-
- seat ibiza
-
- οποτε βρεξει παρε με τηλ να σου εξηγησω το ονειρο....
-
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ...
29€, για να φαω ποπ κορν και να πιω παγωμενη κοκα κολλα.
(Για δυο ατομα, οι βενζινες δεν συμπεριλαμβανονται) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
29€, για να φαω ποπ κορν και να πιω παγωμενη κοκα κολλα.
την ταινια δεν την ειδες?
-
-
για την ταινια πηγα... Οχι οτι περιμενα να ειναι κανα αριστουργημα, αλλα δε μου αρεσε καθολου.
Πολυ... αρπα κολα μου φανηκε.
Μηδεν εμπνευση και πρωτοτυπια.
Σεναριο προχειρο και γρηγορο.
Κλασικες - αναμενομενες ατακες.
Κλισε βρισιδια για να βγει γελιο αλλα...δεν.Μονο με κανα δυο σκηνες χαμογελασα λιγακι, αλλα πλεον δεν τις θυμαμαι καν...
-
βασικα σοβαρα ρωτησα μιας και θα κατακλυστουν οι πολυσινεμαδες απο κοσμο που θα παει να τη δει(οπως κλασσικα γινεται με τις ταινιες του διδυμου) κι ολο και καποιος γνωστος/γνωστη θα επιχειρησει να με παρασυρει κι εμενα.Οποτε λογικα λεω οχι.
θενξ παντως
-
Μεταξύ 'Ζητήματος τιμής' και 'Σκαρ 3D' τι θα λέγατε;
-
-
Ρε παιδιά, τι ψάχνετε;
Στην Ελλάδα ήμαστε, εδώ 9 στους 10 που φτιάχνουν ταινία, έχουν κάνει αφενός υπερτιμολόγηση και αφετέρου την διαφορά αυτή την έχουν μοιραστεί με την ΕΡΤ. Τώρα που κολλάει η ΕΡΤ; Μα η ΕΡΤ δίνει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων για να γυριστεί η ταινία.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά, πραγματικά καλά σενάρια πάνε στα σκουπίδια γιατί δεν υπάρχουν τα κατάλληλα κοννέ μέσα στην ΕΡΤ.
Τώρα δεν θες την ΕΡΤ, αλλά θες το σενάριο σου ταινία;
Ναι υπάρχει και άλλος δρόμος πχ Filmnet. Ή εξ ολοκλήρου κάλυψη από εταιρίες παραγωγής όπως Village. Μα εκεί έχουμε άλλο πρόβλημα, ότι αν το σενάριο σου, δεν έχει βυζί, κώλο, μπούτι ή δεν μπορεί να γίνει σειρά… τότε ξέχνα το.Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.
Φυσικά υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, που όντως είναι ο μακρύτερος.
Αυτός του να πληρώσεις μόνος σου το σενάριο σου για να το κάνεις ταινία.
Όπου εκεί το πρόβλημα είναι ότι λόγο έλλειψης χρημάτων, αναγκαστικά θα πάρεις δεύτερους ηθοποιούς και κατώτερης ποιότητας κάμερες (ανάλυση κτλ…) και δεν θα έχεις την πολυτέλεια του χρόνου, με άμεσο αντίκτυπο σε λάθη.
Παράδειγμα το Alter Ego (για εμένα κορυφή σε ποιότητα εικόνας και σκηνοθεσίας) στοίχησε 2.600.000 ευρώ. Ποίος απλός άνθρωπος μόνος του, μπορεί να δώσει τόσα χρήματα;
Οκ μην δώσεις τόσα, δώσε 1.000.000 για να βγάλεις κάτι σωστό. Που είναι τα χρήματα ΟΕΟ;Άρα ξαναγυρνάς είτε στο ένα ή στο δυο είτε τα παρατάς και πας για ψάρεμα… απλά τα πράγματα.
Εγώ δυστυχώς έμαθα την αλήθεια… από πρώτο χέρι…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παράδειγμα το Alter Ego (για εμένα κορυφή σε ποιότητα εικόνας και σκηνοθεσίας) στοίχησε 2.600.000 ευρώ. Ποίος απλός άνθρωπος μόνος του, μπορεί να δώσει τόσα χρήματα;
Ατυχές παράδειγμα, διότι ένα τόσο μεγάλο μπάτζετ (για τα ελληνικά δεδομένα, πάντα, διότι τέτοιου προϋπολογισμού μπάτζετ στην αμερική θεωρείται ανεξάρτητη παραγωγή) έδωσε μια τόσο άθλια ταινία. Αν ήξερες πόσο κόστισε το σενάριο στη συγκεκριμένη ταινία, και πώς γράφτηκε, πιστεύω πως θα άλλαζες γνώμη.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ατυχές παράδειγμα, διότι ένα τόσο μεγάλο μπάτζετ (για τα ελληνικά δεδομένα, πάντα, διότι τέτοιου προϋπολογισμού μπάτζετ στην αμερική θεωρείται ανεξάρτητη παραγωγή) έδωσε μια τόσο άθλια ταινία. Αν ήξερες πόσο κόστισε το σενάριο στη συγκεκριμένη ταινία, και πώς γράφτηκε, πιστεύω πως θα άλλαζες γνώμη.
