-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο κουρέας .... κορυφή, η καλύτερη μέχρι στιγμής !!
Παρόλο που δεν είμαι fan ούτε των μιουζικαλ ούτε του Τζόνι Ντεπ πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Τιμ Μπαρτον σκηνοθέτησε εξαιρετικά
-
Είδα το Juno χθες.
ούτε κρύο ούτε ζέστη
watchable -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Παρόλο που δεν είμαι fan ούτε των μιουζικαλ ούτε του Τζόνι Ντεπ πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Τιμ Μπαρτον σκηνοθέτησε εξαιρετικά
Αυτό κι εγώ το παραδέχτηκα, αλλά από σενάρι μηδέν γμτ.
-
Αστερίξ....
Ανάμεικτα συναισθήματα, πολλές δόσεις από Γαλλικό χιούμορ, πολλές δόσεις από 'Μαροκινή Ελλάδα' σενάριο που δεν ήταν τπτ το φοβερό. Φοβερές ερμηνείες από τον Αlain Delon και τον Benoît Poelvoorde στο ρόλο του Βρούτου. Πέρασε η ωρίτσα ευχάριστα και το τελός ακόμα πιο ευχάριστα χάρη στον Jamel Debbouze στο ρόλο του Νουμερομπίς.
Y.Γ Προτιμω τον Christian Clavier ( του επιχείρηση Κλεοπάτρα ) στον ρόλο του Αστερίξ
Υ.Γ2 Vanessa Hessler -
Y.Γ Προτιμω τον Christian Clavier ( του επιχείρηση Κλεοπάτρα ) στον ρόλο του Αστερίξ
+μενιρ
ειναι πολυ κακος σαν φυσιογνωμια ο καινουριος
-
Άσε την Βανέσα κάτω γιατί θα μαλώσουμε.
-
Παρτε εσεις τη Βανεσα να παρω εγω τη Natalia Portman...
-
Kαλά ας μην μαλώσουμε θα πάρω την Elsa Pataky εγώ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό κι εγώ το παραδέχτηκα, αλλά από σενάρι μηδέν γμτ.
Εγώ το είδα χθες...
Εχμ...δεν μου αρέσουν τα μιουζικαλ, αλλά είχα εμπιστοσύνη στον Μπάρτον (ΟΛΕΣ του οι ταινίες ήταν από πολύ καλές έως καταπληκτικές κατά την γνώμη μου!). Αυτή, ΟΚ είχε απίστευτα σκηνικά και ατμόσφαιρα, αλλά πέραν αυτού, ουδέν για μένα.
Περίμενα να δω κάτι σαν τον καταπληκτικό Ακέφαλο Καβαλάρη, αλλά μπα!
Ξανασκεφτείτε το όσοι το έχετε στο πρόγραμμα... -
Θα πάω σήμερα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα πάω σήμερα...You've been warned!
-
Όντως... Αλλά φταίει ο κουλΑδης (από το κουλός ε, μην ξεχνιόμαστε) που δεν με πάει στον ράμπο.
-
Aπό το καλό στο καλύτερο οι επιλογές σου
-
Επειδή μου αρέσουν τα μιούζικαλ, μπορώ να πω ότι μουσικά δεν άξιζε καθόλου. Ούτε η μουσική ούτε οι ερμηνείες ήταν τίποτα ιδιαίτερο και οι συνθέσεις μάλλον μέτριες και κοινότυπες, άσε που θύμιζαν έντονα παλιότερα κομάτια από το Moulin Rouge - που είναι απείρως καλύτερο.
Σαν ταινία όμως ήταν πολύ καλή, με τη γνωστή σκοτεινή ατμόσφαιρα του Μπάρτον και πολύ καλό και αναπάντεχο φινάλε.
Εγώ θα τη συνιστούσα.
-
Ας κάνω κι εγώ προτάσεις για divx στο σπίτι για όσους δεν θα πάνε σινεμά, στο πνεύμα όμως το tim burton:
- Hollow Sleep (Ακέφαλος Καβαλάρης)
- From Hell
Aπίστευτη βικτωριανή ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες, ωραίες δόσεις τρόμου, αίμα!
Αν πάλι γουστάρετε μουζικαλ (μαζόχες! ), αντε στο Sweeney Todd!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ας κάνω κι εγώ προτάσεις για divx στο σπίτι για όσους δεν θα πάνε σινεμά, στο πνεύμα όμως το tim burton:- Hollow Sleep (Ακέφαλος Καβαλάρης)
- From Hell
Aπίστευτη βικτωριανή ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες, ωραίες δόσεις τρόμου, αίμα!
Αν πάλι γουστάρετε μουζικαλ (μαζόχες! ), αντε στο Sweeney Todd!
Ειναι ακριβως τα ιδια που ειπα βγαινοντας απο το σινεμα!!!!!!!
Ρε συ, μηπως ησουνα καπου πισω μου και με ακουγες;Περαν της πλακας (και της συμπτωσης) το From Hell ειναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ταινια.....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως... Αλλά φταίει ο κουλΑδης (από το κουλός ε, μην ξεχνιόμαστε) που δεν με πάει στον ράμπο.ενα ενα....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν πάλι γουστάρετε μουζικαλ (μαζόχες! ), αντε στο Sweeney Todd!Μα ούτε σαν μιούζικαλ λέει γμτ. Δε μου άρεσε καθόλου η μουσική.
Αν γουστάρω μιούζικαλ, βλέπω σε ντιβιντί το Φάντασμα της Όπερας (για 100η φορά μάλλον )
-
Ρε παιδιά, εμένα γιατί μου άρεσε πολύ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, εμένα γιατί μου άρεσε πολύ;+1.
μόλις γύρισα από την ταινία...
μπορώ να πω ότι με εξέπληξε το τέλος της...edit [Krusenstern] Προσοχή στα spoilers, δεν έχουν δει όλοι την ταινία!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]