτε για αστείο δεν ήθελε να ακούσει για μηχανάκι και σκουλαρίκια. Οτι άλλο ήθελα το είχα. Ακόμα και μαλλούρες μέχρι την πλάτη.τότε δεν την καταλάβαινα...τώρα που μεγαλώνω την καταλαβαίνω.
εμένα μ'είχε φάει η δικιά μου μάνα να αφήσω μακρύ μαλλί και να βάλω σκουλαρήκι τι λες τώρα Αλλά ποτέ δε το κανα δεν είμαι και ο Steven Seagal
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνώ αλλά με μια διαφορά. Θεωρώ ότι ο ρόλος του γονιού είναι να επισημαίνει. Να λειτουργεί σαν 'άγκυρα'.Συμφωνώ. Και άγκυρα και ασπίδα και λιμάνι και συνεργείο, αν χρειαστεί. Αλλά αυτό είναι το ζόρι του γονιού. Η 'δουλειά' του παιδιού είναι να βρει το δρόμο του.
Όσο καλύτερη δουλειά έχει κάνει ο γονιός μέχρι αυτή την ηλικία, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να κάνει όλα τα παραπάνω και αν χρειαστεί, θα είναι διορθωτικές κινήσεις και όχι επεμβάσεις που θα σώσουν ζωή.
Ας ελπίζουμε έτσι όλοι μας δηλαδή.ΥΓ. Πολύ καλά κάνεις και του το λες
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:lol:
Λέω να του πατήσω 'κατά λάθος' καμία ψαλιδιά!
Είναι μικρά τα δικά σου ακόμα, γι'αυτό. Να σε δώ όταν σκάσει κι ο μεγάλος σου έτσι...
Πλάκα κάνεις έτσι;
Αμα δεν κάνει τέτοια το χάσαμε το παιχνίδι. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα στην παρέλαση με εξαίρεση το μικρό πιτσιρίκι από την Ρουμανία (τελικά τα Ιταλικά βοηθούν και στα Βλάχικα αλλά και στα Ρουμάνικα) που χειροκροτούσε υπήρχε μία ομάδα παιδιών γύρω στα 14 με 16. Ντυσίματα και κουρέματα άστα να πάνε!!! Αγόρια με μυαλό μόνον για τον @@@@@@ τους και τις γκόμενες (σύνηθες σε αυτή την ηλικία). Σε κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς πετά το γνωστό 'τα εκατομυρία που ξοδεύονται για την παρέλαση'. Το ωραίο είναι ότι του απάντησαν δεόντως οι φίλοι του και ξαφνικά ανακαλύπτει κανείς ότι δεν είναι άδειο τελικά το ξερό τους. Είναι ενδιαφέρον να ακούς τα παιδιά εφόσον γνωρίζεις ότι δεν σε ακούνε. Γιατί αν ξέρουν ότι προσέχεις τότε θα προσπαθήσουν να σε προβοκάρουν. Ειδικά τα αρσενικά!! (στη φύση τους). Πάντως ως αντίδραση kouk θα του έβαζα και ολόκληρη σειρά σκουλαρίκια στο ίδιο αυτί, χαλκά στη μύτη, στο χείλος και στη γλώσσα. Μόλις αρχίσεις να το επικροτείς τότε θα δεις ότι ως δια μαγείας τα σκουλαρίκια θα εξαφανιστούν.
Και γιατί να εξαφανιστούν;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]