-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εμένα με ακούει κανείς;;;
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΥΖΑΚΙ!!!Μας τελείωσαν τα ΜΠΟΥΖΑΚΙΑ!
Κάτσε, μου έμεινε μια τετράδα μεταχειρισμένα απο το τελευταίο σέρβις του αυτοκινήτου μου.
-
Εμένα με ακούει κανείς;;;
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΥΖΑΚΙ!!!Μπουζάκι; Τι 'ν' τούτου ρα;
@οbelix:Το δικό μου μάλλον θα έρθει να το πάρει ο αδερφός μου την άλλη βδομάδα.Θα σου στείλω πμ να συννενοηθούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει ένα S που μου περίσσεψε, σε ανδρικό. Το θέλεις;Nαι αμέ!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζητάω συγγνώμη που δεν ήρθα σήμερα όπως είχα πει να το παραλάβω... την έβγαλα στα συνεργεία όμωςΤην παρέλαβα σήμερα
-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Τα μπλουζάκια τα έχουμε παραγγείλει εδώ και καιρό είναι ήδη πληρωμένα κι εγώ απλά κάνω την παράδοση. Τα έφτιαξε ο drdino στην θεσσαλονίκη, αν μπορεί να σου φτιάξει θα στο πει υποθέτω.Είναι δυνατόν να συναντηθούμε αύριο κάποια στιγμή για να πάρω κι εγώ το μπλουζάκι μου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει ένα S που μου περίσσεψε, σε ανδρικό. Το θέλεις;Αυτό παιδιά, το έκλεισα εγώ...
-
Παρέλαβα!!!
Πολύ χαίρομαι που η δημιουργία μου στο photoshop έλαβε σάρκα και οστά!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Παρέλαβα!!!Πολύ χαίρομαι που η δημιουργία μου στο photoshop έλαβε σάρκα και οστά!
ililias 1S +1M +1L
pjathan 1M
Krustetoios 1M
aserf 1L
taurus 1L
cavalino 1L
Coyot 1L
htanso21 1XL + 1XXL
kotetsi 1XXL[/list] -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και τι ειμαι εγω να φοραω small ρε...εσύ είσαι ο χάρος ο ίδιος!
-
Oβελιξούκο εμένα θα χρειαστεί να μου το φυλάξεις έως την άνοιξη που θα ξανάρθω...
-
Κανένα πρόβλημα Νίκο η φύλαξη είναι δωρεάν
-
Θενκς Ομπ!
-
Όλα οκ με τα μπλεζάκια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα οκ με τα μπλεζάκια;Kαι το δικό μου OK!
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!
Είναι ακριβώς στα μέτρα μου! -
Όλα οκ με τα μπλεζάκια;
Kαι το δικό μου OK!
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!
Είναι ακριβώς στα μέτρα μου!για σενα το ειχε φτιαξει...
-
Εγώ πάλι δεν αξιώθηκα να το πάρω. Κων/νε κάποια στιγμή θα τα πούμε σύντομα για καφέ γιατί θα μας καθαρίσει ο Ανδρέας, οπότε θα το προβάρω , αν είναι και ο Κουκ να μας πει αν μας πηγαίνει ακόμα καλύτερα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εγώ πάλι δεν αξιώθηκα να το πάρω. Κων/νε κάποια στιγμή θα τα πούμε σύντομα για καφέ γιατί θα μας καθαρίσει ο Ανδρέας, οπότε θα το προβάρω , αν είναι και ο Κουκ να μας πει αν μας πηγαίνει ακόμα καλύτερα...Eίσαι σίγουρος πως θες να είναι και ο kouk μπροστά;
-
-
Εγώ πάλι δεν αξιώθηκα να το πάρω. Κων/νε κάποια στιγμή θα τα πούμε σύντομα για καφέ γιατί θα μας καθαρίσει ο Ανδρέας, οπότε θα το προβάρω , αν είναι και ο Κουκ να μας πει αν μας πηγαίνει ακόμα καλύτερα...
Eίσαι σίγουρος πως θες να είναι και ο kouk μπροστά;
Γιατί ο kouk δεν έχει δικό του? Θα ζηλέψει?
Μπλουζάκια MWB motorsports