Αν ο Δημητρόπουλος δεν ηταν φίλος μου και δεν ήξερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτή την ταινία... ναι μπορεί να άλλαζα γνώμη...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν ο Δημητρόπουλος δεν ηταν φίλος μου και δεν ήξερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για αυτή την ταινία... ναι μπορεί να άλλαζα γνώμη...
Επομένως, γνωρίζεις ότι πρώτα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας και μετά παραδόθηκε το σενάριο (παγκόσμια πρωτοτυπία). Και το γεγονός ότι έχεις προσωπική σχέση με τους συντελεστές της ταινίας επιβεβαιώνει την άποψή μου ότι το παράδειγμά σου είναι ατυχές, καθώς η κρίση σου είναι υποκειμενική.
Τα παραπάνω, με κάθε καλή διάθεση
-
Φυσικά με καλή διάθεση, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε άλλωστε!
Κοίτα, πρώτα έτυχε να δω την ταινία και μετά να γνωρίσω τον Νικόλα. Και αν πάνε καλά τα πράγματα να συνεργαστώ μαζί του.
Έτσι είχα ήδη μια γνώμη για την ταινία, όπου δεν θα πω ψέμα, το σενάριο δεν με τρέλανε, αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η σκηνοθεσία και η ποιότητα εικόνας, πάντα σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ταινίες.Τώρα όσο αφορά το θέμα σενάριο… άστο πονεμένη ιστορία…
Την ταινία ήθελε να την αναλάβει ο Νικόλας, η Village δεν του την έδωσε και άρχισε την σκηνοθεσία ένας άλλος, όπου σκηνοθετούσε διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει μέσα στους χρόνους που του είχε θέση η παραγωγή. Πχ στις διαφημίσεις πάει 10 λεπτά γυρίσματος / 1 λεπτό ταινίας… ενώ στις ταινίες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα πχ 2 λεπτά γυρίσματος / 1 λεπτό ταινίας. (και τα δυο παραδείγματα είναι παραδείγματα και όχι απόλυτοι χρόνοι, αυτό εξαρτάτε από πολλά πράγματα).
Που λες, είδαν τα σκούρα και τον έδιωξαν, τότε φώναξαν με την ουρά στα σκέλια (έτσι έγινε) τον Νικόλα και τον άφησαν να κάνει την δουλειά του, χωρίς την παραμικρή ενόχληση από αυτούς μέχρι το πρώτο stop. Όπου και εκεί τους έδειξε ένα δείγμα και συνέχισε κανονικά την δουλειά του. -
Συγνώμη τώρα, συζητάμε σοβαρά για το Alter Ego;
Δεν θέλω να μειώσω τον κόπο τον ανθρώπων που έφτιαξαν την ταινία, αλλά ήταν απλά....Δηλαδή, πόσο θα έπρεπε να κλαις τα λεφτά σου, αν είχες πληρώσει και εισιτήριο στο σινεμά; Εγώ την είδα όταν παίχτηκε στην τηλεόραση, επειδή επέμενε η καλή μου (είναι μικρό ακόμη και τρελαίνεται για το Ρουβά ) και πραγματικά μου έκανε εντύπωση το εξής: το Alter Ego βγήκε από αυτούς που έβγαλαν και την Πολίτικη Κουζίνα (μιλώ για την παραγωγή...).
Πόσα εκατομμύρια φορές καλύτερο ήταν το τελευταίο;
Το Alter Ego πρέπει να το έχει ξεχάσει και ο ίδιος ο Ρουβάς μου φαίνεται!
Α, είδα χθες τον Indiana ... Δεν ξέρω τι είπαν οι κριτικές, αλλά μετάνιωσα που δεν το είδα στο σινεμά! Τι ωραίος τρόπος να περάσεις 2 ώρες!
(έχω τσακωθεί εδώ και χρόνια με τον 'ποιοτικό' κινηματογράφο... Hollywood uber alles και τα μυαλά στα κάγκελα, θέλω να διασκεδάσω και να μην προβληματιστώ καθόλου. Περιττό να πω πως μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών είναι ο Godzilla... )
-
Ρε συ, με την Village δεν μπορείς να βγάλεις άκρη…
Σκέψου: Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο (καλό), Πολίτικη κουζίνα (Top of the top), Alter ego (καλό με το μεγαλύτερο budget – όλο σε film, δικαιώματα του passenger κτλ), Φιλί της ζωής… (μια σκατούλα).
Δηλαδή μέτρια – άριστα – μέτρια – σκατά…
Τι ψάχνεις να βρεις.
Τώρα για το Alter ego και αν σου άρεσε και αν μου άρεσε, είναι άκρως υποκειμενικά… εγώ είμαι και λίγο ανώμαλος με αυτά που βλέπω…
Ένα θα σου πω, την προηγούμενη εβδομάδα είδα 3 ταινίες καπάκια: Τσίου τσίου, Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά και το Φτάσαμε… και οι 3 αυτές έχουν απαγορευτεί από τον ΟΗΕ, ότι με αυτές καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα μιας και οι Τσετσένοι τις προβάλουν για να βασανίσουν ανθρώπους…Καταλαβαίνεις…
-
Από τις ταινίες που βγαίνοντας μουρμούριζα για τα χαμένα χρήματα και χρόνο:
Ζήτημα Τιμής / Pride And Glory_
-
Έχει δει κάποιος το 'Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof'; Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.
-
είδα χθες το 21. πατατέισον...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχει δει κάποιος το 'Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof'; Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.Να μην πας ,
ΓΟΜΟΡΑ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]