-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το είδα και γω το Taken, αρκετά ρεαλιστικό θα το έλεγα, αν και ορισμένες φορές το παρατραβάει.
Αυτή τη κοπελιά πρέπει να τη βάλουν και σε άλλες ταινίες, είναι καλή, αν εξαιρέσουμε οτι τρέχει σαν καθυστερημένο.ρεαλι...τι?
Ως προς το concept ( αλλά μπορεί να το πεις και πιστευτό) ή ως προς τις ικανότητες του σαςγ@μ@ωόλους Liam?...( ) -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το είδα και γω το Taken, αρκετά ρεαλιστικό θα το έλεγα, αν και ορισμένες φορές το παρατραβάει.
Αυτή τη κοπελιά πρέπει να τη βάλουν και σε άλλες ταινίες, είναι καλή, αν εξαιρέσουμε οτι τρέχει σαν καθυστερημένο.ρεαλι...τι?
Ως προς το concept ( αλλά μπορεί να το πεις και πιστευτό) ή ως προς τις ικανότητες του σαςγ@μ@ωόλους Liam?...( )Κοίτα, σα το Punisher: War Zone που είδα πριν λίγο δεν ήταν, οπότε πιο πιστευτό μου φαίνεται..
Απλά το ξύλο του Taken είναι δυνατό, όχι βέβαια μετά απο μια σφαίρα στα πλευρά, αλλά μέχρι το υπόγειο του πάρτυ, καλά τα πήγαινε.. -
Eίδα χθες το Watchmen. Δε με ενθουσίασε όσο περίμενα. Ντάξει, είναι διαφορετικό από τις κλασικές ταινίες με υπερήρωες αλλά κάτι δε μού κόλλησε. Όσο για τις στολές των υπερηρώων, απλά τραγικές Πολύ 80's (λογικό αφού το κόμιξ είναι εκείνης της εποχής).
-
??Punisher??
??War Zone????
Τι 'ν' τούτα?
(για xbox, ps3 καλά ακούγονται -
Είδα Burn after reading χτες
δε με τρέλανεΚανείς αλλος?
-
με πρόλαβες -το κατέβασα προχτες: για πε...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Είδα Burn after reading χτες
δε με τρέλανεΚανείς αλλος?
Ούτε κι εμένα με είχε τρελάνει.
Το είχα δει στο σινεμά και κάπου προς τη μέση με είχε πάρει ο ύπνος. -
Δε σου λέω
Το είδα χτες στο σινεμά (βασικά πήγα επειδή τα αγγλικά έργα τα έχουν με υπότιτλους οπότε διαβάζω και ολλανδικά )
Κουλή πλοκή, με συμπτώσεις και ό,τι να ναι καταστάσεις
Ρηχή μου φάνηκε, αλλά περιμένω την δική σου κριτική για επισφράγηση(να πώ την αμαρτία μου δεν την πρόσεχα και πάρα πολύ γιατί προσπαθούσα να καταλαβαίνω και τα ολλανδικά )
Όχι και ύπνος ρε συ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ως προς το concept ( αλλά μπορεί να το πεις και πιστευτό) ή ως προς τις ικανότητες του σαςγ@μ@ωόλους Liam?...( )Κοίτα, σα το Punisher: War Zone που είδα πριν λίγο δεν ήταν, οπότε πιο πιστευτό μου φαίνεται..
Απλά το ξύλο του Taken είναι δυνατό, όχι βέβαια μετά απο μια σφαίρα στα πλευρά, αλλά μέχρι το υπόγειο του πάρτυ, καλά τα πήγαινε..τον φάγαμε τον άνθρωπο... σκοτώθηκε η γυναίκα του Liam Neeson επίσης ηθοποιός Natasha Richardson.
-
Κρίμα.
Ηταν κόρη της Ρεντγκρέιβ -δεν το ήξερα. -
Θάνατος από βλακεία. Δε φορούσε κράνος.
-
Μηπως ειδε κανεις την ταινια ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ .
Πολλα αστερακια βλεπω -
Τι είναι; Τσόντα με βρυκόλακες;
-
Ατμοσφαιρικο παρακαλω ! made in Sweden .
Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα ,απλα πηρα μηνυμα οτι αποψε παιζει μια καλη ταινια κ θελω να ειμαι προετοιμασμενος για το τι προκειται να δω η στην καλυτερη περιπτωση να την αποφυγω (δυσκολο εως ακατορθωτο). -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ατμοσφαιρικο παρακαλω ! made in Sweden .
Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα ,απλα πηρα μηνυμα οτι αποψε παιζει μια καλη ταινια κ θελω να ειμαι προετοιμασμενος για το τι προκειται να δω η στην καλυτερη περιπτωση να την αποφυγω (δυσκολο εως ακατορθωτο).http://www.cinemag.gr/movies.asp?catid= ... id=1851785
Στη τύχη είπα οτι είναι με βρυκόλακες..
