-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Βουρ στο ψητο!!! και με ηχο 5.1 ειναι κ@υλ@!το ξαναειδα
τα ειπα και στον 007 στο msn, αλλα θελω να γραψω και εδω 2-3 πραγματα.
λοιπον ειναι πραγματικα απιστευτο το ποσα στοιχεια βλεπεις σε αλλα anime. ακομα και στο lain, που ελεγαν οτι ειδαν το NGE αφου ολοκληρωσαν μεχρι και το 4ο επεισοδιο, εγω διακρινω πολλα πραγματα. ακομα και το τελος με τον.. φιλοσοφικο προβληματισμο της πρωταγωνιστριας ταιριαζει καρμπον.
την πρωτη φορα ειχα ευχαριστηθει περισσοτερο το τελος του NGE, τωρα μου αρεσαν περισσοτερο τα υπολοιπα επεισοδια. το τελος πλησιαζει τα ορια της παρανοιας. απο την αλλη αφηνει καποια ερωτηματικα για να βγαλει μονος του ο ακροατης τα συμπερασματα του. βεβαια το να περνας 2 ολοκληρα επεισοδια βλεποντας τους πρωταγωνιστες, οι οποιοι απο μετρια ψυχικη υγεια εχουν φτασει στα ορια της σχιζοφρενειας, να κανουν.. ψυχαναλυση στον εαυτο τους μπορει να πεσει λιγο βαρυ. το ευχαριστηθηκα παντως περισσοτερο απ'την πρωτη φορα σε γενικες γραμμες, γιατι ειχα δει και αλλα anime, ειχα διαβασει γι'αυτο και το εβλεπα με αλλο ματι.Βασικα το NGE τα σπαει διοτι οταν βγηκε εσπαγε τις παλιες φορμες και ταυτοχρονα εδραιωνε καινουργιες σχεδον σε ολους τους τομεις.(θεματολογια,πλοκη,αναπτυξη χαρ/ρων,θρησκευτικα και φιλοσοφικα issues κτλ)
θεματολογια που ξεφευγει αρκετα απο την teen angst καραμελα,και προχωρα και σε πιο ενηλικα ζητηματα
+100
'Καμμενοι' και τραγικοι χαρακτηρες που παρεμενουν αναγλυφοι και πιστευτοι
ο ιδιος ο Hideaki Anno ειπε:
“ It's strange that 'Evangelion' has become such a hit - all the characters are so sick! ”
και δε νομιζω οτι μπορει κανεις να διαφωνησει
ορισμενοι διαλογοι και μονολογοι... μιλαμε πραγματικα για αρρωστημενες καταστασειςαυτό το NGE ήθελα και εγώ να το δω, αλλά μετά είδα ότι είναι mecha και το παράτησα πριν το κατεβασω
νταξ δεν ειναι πολυ.... mecha.. οποτε θα ελεγα να το δεις..
εχει mecha action αλλα επικεντρωνεται γενικως στους πρωταγωνιστες, στις σχεσεις και στα προβληματα τους, τα οποια παρουσιαζουν μεγαλες διακυμανσεις: απο αισθηματικης φυσεως, ψυχολογικα, φιλοσοφικα κλπ. οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι ετσι κ αλλιως φρικαρισμενοι (ο καθενας για αλλους προσωπικους λογους) και οσο προχωρα το NGE βυθιζονται ακομα πιο βαθια στον λακκο τους..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μόλις τελείωσα το Hajime no Ippo
ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙ!!!
πολύ καλό anime!αυτό το NGE ήθελα και εγώ να το δω, αλλά μετά είδα ότι είναι mecha και το παράτησα πριν το κατεβασω
ps1. στο bleach το ελεεινό κ τρισάθλιο φίλερ συνεχίζει ακόμη
Hajime no Ippo: http://www.youtube.com/watch?v=CC-3R94kEV0
Καλο anime (δεν ξερω αν συνεχιζεται ακομα, το manga ειναι ongoing παντως)Bleach πρεπει να κατεβασω τα 20+ επεισοδια που εχω ξεχασει και δεν ειναι φιλλεριες
NGE no comment μονο το γεγονος οτι μου πορωσατε το skye παλι
-
Επεσε στην αντιληψη μου το anime του Soul Eater.Ενα αξιοπρεπες shonen,με δομη και πλοκη που θυμιζει λιγο Bleach,και με προσεγμενες σκηνες μαχης
-
Ιnitial D και τα μυαλα στο μπλεντερ...
-
είδα το elfen lied
μου θύμισε λίγο ghost hound μπορώ να πω
καλό, αρκετά καλό... αλλα δεν είχε όση δράση περίμενα. απο ψυχολογικής ανάλυσης πάντως τα σπάειαλήθεια, τι ώρες προβάλλονταν στην Ιαπωνία;;
επίσης ξεκίνησα και το berserk μετά απο προτροπή ενός φίλου, αλλά στο 3ο επεισόδιο το σταμάτησα...
