-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αν και θα ακουστεί ελιτιστικό, το να βλέπω ταινία με Ελληνικούς υποτίτλους με ενοχλεί, και στο σινεμά προσπαθώ να κάθομαι απ τη μέση και μπροστά για να μη πέφτει το μάτι στους υπότιτλους.Απλά έχω μια ιδιαίτερη σχέση με την Αγγλική και με ενοχλεί να διαβάζω ατάκες μεταφρασμένες απογυμνωμένες απο υπονοούμενα, λογοπαίγνια, ιδιοματισμούς κλπ
Δυστυχώς σε άλλες γλωσσες ειναι μονόδρομος οι υπότιτλοι - βέβαια ο Χέρτζογκ έχει πει πως βλέπει όλες τις ταινίες χωρίς υπότιτλους, ακόμα και για γλώσσες που δε γνωρίζει, και πως μια καλοφτιαγμένη ταινία ακόμα κι έτσι σου κάνει θετική εντύπωση...
+ελιτιστής
καταλαβαίνω βέβαια και τους υπόλοιπους...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δυστυχώς σε άλλες γλωσσες ειναι μονόδρομος οι υπότιτλοι - βέβαια ο Χέρτζογκ έχει πει πως βλέπει όλες τις ταινίες χωρίς υπότιτλους, ακόμα και για γλώσσες που δε γνωρίζει, και πως μια καλοφτιαγμένη ταινία ακόμα κι έτσι σου κάνει θετική εντύπωση...
Ο Χέρτζογκ είχε πολύ ελεύθερο χρόνο
-
Max Payne!!!!
Συστηνεται ανεπυφυλακτα και ειδικα σε οσους ειχαν παιξει και το παιχνιδι με μια επιφυλαξη,οτι ισως ειναι λιγο προβλεψιμα μερικα σκηνικα λογω της εμπειριας απο το παιχνιδι.Εμενα παντως μου αρεσε πολυ η μεταφορα στην οθονη με τον mark mahlberg πολυ πειστικο στο ρολο του max. Επισης η μονα (mila kunis) ηταν πολυ μωρο..
Χαιλαιτ για μενα οι δυο σκηνες με το χαρακτηριστικο 'slow motion' του παιχνιδιου. -
Φευγαλέα στον ραδιοφωνικό σταθμό republic άκουσα καλά λόγια για μια γερμανική ταινία που 'πάει' για όσκαρ. Ποιά ταινία είναι αυτή παιδιά?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδε κανείς το Max Payne; Το σκέφτομαι για αύριο (σήμερα)
http://www.imdb.com/title/tt0467197/#comment' target='_blank
Το βγάζουν μέτριο. Ως παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Το να πάρεις όμως ένα παιχνίδι που βασίζεται στο πιστολίδι με μια (συνηθισμένη) υπόθεση εκδίκησης και να το κάνεις ταινία, δεν είναι καλή κίνηση. Περισσότερο για κλασσική αρπαχτή ακούγεται.... με ωραία ατμόσφαιρα (κλεμμένη από το παιχνίδι κι αυτή) όμως. Και μόνο για το ύφος της, αξίζει η ταινία. Λάθος κατ' εμέ, η επιλογή των ηθοποιών που παίζουν το Max και τη Mona (όποιος έχει παίξει το παιχνίδι με καταλαβαίνει φαντάζομαι), αλλά παίζουν καλά και οι δυο κι ας με ξένισαν οι φάτσες τους. Περίμενα περισσότερο slow motion, κρίνοντας πάντα από το παιχνίδι. Γενικώς, τίποτα ιδιαίτερο, αλλά την ευχαριστήθηκα. Έπρεπε να παίζει ο Κλαίβ Όουεν τον Payne
ΥΓ1: αυτή τη στιγμή φορμάρω ΧΡ στο παλιό μου λάπτοπ για να ξαναπαίξω το παιχνίδι
ΥΓ2: Βίκι, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα, Πενέλοπι Κρουζ και Γούντι Άλεν can kiss my ass goodbye. Liverpool για πάντα
-
Ο Κλάιβ Όουεν επαιζε στο Shoot'em up!, οποτε δεν θα μπορουσε ευκολα να ξανακανει τοσο συντομα παρομοια ταινια..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ο Κλάιβ Όουεν επαιζε στο Shoot'em up!, οποτε δεν θα μπορουσε ευκολα να ξανακανει τοσο συντομα παρομοια ταινια..Κι όμως, θα ήταν ιδανικός Payne.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... με ωραία ατμόσφαιρα (κλεμμένη από το παιχνίδι κι αυτή) όμως. Και μόνο για το ύφος της, αξίζει η ταινία. Λάθος κατ' εμέ, η επιλογή των ηθοποιών που παίζουν το Max και τη Mona (όποιος έχει παίξει το παιχνίδι με καταλαβαίνει φαντάζομαι), αλλά παίζουν καλά και οι δυο κι ας με ξένισαν οι φάτσες τους. Περίμενα περισσότερο slow motion, κρίνοντας πάντα από το παιχνίδι. Γενικώς, τίποτα ιδιαίτερο, αλλά την ευχαριστήθηκα. Έπρεπε να παίζει ο Κλαίβ Όουεν τον Payne
