-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βρε παιδιά ο Pasxos που χάθηκε; Δεν βλέπω ποστ του...Βγαλτον απ την enemy list γιατι μου ειπε οτι θα σου χαρακωσει το polo.
-
Μου αρεσει που επιτελους εχω τηλ στο σπιτι(μετα απο 2 μηνες!!!! )
Δεν μου αρεσει που το connex θελει αλλες 5-10 ημερες για να ενεργοποιηθει...
Δεν μου αρεσει που μπαινω συνεχεια απο διαφορετικους υπολογιστες για να παρακολουθω για λιγο τα φορα που συμμετεχω....
-
M' αρέσει που εδώ χιονίζει.
Δεν μ' αρέσει που ο καιρός δεν λέει να φτιάξει και δεν θα μ' αρέσει αν και στις διακοπές του Απριλίου συνεχίσει έτσι -
.. μας δουλευεις?
εδω εμεις κυκλοφορουμε.. .ανοιχτοι!! -
Δεν μ αρέσει η κούραση των τελευταίων ημερών!
Δεν μ αρέσει που δίνω μάθημα την Παρασκευή (που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να διαβάσω) και παραμελώ άλλα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ αρέσει που δίνω μάθημα την Παρασκευή (που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να διαβάσω) και παραμελώ άλλα.Σα να λέμε την telecaster;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν μ αρέσει που δίνω μάθημα την Παρασκευή (που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να διαβάσω) και παραμελώ άλλα.Σα να λέμε την telecaster;
Μπαααα, στεναχωριέμαι που παραμελώ άλλο μάθημα!
Τον ενισχυτή ούτε και γω θυμάμαι πόσο καιρό έχω να τον ανοίξω (ούτε αυτό μ' αρέσει) -
Μαρεσει που εβγαλα 5,2 κιλα αχρηστα παραγματα απο το αμαξι (αλυσιδες κα ιδιαφορα αλλα παρατημενα πραγματα)
Μου αρεσει που μαζε με εμενα μεσα το αμαξι αγκιζει οριακα τα 1000 κιλα.
Δεν μαρεσει απο απο αυτιο θα ειμαι πανω απο τα 1000 κιλα γιατι θα ξαναβαλω τον πισω προφυλακτηρα που αφησα στον φαναρτζη για βαψιμο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο tazio που το δοκιμασε παντως μου ειπε οτι μολις εγραψε pasxos του εβγαλε μηνυμα οτι η αλλαγη δεν ειναι δυνατη...Το διαψεύδω.
Μου αρέσει αυτή η επιλογή με ανεπιθύμητα μέλη. (Ήδη τρία ονόματα χρηστών βρίσκονται σε αυτή )
-
Μ αρεσει που ο tazio με εχει βαλει στην enemy list... Θα μ αρεσει ακομα περισσοτερο αν βαλει και τον ratanplan και τον taurus και τον vasgay...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει που ο tazio με εχει βαλει στην enemy list... Θα μ αρεσει ακομα περισσοτερο αν βαλει και τον ratanplan και τον taurus και τον vasgay...Moυ αρέσει που για το πρόσωπό μου θα διαψευστείς πανηγυρικά.
-
Εννοεις οτι εισαι για τα πανηγυρια;
-
Γμτ... Πάλι άδεια ποστς κάτω από το δικό μου... Τι διάολο συμβαίνει?
-
Το suckso σου ευχομαι να σπασει μοτερ αυριο να μην παιρνει μπρος το χορνετ να σε παρατησει η γυναικα και να σε χωρισει η chazlp κι εσυ να την παρακαλας γονατιστος να σε συγχωρεσει..
-
Αυτό το τελευταίο πάρτο πίσω, γιατί θα σε κάνω report.
-
Τι διαολο ρε γμτ ολο αδεια ποστς βλεπω πανω και κατω απ το δικο μου...θα το αναφερω στον δρδινο..
-
Δε μ' αρέσει, καθόλου μάλιστα, που βρήκα τις πόρτες του Μετρό κλειστές πρωί - πρωί...
Δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε από προχθές; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο tazio που το δοκιμασε παντως μου ειπε οτι μολις εγραψε pasxos του εβγαλε μηνυμα οτι η αλλαγη δεν ειναι δυνατη...
Το διαψεύδω.
Μου αρέσει αυτή η επιλογή με ανεπιθύμητα μέλη. (Ήδη τρία ονόματα χρηστών βρίσκονται σε αυτή )
Ότι δεν βλέπουμε δε σημαίνει πως δεν υπάρχει κιόλας
-
Στρουθοκαμηλισμός?
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δε μ' αρέσει, καθόλου μάλιστα, που βρήκα τις πόρτες του Μετρό κλειστές πρωί - πρωί...
Δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε από προχθές;Δεν έχει μετρό ούτε σήμερα?
Είναι για όλη μέρα ή μόνο το πρωί?
Δεν μ'αρέσει που έχω να κατέβω κέντρο Αθήνας και τώρα διάβασα αυτό...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]