-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλά από πότε ο Καναδάς μετακόμισε στην Ευρώπη; Επειδή μιλάνε γαλλικά, δε σημαίνει ότι η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής.Απο wikipedia:
*The Barbarian Invasions (French: Les Invasions barbares) is an Academy Award-winning French Canadian comedy/drama film directed by Denys Arcand. It is the sequel to Arcand's earlier award-winning film The Decline of the American Empire and is followed by Days of Darkness. The film was produced by companies from both Canada and France, including Téléfilm Canada, Société Radio-Canada and Canal+. It was released in 2003 and won the Academy Award for Best Foreign Language Film at the 76th Academy Awards in 2004.
*
Μη γινεσαι kidΚατα τα αλλα ειναι μια συγκλονιστικη ταινια, οπως και το Cache του Χανεκε που προανεφερα...(μου κανει μαλιστα εντυπωση πως δεν εχει αναφερθει ο koutsan... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αλλά από πότε ο Καναδάς μετακόμισε στην Ευρώπη; Επειδή μιλάνε γαλλικά, δε σημαίνει ότι η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής.
Μη γινεσαι kid
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-
-
Μ' αυτα και μ' αυτα, μολις διαπιστωσα οτι ο Αρκαν εβγαλε και το τριτο μερος της τριλογιας μετα τα Le Déclin de l'empire américain και Les Invasions barbares, το L’Âge des ténèbres, το οποιο ΔΕΝ εχω δει
-
Πέθανε και ο Jules Dassin
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πέθανε και ο Jules DassinΠλήρης ημερών... 97!
R.I.P.
-
Ειδα χθες το βραδυ το ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗΣ...
Απιστευτη αμερικανια, αλλα watchable λογω ηθοποιων..
6/10 overall
-
είδε κανείς το FITNA στο youtube?
έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι muslims
-
-
είδα το gone baby gone.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είδα το gone baby gone.υπέφερες πολύ μέχρι να τελειώσει;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είδα το gone baby gone.
υπέφερες πολύ μέχρι να τελειώσει;
όχι
-
Τα καταφερα!!!
Κατεβασα ολα τα επεισοδια του Band of Brothers!!!! -
Πριν Ο Διάβολος Καταλάβει Ότι Πέθανες
Before Τhe Devil Knows You're DeadΙθαν Χοκ
Φίλιπ Σέιμουρ ΧόφμανΣκοτεινή, κυνική ματιά πάνω στο ανώφελο κυνήγι της ευτυχίας.
Δυνατο μελόδραμα. Moυ άρεσε. -
Και εγώ είδα το Jumper... Μέτριο...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα καταφερα!!!
Κατεβασα ολα τα επεισοδια του Band of Brothers!!!!Η σειρά που άξιζε όλη την DSL μου. Ό,τι καλύτερο.
-
cloverfield....
όποιος δεν την έχει δει ακόμη, να μην κάνει το λάθος!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πριν Ο Διάβολος Καταλάβει Ότι Πέθανες
Before Τhe Devil Knows You're DeadΙθαν Χοκ
Φίλιπ Σέιμουρ ΧόφμανΣκοτεινή, κυνική ματιά πάνω στο ανώφελο κυνήγι της ευτυχίας.
Δυνατο μελόδραμα. Moυ άρεσε.Τι μας προτεινεις τελικα , να την κυνηγησουμε την ευτυχια , η οχι
-
10.000πΧ
κλασσικό story, μια φυλή βγάζει αυτόν που έχει προβλέψει μια προφητεία για να τους σώσει απ'τον κακό θεό και φυσικά να πάρει πίσω τη γυναίκα που αγαπά. οι σκηνές είναι αρκετές αλλά εκτυλίσσονται πολύ γρήγοραγενικά 2/10
για διασκέδαση mode 5/10 -
και πολλα εβαλες...αν και με μια καλη δουλεια θα χε φοβερη φαση η ταινια εμεινε στα ρηχα...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]