-
εμενα μαρεσε και αυτο...
-
ΠΛΑΓΙΩΣ SIDEWAYS Alexander Payne (Eλληνικης καταγωγης)
Yπεροχη κωμωδια . -
Που πάει και ένα βήμα πέρα από την κωμωδία. Εξαιρετική ταινία όντως.
-
Πολύ καλό το Half Nelson! Η ζωή ενός εθισμένου στα ναρκωτικά, ασυνήθιστου δάσκαλου και η περίεργη σχέση που αναπτύσει με μια μαθήτριά του.
Μ' αρεσε και το The Atonement, που είναι βασισμένο σε βιβλίο του Ιαν ΜακΓιούαν. Φέρνει λίγο σε Περηφάνια και Προκατάληψη (παίζει και η ίδια Κίρα Νάιτλυ), αλλά στο αρκετά πιο ενδιαφέρον. Ερωτική ιστορία + το ψέμα που αλλάζει τη ζωή 2 ανθρώπων με φόντο το την Αγγλία του Β'ΠΠ. Πολύ έξυπνη μουσική, επίσης.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρεσε και το The Atonement, που είναι βασισμένο σε βιβλίο του Ιαν ΜακΓιούαν. Φέρνει λίγο σε Περηφάνια και Προκατάληψη (παίζει και η ίδια Κίρα Νάιτλυ), αλλά στο αρκετά πιο ενδιαφέρον. Ερωτική ιστορία + το ψέμα που αλλάζει τη ζωή 2 ανθρώπων με φόντο το την Αγγλία του Β'ΠΠ. Πολύ έξυπνη μουσική, επίσης.
+1
Συγκλονιστικό το δεκάλεπτο μονοπλάνο στην παραλία με τους στρατιώτες (αν και μου θύμισε μια αντίστοιχη σκηνή στο children of men).
-
Ειδε κανεις το ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ , η θα ειμαι το πρωτο θυμα
-
-
υπαρχει μια ταινια ισραηλινη του 2005 που αφορα τον πολεμο των 7 ημερων αν θυμαμαι καλα...
προσπαθω να θυμηθω τιτλο...καργα αντιπολεμικη περιγραφει τη περιπετεια ενος πληρωματος ασθενοφορου ελικοπτερου...
-
Θα με ενδιέφερε αυτή...
Είδα το παιχνίδια εξουσίας σήμερα...
Ο Χοφμαν απλά κορυφή, συνεχίζει να με εκπλήσσει με τις ερμηνείες του αυτός ο άνθρωπος. Ο Χανκς έτσι και έτσι, αν και του τρέφω αρκετή συμπάθεια από τότε που τον είχα δει στο Απόλλων 13. Η ταινία αυτή καθεαυτή συμπαθητική. Σπάει νεύρα λίγο η προπαγάνδα στα 8/10 της ταινίας, αλλά στο τέλος πετάει κάτι πραγματάκια για ξεκάρφωμα...
Συμπερασματικά, για DVD καλή θα είναι, για σινεμά έτσι και έτσι...
-
[quote='drdino']Θα με ενδιέφερε αυτή...
Είδα το παιχνίδια εξουσίας σήμερα...
Ο Χοφμαν απλά κορυφή, συνεχίζει να με εκπλήσσει με τις ερμηνείες του αυτός ο άνθρωπος. ]
Na δω τι θα πεις οταν ΤΟΝ δεις Στον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ .[color=black][/color]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα με ενδιέφερε αυτή...Είδα το παιχνίδια εξουσίας σήμερα...
Ο Χοφμαν απλά κορυφή, συνεχίζει να με εκπλήσσει με τις ερμηνείες του αυτός ο άνθρωπος. Ο Χανκς έτσι και έτσι, αν και του τρέφω αρκετή συμπάθεια από τότε που τον είχα δει στο Απόλλων 13. Η ταινία αυτή καθεαυτή συμπαθητική. Σπάει νεύρα λίγο η προπαγάνδα στα 8/10 της ταινίας, αλλά στο τέλος πετάει κάτι πραγματάκια για ξεκάρφωμα...
Συμπερασματικά, για DVD καλή θα είναι, για σινεμά έτσι και έτσι...
εν τω μεταξύ ο original τίτλος δεν έχει καμία σχέση...ποιός τα μεταφράζει ήθελα να ξερα...
Charlie Wilson`s War
-
Γιατι, δεν θυμάσαι το 'Wag the Dog'?
-
Είδα το Hostel 2 εχθές, πολύ παράνοια
-
απαπαπαπα
χαρά στο κουράγιο σου...αρρώστεια τέτοιες ταινίες.
-
Εχουν το γουστο τους τα splatterακια
-
προχθες πηγα και ειδα το βιβλιο με τα μυστικα.. καπως ετσι...
καλα... υπερπαραγωγη! -
μακακία...τσάμπα τα ευρουλάκια μου.
-
Νταφυ το 3D ειδες ή το κανονικο ? ? ?
-
την κανονικη.. αλλα φορουσα τα 3d γιαλια μου, για σπασιμο!
-
Το shoot 'em up τι λέει?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]