-
τελείωσα κ το bleach...
ακούω προτάσεις για το επόμενο -
Hikaru Ichijo: Καλό παιδί, ηλίθιος ή τρελλός γκομενιάρης;
Δείτε τα επεισόδια 27-36 του Super Dimension Fortress Macross και βγάλτε άκρη αν μπορείτε. Μα πόσο γιωτάς πρέπει να είσαι ρε φίλε για να μην καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα που έρχεται με δική της πρωτοβουλία, σου συγυρίζει το σπίτι, σου δίνει φωτογραφίες της για να βάλεις στο άλμπουμ σου και σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας είναι ΚΑΨΟΥΡΑ μαζί σου;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τελείωσα κ το bleach...
ακούω προτάσεις για το επόμενοΣυνεχιζει κανονικα το Bleach νομιζω το manga απλα δεν εχουν τα πιο καινουργια anime ακομα. Για επομενο GunXsword
skye: Για το 1ο βιντεο και εγω εχω ακουσει οτι ειναι φοβερο κλπ, δεν το εχω δει αλλα απο το trailer φαινεται cool πως και απογοητευτικες
Για το 2ο ...... (ακουστα μονο)skullone: Ελα μωρε κλασσικα, σε ολα τα shonen παντα τα αγορακια ειναι πιο ντροπαλα και τα κοριτσια πιο ''καταλαθος χυμα'' να το πω
-
Ναι, γιατί η Hayase ήταν 'χύμα'... Μέσα στην αναστολή και τη ντροπαλοσύνη. Μόνο όταν έφτασε ένα βήμα πριν την παραίτηση από το UN Spacy κατάφερε να του πει τι νιώθει...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
skye: Για το 1ο βιντεο και εγω εχω ακουσει οτι ειναι φοβερο κλπ, δεν το εχω δει αλλα απο το trailer φαινεται cool πως και απογοητευτικες
δεν υπαρχουν spoilers!
δεν θα το πιστεψεις αλλα εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και κολλησε ο firefox
τελοσπαντων..
κακα τα ψεματα, η ιδεα ειναι φοβερη. κανεις δεν μπορει να το αρνηθει. βασικα οταν λεω ξενερωσα δεν σημαινει οτι το θεωρω για πεταμα τελειως, απλα ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες απο το εν λογω anime.. οχι μονο απο τις κριτικες, αλλα και επειδη γνωριζω το προσωπικο που δουλεψε για το texhnolyze απο αλλες δουλειες τους που μου εχουν αφησει φοβερες εντυπωσεις..
συνοπτικα, τι με ξενερωσε κατα καποιον τροπο:- η αρχη. σχεδον βαρεθηκα... (δες την και θα καταλαβεις..)
- το χαμενο σεναριο. οσο θεωρω οτι ταιριαζε στο serial experiments lain, οσο γαματο θεωρουσα το οτι πρεπει εσυ να κολλησεις τα ξεμπαρκα κομματια του παζλ που σου δινει και να καταληξεις σε δικα σου συμπερασματα, αλλο τοσο θεωρω οτι δεν ταιριαζει καθολου αυτο στον χαρακτηρα του texhnolyze.
- ο πρωταγωνιστης
- το τελος (βλ 2)
γενικα θα τολμουσα να πω οτι μου φανηκε να παταει στα ΟΡΙΑ του δηθεν. νομιζω πως θελει να προβληματισει και να περασει μηνυματα (;) για πραγματα γενικα και αοριστα.. σε δουλεια να βρισκομαστε κοινως
στα πολυ θετικα παντως η sci fi/ cyberpunk θεματολογια και το αναπαντητο ερωτημα της αλληλεπιδρασης του ανθρωπου με την τεχνολογια κλπ κλπ..
με λιγα λογια, ειναι ενα anime που θα μπορουσε να ειναι τελειο, αν δεν εχανε στα σημεια.. αλλα αυτες οι μικρολεπτομερειες ειναι που κανουν παντα την διαφορα, νομιζω ενα anime πρεπει να κρινεται συνολικα, και εκει, ηρθαν με μια καινουργια ιδεα (πολυ γαματη οντως!), και προσπαθησαν να την στηριξουν σε μια φιλοσοφια που την εχουν ξαναδουλεψει τουλαχιστον αλλες δυο φορες. ακομα και ιδια μοτιβα χρησιμοποιησαν (πχ με το lain το εκτυφλωτικο φως). εκει χαθηκε το παιχνιδι νομιζω.
ΟΜΩΣ:
σαφως βεβαια σε σχεση με το 80% των anime που ξερω ειναι τουλαχιστον ισαξιο ή καλυτερο και αν δεν ειχα δει το lain πρωτα, ισως να ειχα αλλη εντυπωση..skullone: Ελα μωρε κλασσικα, σε ολα τα shonen παντα τα αγορακια ειναι πιο ντροπαλα και τα κοριτσια πιο ''καταλαθος χυμα'' να το πω
αυτο ειναι 100% ΣΤΑΝΤΑΡ, και πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει
στο 99% των anime του ειδους υπαρχει ενας 'ντροπαλος' πρωταγωνιστης που περιτριγυριζεται απο κοπελες (συνηθως πανω απο μια ) οι οποιες ειναι ...χμ... αυθορμητες να το πω; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
skullone: Ελα μωρε κλασσικα, σε ολα τα shonen παντα τα αγορακια ειναι πιο ντροπαλα και τα κοριτσια πιο ''καταλαθος χυμα'' να το πω
αυτο ειναι 100% ΣΤΑΝΤΑΡ, και πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει
στο 99% των anime του ειδους υπαρχει ενας 'ντροπαλος' πρωταγωνιστης που περιτριγυριζεται απο κοπελες (συνηθως πανω απο μια ) οι οποιες ειναι ...χμ... αυθορμητες να το πω;Ναι, μόνο που η μεν Hayase ήταν (στα πρώτα 26 επεισόδια) πιο κουμπωμένη κι από κλειστό στρείδι, η δε Minmay τον έβλεπε σαν φίλο...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Για επομενο GunXswordκαλό φαίνεται.