-
Κατάφερα και είδα τελικά το** Burn after reading**.
Δεν είναι το έργο 'σταθμός', αλλά περνάει άνετα τη βάση. Οι Κοέν ξέρουν οι κερατάδες να κάνουν τη βλακεία να πρωταγωνιστεί. Φουλ στην ειρωνεία, καλές δόσεις black humor. Από την άλλη, μετρια ως κάργα προβλέψιμο, αλλά δε με χάλασε. Μου αρκεί η δηλητηριώδης άποψη που έχουν οι τύποι -καταφέρνουν και ξεφτιλίζουν καταστάσεις, θεσμούς και ways of living με το γάντι.
Από τον greek othodox παπα που έγινε manager στο hardbodies(!!), το στέλεχος του Υπουργείου με τα kinky hobbies, τον καπνιστή ρώσο (αλλα τις η σημειολογία!), τον τσανακογλύφτη υφιστάμενο του προισταμενου στη CIA, την αχώνευτη βρετανίδα σκύλα, μια σειρά χαρακτήρων που δίνονται στα (δυστυχως λίγα) 95 λεπτά, με όσο σαρκασμό χρειάζεται -αλλά αρκετά επιδερμικά, ΙΜΗΟ.
Ο Malcovic κορυφαίος ψυχάκιας, όπως συνήθως, αλλά εδώ τον ακολούθησε αξιοπρεπώς και ο Clooney. Η φάτσα της McDormand πάντα κολλάει με τη μενταλιτέ των Κοέν, αν και εδώ έπεσε και η σχετική υποκειμενικότητα στο casting. Α, και προς μεγάλη θλίψη του γυναικείου πληθυσμού, ο Pitt είναι hunk αλλα gay -ασε που δεν τη βγάζει ως το τέλος.
Για το τέλος: ενδιαφέρον soundtrack. Ολα τα λεφτά είναι το τραγούδι των τίτλων του τέλους.
Ιδού:
http://www.youtube.com/watch?v=hW9cCWm5 ... E5&index=1 -
Ειδα 2 πατατες με τον Freeman:
Wanted με την Jolie,ως συνηθως παιζει σε ταινιες σκουπιδια και δειχνει τα οπισθια της,κανενα αλλο σχολιο για την ταινια που o σκηνοθετης δεν καταφερε να κανει τιποτα αλλο απο το να κουρασει τον θεατη,πολυ κακος επισης ο James McAvoy.
Τhe Dark Night (Batman).Εχει γινει δουλεια και στα εφέ και στην πλοκη,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι αδιάφορο.Η ερμηνεια του Heath Ledger θα ειχε χαρακτηριστει αδιαφορα εως αρνητικα εαν δεν ειχε πεθανει,αντιθετως ο Cristian Bale πειθει ως Batman.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειδα 2 πατατες με τον Freeman:Τhe Dark Night (Batman).Εχει γινει δουλεια και στα εφέ και στην πλοκη,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι αδιάφορο.Η ερμηνεια του Heath Ledger θα ειχε χαρακτηριστει αδιαφορα εως αρνητικα εαν δεν ειχε πεθανει,αντιθετως ο Cristian Bale πειθει ως Batman.
Σου αρέσουν αυτού του είδους τα έργα ή κατα λάθος το είδες;
-
Πριν λιγο γυρισα απο σινεμα
Ειδα το Gran Torino ,με Κλιντ Ιστγουντ
μου αρεσε παρα πολυ,καιρο ειχα να δω στο σινεμα ταινια της προκοπης
Το τελος της ταινιας ειναι και το δυνατοτερο σημειο της
Μηπως τελικα αυτος ο ηθοποιος αδικησε ο ιδιος το ταλεντο του παιζοντας τον βρωμικο Χαρυ?
και αυτη η ταινια αλλα και το One Million Dollars εκπληκτικες ταινιεςΜια ερωτηση σε οσους ειδαν και την ταινια Θα χυθει αιμα
Ο ηθοποιος στο ρολο του παππά ο ιδιος δεν είναι? -
Το καινούργιο batman δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση.
Επιφυλλάσομαι να το δώ με υποτιτλους στα ελληνικά γιατι τα έφαγα λίγο@διρτούλιος
Αυτό ακριβώς με χάλασε, πολύ ρηχή ταινία, περισσότερο σαν παρελαση χαρακτήρων. Η καφρίλα δεν με άγγιξε, δεν ξέρω αν παραέχω γίνει κυνικός ή απλά δεν μου κατσε.
Τους τίτλους τέλους τους γείωσα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]