λέω απο βδομάδα να ξεκινήσω το NGE...
-
είδα το elfen liedμου θύμισε λίγο ghost hound μπορώ να πω
καλό, αρκετά καλό... αλλα δεν είχε όση δράση περίμενα. απο ψυχολογικής ανάλυσης πάντως τα σπάει**
αλήθεια, τι ώρες προβάλλονταν στην Ιαπωνία;;**επίσης ξεκίνησα και το berserk μετά απο προτροπή ενός φίλου, αλλά στο 3ο επεισόδιο το σταμάτησα...
λέω απο βδομάδα να ξεκινήσω το NGE...
Που θες να ξερουμε μωρη ΣΑΤΑΝΟΓΡΙΑ????
-
ρε συ, αν δεις είναι χαλαρά +18 για της ηλικίες
-
είδα το elfen lied
αλήθεια, τι ώρες προβάλλονταν στην Ιαπωνία;;Το elfen lied ανηκε στην κατηγορια του late night anime δλδ anime τα οποια προβαλλονται ειτε πολυ αργα το βραδυ ή πολυ νωρις το πρωι (μεταξυ 11 βραδυ με 4 το πρωι) στο Japan παντα.
Επισης προβαλλοταν απο τη συχνοτητα UHF του καναλιου TV Tokyo και οχι απο την κανονικη VHF, μιας και περιεχει σκληρες σκηνες βιας και σεξουαλικο περιεχομενο τα οποιο δεν επιτρεπεται να προβαλλεται στις κανονικες συχνοτητες των καναλιων.Berserk, απο κατι βιντεακια που εχω δει φαινεται promising τωρα δεν ξερω περισσοτερα...
NGE go for it, τα εχουμε ξαναπει πιο πισω -
Προσοχη παρακαλω ανακοινωση...
Λοιπον κανω εκληση τωρα που τελιωνει το initial d οποιος εχει το Fullmetal Alchemist να επικοινωνησει μαζι μου....
επαναλαμβανω οποιος εχει το Fullmetal Alchemist να επικοινωνησει μαζι μου....(Μαρινοπουλος style )
-
Τελικά δεν βγήκε Fifth Stage στο Initial D ε??
Tους έφαγε το Wangan Midnight ρε gmto...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τελικά δεν βγήκε Fifth Stage στο Initial D ε??Tους έφαγε το Wangan Midnight ρε gmto...
Aπο οτι μου ειπε ο βασιλης δεν θα βγει...
Κριμα... -
Τι ειναι φίλλερ που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τι ειναι φίλλερ που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα?Τα anime το 99% βγαινουν σε manga μορφη πρωτα (comic). Συνηθως ενα anime συμβαδιζει με τη ροη του manga εκτος φυσικα και αν ειναι manga το οποιο εχει τελειωσει. Αρκετες φορες ομως (τις περισσοτερες βασικα) το anime λογω του γεγονοτος οτι βλεπεις την υποθεση πολυ fast (προφανως επειδη δεν ειναι απλα σκιτσα στο χαρτι αλλα animation) προλαβαινει το manga οποτε λογικα δεν μπορει να συνεχισει. Γι αυτο το λογο (και για τους φαν περισσοτερο) ''γεμιζουν'' (εξ ου και το filler = fill) με διαφορα επεισοδεια το anime, συνηθως τα επεισοδεια αυτα ειναι διαφορες ιστοριες των χαρακτηρων (flashback κλπ), ειτε επεισοδεια με διαφορους κακους μεχρι το manga να προχωρησει αρκετα ωστε να ειναι σε θεση μετα να το κανουν animated
Προσωπικα οι filleries οπως τις αποκαλλω δεν μου αρεσουν φαινονται πολυ προχειρα τα επεισοδια απο αποψη σκιτσων ασε που πολλες φορες τα βαριεσε κιολας...Γι αυτο αλλωστε οταν βγαινει η κανονικη συνεχεια του manga, τα επισημα επεισοδια ειναι και λιγα φυσικα.
-
Για οποιον δεν θυμαται ειναι απο το Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem, απο τις λιγες anime musical ταινιες (βασικα η μοναδικη που ξερω ). Μια ιδεα/ονειρο που ειχαν οι daftpunk, ειχαν γραψει το σεναριο κλπ και το πηγανε στον Leiji Matsumoto να το σκηνοθετησει (ειναι ο ιδιος που ειχε κανει το Space Battleship Yamato).
Cool ταινια, ωραια σκιτσα με ενα ετσι αερα old school animation Αξιζει να το δειτε ειναι διαρκειας 1 ωρα περιπου η ταινια (εχει ανεβει και στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=aQ5XOwiryv0), ειναι κατι διαφορετικο πιστευω. -
Aσχετο αλλα εχει βγει fifth stage manga για to initial d οποτε οπως γραψαν σε ενα ξενο φορουμ σε καποιο καιρο περιμενουν το anime....