ΥΓ1: αυτή τη στιγμή φορμάρω ΧΡ στο παλιό μου λάπτοπ για να ξαναπαίξω το παιχνίδι
ΥΓ2: Βίκι, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα, Πενέλοπι Κρουζ και Γούντι Άλεν can kiss my ass goodbye. Liverpool για πάντα
Ωραιο ειπαμε το slow motion (χαιλαιτ για μενα) αλλα καλυτερα που υπηρχε μονο σε δυο σκηνες.Αν επαιζες με αρκετο slow motion φανταζομαι δεν εισαι καλος στο πιστολιδι και δεν εχεις προπονηθει αρκετα σε παιχνιδια στυλ counter strike.. Η μονα εμενα μ αρεσε ( ) και γενικα η ατμοσφαιρα ηταν πιστη αντιγραφη του παιχνιδιου.. ολες σχεδον βραδυνες ληψεις,εντονη βροχη,ψιχαλα,καταιγιδα κλπ.. Μοναδικη παραφωνια τα φσιφσιφσονια που εφαγε ο max μια φορα στο χερι σε πιστολιδι και αλλη μια φορα (δε θυμαμαι που αυτη τη στιγμη) τα οποια δεν τον επηρεασαν καν ουτε ειχε πουθενα σημαδι,καθως και το οτι εμεινε 3-4 λεπτα μεσα σε παγωμενο νερο χωρις να παθει το παραμικρο..
-
Γιααα να το δούμε.
-
εχω να διαλεξω για προβολη στο σπιτι μεταξυ 3ων 'υπερπαραγωγων'
- Hancock
- Wanted
- Get Smart
το 3 το εχω δει και στο σινεμα
Διαφορετικα θα παιξει Street Kings
Ειδα και το Kung Fu Panda! -
το 1 με τιποτα!!!!
το 2 βλεπεται...
-
τετοιο χάλι ο Will?
-
Το 2 με τιποτα, το 1 βλεπεται..
Το 3 αρκετα καλο, οσο για το Παντα, δεν το'χω δει για να ξερω..
Το 2 ειναι μια μπαρουφα, το σεναριο ενω εχει προοπτικες κανει νερα γιατι προσπαθησαν να τα χωρεσουν ολα σε ενα..
Το 1 ειναι καλο γιατι δεν ειναι τοσο 'superhero movie' που περιστρεφεται γυρω απο το κακο που θελουν να κανουν οι κακοι και το τι κανει ο καλος για να το αποτρεψει, αλλα γυρω απο τον ηρωα τον ιδιο. Μου αρεσε αρκετα. -
Το 1 ενω ειχε σεναριο για κατι καλο, ειναι ψιλοχαλια...
Το 2 ειναι επισης γεματο μουφιες αλλα ενταξει τρωγεται με ποπ-κορν...
Το 3 ειανι το καλυτερο απο αυτες, αλλα το εχεις δει...Ψηφιζω Street Kings τελικα
-
Καλημερααα! (με την τσιμπλα στο ματι..)
Τελικα επαιξε Zohan! Ενταξει! Γελασαμε! -
Hancock....τι λαμακία είναι αυτή; Μόνο μερικά εφέ...τίποτα άλλο. ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!
Righteous Kill....χιλιοπαιγμένο αστυνομικό σενάριο, σε ένα σημείο σου έρχεται να το κλείσεις. Κρίμα για τα 2 τέρατα του κινηματογράφου.
-
.. εχω δει περιπου 1 ωρα απο το Rocky Balboa και ειμαι ετοιμος να μπηξω τα κλαματα...
Τι συναισθημα ειναι αυτο ρε παιδι μου... Εντωμεταξυ ακομα δεν εχει ανοιξει ρουθουνι... -
Ειδε κανενας το αυστηρως καταλληλο ?
Καλα εγαμηθηκα στο γελιο. μιλαμε οτι μετα απο καποιο σημειο δεν μπορουσα να γελασω για κανενα λογο.
Και εκει που σε ξενερωνει για κανα 5λεπτο, πεταγεται παλι μια ατακα και λυωνεις..
Πολυ αισχρολογα.
Πολυ και συνεχεια.. δεν αρεσει σε ολους αυτο, αλλα εγω καραγουσταρα.Μιλαμε οτι ειναι μαζεμενες ΟΛΕΣ οι ατακες με υπονοουμενα η χωρις.
Θυμαμαι τις ατακες σημερα και γελαω μονος μου.
Αν προσβαλλεστε απο το βρισιδι μην πατε, αλλιως, μιλαμε οτι κατι ζοχαν και τροπικες καταιγιδες ειναι καραγκιοζιες μπροστα του...
-
Το Mirrors http://www.imdb.com/title/tt0790686/ λεει τιποτα;
-
Δε με χαλασε καθολου το Eagle Eye...!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]