-
τι λέει το mpeowulf ?
-
Δεν είναι να πας sober...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι να πας sober...Πράγματι, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν το είδα. Με μισό μπουκαλάκι βγάζεις γούστα πάντως
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειδα τρεϊλερ οταν πηγα να δω το beowolf...'
Μηπως ειδες τρεϊλερ για το ταξιδι στο κεντρο της γης ? ? ?
Αυτο θα βγει σε 3D.
-
ταξιδι στο κεντρο της γης.. κρυμμενοι θησαυροι.. χαρα στη διαφορα, δηλαδη!
-
-
Είδα το American Gangster χτές. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά με εξαίρεση τον Ράσελ που θεωρώ οτι ή δεν προσπάθησε αρκετά ( περίεργο αν σκεφτεί κανείς οτι ήθελε πάρα πολύ αυτό τον ρόλο ) ή απλά δεν το είχε.
-
αμα ειναι ο ντενζελ απο διπλα...
-
Ο Ντένζελ έπαιξε γαμάτα. Τον βοήθησε και ο ρόλος αλλά το είχε ο άνθρωπας.
Ο Ράσελ...βράσε ρύζι και άσε τον βιετναμέζο έμπορο ναρκωτικών να σφυρίζει. -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια ταινία?
Γιατί δεν προσωπικά δεν βρήκα κάτι το δυσνόητο στην ταινία, και απο όσο θυμάμαι όλα εξηγούνται μια χαρά.Ούτε και τις σκηνές τις βρήκα ατάκτως ειρημένες, κάθε άλλο μάλιστα.
Βέβαια γούστα είναι αυτα, αλλά σίγουρα δεν ειναι καθόλου χάσιμο χρόνου.
Οι περισσότερες ταινίες των Κοέν με ενοχλούν. Άντε, ας το ρίξουμε σε αυτό.
Γενικά, δεν είναι ρεαλιστικές ταινίες. Και ο υπερεαλισμός τους ή έστω ότι προσπαθεί να βγάλει ο σκηνοθέτης είναι για τα μπάζα IMHO πάντα.Άλλες αντίστοιχες ταινίες το αριζόνα ντρήμ αλλά και το μπραζίλ που ενώ έχουν καλές βαθμολογίες εγώ βάζω ασόδυα στην IMDB. Και οι περισσότερες του Emir Kusturica.
Αντίθετα, οι ταινίες του Αγγελόπουλου βλέπονται.
Όλες τις παραπάνω τις κατατάσω στο ίδιο στυλ. Δεν σου λένε την υπόθεση χύμα, αλλά πρέπει να 'συμμετέχεις' υποτίθεται. Τεσπά, πολύ ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη ταινία. Μειοψηφώ. Μερικές φορές, όντως γούστα είναι αυτά.
Αλλά αυτή η ταινία πάνω από τον Πολίτη κέην; Τον Λώρενσ της Αραβίας; Το Lord of the rings TTT; Την σιωπή των αμνών; Από τον Ελαφοκυνηγό;
ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Γενικά, δεν είναι ρεαλιστικές ταινίες. Και ο υπερεαλισμός τους ή έστω ότι προσπαθεί να βγάλει ο σκηνοθέτης είναι για τα μπάζα IMHO πάντα.Υπερεαλιστικές ή παρα-ρεαλιστικές? (π.χ. Fargo)... ούτε εγώ τις θεωρώ αριστουργήματα της 7ης, αλλά δείχνουν κάτι...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Γενικά, δεν είναι ρεαλιστικές ταινίες. Και ο υπερεαλισμός τους ή έστω ότι προσπαθεί να βγάλει ο σκηνοθέτης είναι για τα μπάζα IMHO πάντα.Υπερεαλιστικές ή παρα-ρεαλιστικές? (π.χ. Fargo)... ούτε εγώ τις θεωρώ αριστουργήματα της 7ης, αλλά δείχνουν κάτι...
Μα για αυτό ακριβώς το έφερα σε αντιδιαστολή με τον Αγγελόπουλο. Στο Αγγελόπουλο το τελικό αποτέλεσμα μου αρέσει, στους Κοέν, όχι.
-
Ναι.... η αιθητική των Koen είναι συνήθως αμφισβητήσιμη... decadence και άγιος ο (αμερικανός) θεός.....
-
Mου πρότεινε ένας συμφοιτητής το 'οι δέκα πληγές' (the reaping) να δω λέγοντας ότι είναι πολύ καλό θριλεράκι.
Γνώμες;
-
Στις έντεκα παρά θα πάω να δω το AVP Requiem για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα δυνατά. Όμως δεν πτοούμαι, είμαι fan!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Στις έντεκα παρά θα πάω να δω το AVP Requiem για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα δυνατά. Όμως δεν πτοούμαι, είμαι fan!πρεπει να παω και γω...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Στις έντεκα παρά θα πάω να δω το AVP Requiem για το οποίο έχω ακούσει τα χειρότερα δυνατά. Όμως δεν πτοούμαι, είμαι fan!ΕΠΙΚΟ!!!!
λίγες ντομάτες παρακαλώ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Mου πρότεινε ένας συμφοιτητής το 'οι δέκα πληγές' (the reaping) να δω λέγοντας ότι είναι πολύ καλό θριλεράκι.Γνώμες;
Ξεκιναει καλα ,ξεφουσκωνει αργα αλλα σταθερα
-
Ειδα το AVP Requiem,χειροτερο απο οτι το περιμενα,το πρωτο ηταν καλυτερο και ειχε πιο αφελες σεναριο.
-
Το 'Τhe reaping' που ειδα δεν θα το λεγα κ θριλερ.
Οπως ειπε κ ο Tiger ξεκιναει καλα αλλα μετα....Αυριο λεω να δω το 'No Country For Old Men'.
Γνωμες ?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]