-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Sweet MovieΚι έλεγα τι μου θυμίζει η παραπάνω περιγραφή!
Την βρήκα απαίσια όταν την είχα δει (πριν πολύ καιρό...) και δεν νομίζω ν'άλλαζα άποψη σήμερα... Καλύτερα αμερικανιά και ποπ-κορν...
-
Sweet MovieΠάει κι'αυτό.
Δε ξέρω αν το παθαίνουν κι'άλλοι, αλλά άμα προσπαθώ να θυμηθώ κάτι και δε τα καταφέρνω, με τρώει απίστευτα μέχρι να το βρω..
-
Είδα σήμερα το Gran Torino.
Μου άρεσε το σενάριο.
Πολύ καλή η ερμηνεία του Clint Eastwood.
Πολύ ωραίο το τέλος.Πέρασε αρκετά γρήγορα η ώρα. Είχε μερικές χιουμοριστικές στιγμές.
Του βάζω ένα 9.
-
Είδα το no country for old men. Η ήταν πολύ 'βαθιά' για τον πνευματικό μου ορίζοντα ή απλά 'τσάμπα ταινία'. Ενα 0/10 από μένα καθότι δεν βρήκα ούτε ένα θετικό εκτός του γέλιου που έριξα με την προφορά 'αλά άγρια δύση'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Είδα το no country for old men. Η ήταν πολύ 'βαθιά' για τον πνευματικό μου ορίζοντα ή απλά 'τσάμπα ταινία'. Ενα 0/10 από μένα καθότι δεν βρήκα ούτε ένα θετικό εκτός του γέλιου που έριξα με την προφορά 'αλά άγρια δύση'Πασχίζω ακόμα να καταλήξω αν είναι καφρίλα ή @@
-
Εγω πάντως το έχω βάλει στην κατηγορία @rxidi@ kivotio Είπα αρχικως μήπως έφταιγε το ότι το είδαμε Παρασκευη μετά τη δουλειά και δεν είχαμε την απαραίτητη διαύγεια να το καταλάβουμε αλλά τελικά μάλλον ούτε οι ίδιοι οι ποιητές δεν ξερουν τι ήθελαν να πουν
-
Επ ουδενί μην ψάχνεις για βαθύτερα νοήματα
Το θέμα είναι, το λες cultια ή όχι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επ ουδενί μην ψάχνεις για βαθύτερα νοήματα
Το θέμα είναι, το λες cultια ή όχιΔεν έχει κάποια σκηνή αξιοπρόσεκτη..
Εκτός απο τη φάση στο ξενοδοχείο με τη καραμπίνα με το σιγαστήρα -
Μια ταινια που το σενσριο της αγγιξε τα ορια της βλακειας ,ενα σχολιο πανω στην βια χωρις λογο κ αιτια .
Funis αν μας διαβαζες πιο προσεκτικα ισως την ειχες αποφυγει κ να εβλεπες καμια ταινια της προκοπης.
-
Είδα χθες, μετά από παρότρυνση του γιού μου, το American History X.
Πολύ καλή ταινία. Μου άρεσε! (οχι γιατι την είδα με τον γιόκα μου ρε εγκάθετοι!! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είδα χθες, μετά από παρότρυνση του γιού μου, το American History X.Πολύ καλή ταινία. Μου άρεσε! (οχι γιατι την είδα με τον γιόκα μου ρε εγκάθετοι!! )
Πολύ ωραία ταινία και πολύ καλός ο Norton...
_
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είδα χθες, μετά από παρότρυνση του γιού μου, το American History X.Πολύ καλή ταινία. Μου άρεσε! (οχι γιατι την είδα με τον γιόκα μου ρε εγκάθετοι!! )
Ti εκανε το παιδι για να υποστει τετοια τιμωρια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και πρόσφατη
-
Πολύ καλή ταινία. Μου άρεσε! (οχι γιατι την είδα με τον γιόκα μου ρε εγκάθετοι!! )
Και πρόσφατη
Αφού τώρα ηθελε να την δει το παιδί!
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
http://www.pestaola.gr/terminator-salvation-trailer/Ειμαι μεγαλος θαυμαστης του Τerminator.Τα δυο πρωτα (The Terminator,Terminator 2: Judgment Day)πρεπει να τα εχω δει πανω απο 20 με 25 φορες το καθενα.Το τριτο μερος ομως (Terminator 3: Rise of the Machines)ανυπομονούσα να τελειωσει .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και πρόσφατη
Αφού τώρα ηθελε να την δει το παιδί!
Ταινιαρα.
Γενικα ο Εντουαρτ Νορτον(μαζι με τον Τζονι Ντεπ,για να μην ξεχνιομαστε ) ειναι οι καλυτεροι ηθοποιοι της γενιας τους.
-
Που συζητάμε για σειρές;
Θέλω να κράξω το 24.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Που συζητάμε για σειρές;
Θέλω να κράξω το 24..Tι επαθες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που συζητάμε για σειρές;
Θέλω να κράξω το 24..Tι επαθες;
Τα season 7 episode 11 και 12 είναι τραγικά!
Ενώ τα πήγαινε ψιλό-ΟΚ, ξαφνικά άρχισε τα απαράδεκτα που έκαναν στην 6η σεζόν..
Έχει spoilers για αυτά τα επεισόδια:
http://www.imdb.com/title/tt0285331/boa ... /131955413
Τραγικοί ρε γμτ..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]