Αντε μακαρι
-
http://es.youtube.com/watch?v=dAwKip5LfKo' target='_blank' target='_blank
Ωραιο compilation video απο αρκετα anime.
Για πειτε και που στεκοσαστε με τα anime αυτο το καιρο. Εγω πριν καμια βδομαδα τελειωσα τα 24 επεισοδια του Bleach που ειχανε βγει δλδ απο 144 μεχρι 167. Το πηγαν καλα με το manga, εχω την υποψια οτι εχει ομως λιγες φιλλεριες μεσα (δεν το εχω τσεκαρει ακομα με το manga ) και η μαχη με το Grimmjow πλεον εχει θεωρηθει απο πολλους μεσα στις all time classic (θα συμφωνησω βεβαια).
Προς το παρων δεν βλεπω τπτ, απλα διαβαζω κατι ξεπεσμενα, ανωμαλα manga around
-
Eγω τελιωσα το initial d...
και δεν ξερω ποιο να αρχισω
ιδεες?Το Fullmetal Alchemist ψαχνω ακομη αν εχει καποιος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ιδεες?Το Fullmetal Alchemist ψαχνω ακομη αν εχει καποιος...
Ειμαι στο UK ρε αυτο το καιρο δεν προσεξα οτι το ηθελες γμτ να σου εστελνα copies απο τα dvd (Θεσσαλονικη δεν εισαι?)
Εγω σκεφτομαι να ξεκινησω το Devil May Cry ( ) ειναι και μικρο 12 επεισοδια νομιζω :
http://nz.youtube.com/watch?v=zad2apbC26M' target='_blank' target='_blank' target='_blank (απο το 1ο επεισοδιο)
http://es.youtube.com/watch?v=Vg4Jv_F0yoY' target='_blank' target='_blank' target='_blank (γενικο compilation + φοβερο song)ΕχΜιας και το θυμηθηκα εχω και δωρακι για οσους διαβαζουν το τοπικ αυτο με θεμα το Devil May Cry.
Δικιας μου εμπνευσης, το εκανα χτες για να το δωσω σε ενα διαγωνισμο manga/anime. Dante, απο τους πιο cool χαρακτηρες παρολο που δημιουργηθηκε πρωτα σε game και μετα εγινε anime/manga. Η αρχικη ποζα ηταν με τσιγαρο αλλα διαβασα καπου οτι ο creator ειχει πει οτι ενας χαρακτηρας μπορει να ειναι cool και χωρις να καπνιζει (και εχει δικιο) οποτε διατηρησα αυτη τη μικρη λεπτομερεια αφαιρωντας το
Εχει και αφιερωση παιδες enjoy (ειναι και μεγαλη η αναλυση)(δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα copyright με το logo των 4Τ εφοσον το ποσταρα εδω μεσα και το εβαλα για τα παιδια εδω Αν υπαρχει να μου το πειτε οι υπευθυνοι να το αφαιρεσω)
εdit: http://es.youtube.com/watch?v=BBizC07sWl8
Πορωση ο Kurosaki (και ο Grimm φυσικα ) -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ιδεες?Samurai X: Trust and Betrayal
για Rurouni Kenshin fans αλλα και μη: http://en.wikipedia.org/wiki/Samurai_X: ... 6_Betrayal
το αρθρο της wiki δεν ειναι πολυ καλο. ειναι 4 OVAs και πραγματικα λεει πολυ
ειδα τον τελευταιο μηνα πολυ πραμα. θα γραψω περισσοτερα σε αλλη απαντηση (ή θα κανω edit αυτη..) γιατι τωρα βαριεμαι.....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ιδεες?Samurai X: Trust and Betrayal
για Rurouni Kenshin fans αλλα και μη: http://en.wikipedia.org/wiki/Samurai_X: ... 6_Betrayal' target='_blank
το αρθρο της wiki δεν ειναι πολυ καλο. ειναι 4 OVAs και πραγματικα λεει πολυ
ειδα τον τελευταιο μηνα πολυ πραμα. θα γραψω περισσοτερα σε αλλη απαντηση (ή θα κανω edit αυτη..) γιατι τωρα βαριεμαι.....
Το ειχα αναφερει το samurai X στις πολυ αρχικες σελιδες αν θυμαμαι καλα (ο μονος σαμουραι χαρακτηρας ο οποιος χρησιμοποιουσε κατανα με αντεστραμμενη λεπιδα ). Προτεινω να δεις και τη σειρα (ειναι πολλα τα επεισοδια ομως ). Η ταινια που ειναι σε 2 μερη απλα δεν παιζεται οχι μονο απο αποψη σκιτσου/σκηνοθεσιας αλλα και σεναριου (flashback στις σκοτεινες πτυχες του χαρακτηρα που δεν τα βλεπεις στη σειρα).
Σου αρεσε το σκιτσο μωρη ? Τι λες θα τον κερδισω τον διαγωνισμο?
Anime