-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Eίναι υπερεκτιμημένοι οι αφοι Κοέν ή μου φαίνεται (το ίδιο πιστεύει και ο manosk ) ;
Συμφωνώ. Δε λέω η οπτική τους και η περιγραφή των χαρακτήρων που δίνουν , αφαιρώντας συνήθως κάθε 'λούστρο', μαζι με τη χυμα decadence που αποπνέουν οι ταινίες τους είναι κάτι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Αλλά το πολύ το κυριε ελέησον.....
Παιζεται πουθενα το 'καμμια πατριδα ....' μηπως παιχτηκε?
Μιλάμε για τραγική ταινία. Από τις χειρότερες που είδα αυτή τη σεζόν.
-1
απο τις καλύτερες τελευταία
-
Μουσικόφιλοι:
[και ψιλο-ρομαντικο-σινεφιλ]δείτε το Once
-
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Eίναι υπερεκτιμημένοι οι αφοι Κοέν ή μου φαίνεται (το ίδιο πιστεύει και ο manosk ) ;
Συμφωνώ. Δε λέω η οπτική τους και η περιγραφή των χαρακτήρων που δίνουν , αφαιρώντας συνήθως κάθε 'λούστρο', μαζι με τη χυμα decadence που αποπνέουν οι ταινίες τους είναι κάτι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Αλλά το πολύ το κυριε ελέησον.....
Παιζεται πουθενα το 'καμμια πατριδα ....' μηπως παιχτηκε?
Μιλάμε για τραγική ταινία. Από τις χειρότερες που είδα αυτή τη σεζόν.
+1
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι 'μεγαλες' ταινιες των Αμερικανων πρεπει να αφορουν οπωσδηποτε θεματολογια παρμενη απο την συντομη ιστορια τους.Ο Daniel...για αλλη μια φορα υπερβολικος τοσο που αγγιζε τα ορια αλλοτε του υπερφυσικου και αλλοτε του πραγματικου ,χωρις να κατασταλαζει καπου.(οπως και στις συμμοριες της νεας γιορκ)Εχω την αποψη οτι πιο γηινοι ρολοι του ταιριαζουν πιο πολυ. -
-
-
παρωδία είναι παίδες... google it και θα δείτε..
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
παρωδία είναι παίδες... google it και θα δείτε..παντως δεν θα μας χαλουσαν αλλαξoκωλιες μεταξυ berry και jolie
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
παρωδία είναι παίδες... google it και θα δείτε..γιατί μου χαλάς την φαντασίωση
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
παρωδία είναι παίδες... google it και θα δείτε..
παντως δεν θα μας χαλουσαν αλλαξoκωλιες μεταξυ berry και jolie
Αμφιβάλω αν υπάρχει κάποιος που θα τον χαλούσαν.
-
Το comeback
Indy forever λεμε
Και η επερχομενη του συνονωματου
(η BMW του κουκ ειναι ? )
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Το comebackIndy forever λεμε
Τζόβενο ο Harrison!
-
-
Είδα χθες το 'The Mark of Cain (2007)'.
Χωρίς να διεκδικεί βραβεία πρωτοτυπίας/σεναρίου/σκηνοθεσίας/ηθοποιίας, μου άρεσε διότι παρουσιάζει διάφορες πτυχές του πολέμου (στο Ιράκ αλλά και γενικότερα), όπως την αδιαφορία καθημερινών/φιλήσυχων ανθρώπων (στην πολιτική τους ζωή) απέναντι σε περιστατικά ωμής βίας, τη συμμετοχή τους σε αυτά στα πλαίσια της 'ομάδας', τον εκβιασμό 'ή μαζί μας ή εναντίον μας' από τους πρωτεργάτες αυτών, τα τραύματα που δημιουργούνται σε όσους δεν είναι αρκετά σκληροί για να αντέξουν όσα είδαν/βίωσαν, κτλ. -
Ειδε κανεις το 'τελευταιο τρενο για την γιουμα'?διαβασα κατι κριτικες και δεν εβγαλα ακρη.
-
To Scoop τι λέει?
Το imdb δίνει 6.8/10.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To Scoop τι λέει?Το imdb δίνει 6.8/10.
βλέπεται
μη περιμένεις και πολλά, όμως -
Το είδα...καλό ήταν μωρέ. Δεν ήταν matchpoint...αλλά καλό ήταν!
-
Λοιπόν, το Juno δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, που άκουγα ταινιάρα και ταινιάρα.. Βλακειούλα!
Η εξιλέωση καλή αλλά κουραστική σε κάποιο σημείο.. πολλή ταλαιπώρια!
Δεν θα μιλήσω καν για τη χαμένη μου ώρα για να δω το 'μόλις χώρισα', ούτε καν αδιάφορο.. χάλι μαυρο!Από τις ταινίες των όσκαρ... εμένα περισσότερο μου άρεσε ο ratatouille
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]