είμαι ανάμεσα σ'αυτό κ το ergo proxy που απ'οτι είδα στο animeclipse τα παιδιά το έχουν κ σε τρομερή ποιότητα -
Ξεκινησα το samurai deeper kyo αλλα το παρατησα στο πρωτο επεισοδειο...
Μετα το death note ολα μου φαινονται χαζα....
πρεπει να βρω κατι πολυ καλο...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Για επομενο GunXsword
καλό φαίνεται.
είμαι ανάμεσα σ'αυτό κ το ergo proxy που απ'οτι είδα στο animeclipse τα παιδιά το έχουν κ σε τρομερή ποιότητατο ergo proxy ειναι πολυ καλο αλλα να εχεις υποψιν οτι
α. πρεπει να γουσταρεις καπως αυτη την φαση για να την βρεις μαζι του (ξες, androids, robots, μελλον...) και
β. ειναι 'βαρυ', οχι μονο λογω horror και μυστηριου/suspense (που ειναι γεματο απ'αυτα..) αλλα και επειδη παιζει πολυ 'ψυχολογια' (και φιλοσοφια γενικοτερα)ολα αυτα το κανουν ενα πολυ καλο anime, απλα οχι για ολες τις ωρες..
Μετα το death note ολα μου φαινονται χαζα....
πρεπει να βρω κατι πολυ καλο...
νταξ η αληθεια ειναι οτι εβαλες και συ τον πηχη πολυ ψηλα
αλλα υπαρχουν και animes που σιγουρα δεν θα σου φανουν χαζα (δες τις προτασεις του 007 μερικες σελιδες πισω ή κοιταξε το serial experiments lain και αμα σου φανει χαζο να μου τρυπησεις την μυτη ) -
Σε εξαιρετικη ωρα επελεξε το πανελληνιας εμβελειας mak TV να προβαλλει χθες το εξαιρετικο animation film Heavy Metal (του 81 παρακαλω)
http://www.imdb.com/title/tt0082509/' target='_blank
-
Ειδα το opening του Ergo Proxy μιας και το ειχα ακουστα σε καποια φαση αλλα το ειχα ξεχασει...διαβασα και λιγο το wiki...Cool φαινεται
Και στο παρακατω βιντεο (ειναι και καινουργιο) η Britney την ειδε Motoko Kusanagi ....
http://www.youtube.com/watch?v=qNi_VC4nJno' target='_blank
μα τι κανει η ιεροσυλη (κριμα που δεν ειναι εμφανισιακα ετσι στην πραγματικοτητα )
ps. Ειδα και το βιντεο με το παιδι που ανεφερε το Heavy Metal. Μιλαμε για τρελη παλιατζουρα εποχες 1981
ps2. Ανακαλυψα και το παρακατω:
http://www.youtube.com/watch?v=h1AQFN_q5EI' target='_blank
http://en.wikipedia.org/wiki/Code_Geass' target='_blank -
Τι γινεται εδω περα ναουμ...
skullone τα φωτα σου.
Και μιας και θυμηθηκα το macross παρτε και αλλο ενα anime βασισμενο σε μαχητικα (ισως το καλυτερο που βγηκε), ταινια ουσιαστικα χωρισμενη σε 3 parts και με ενα πρωταγωνιστη (Shin Kazama) που θεωρειται απο τους πιο cool anime chars
Area 88 (ακομη εχω μεινει με το παραπονο στο τι εγινε στο τελος ). Ολα τα σκιτσα στο χερι ακομη και των μαχητικων τα οποια φαινονται απιστευτα ρεαλιστικα για την εποχη καθως και οι αερομαχιες. Old school λεμε
-
Μιας και θυμηθηκα old school (δεν με πιανει υπνος σημερα ) παω στοιχημα το παρακατω λιγοι το θυμοσαστε αλλα ας το υπενθυμισουμε
Χρονολογια '84 ενα απο τα παλαιοτερα anime και απο τα πρωτα που ενσωματοσαν γραφικα υπολογιστη. Βασιζετε σε μια 6αλογια βιβλιων που γραφτηκαν το 1948 πειρπου αν θυμαμαι καλα και ηταν ο προγονος και εμπνευστης των Star Wars, Star Trek, Babylon 5, οπως το εχουν παρδεχτει και οι ιδιοι οι δημιουργοι αλλωστε
Η 6αλογια των βιβλιων ηταν ενα space saga και μαλλον το πρωτο του ειδους...Το anime το ειχα πρωτοδει πιτσιρικας για πρωτη φορα στο Juniors TV (μαλλον η ταινια πρεπει να ητανε διοτι εχουν βγει και επεισοδια)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τι γινεται εδω περα ναουμ...http://www.youtube.com/watch?v=WvJaGP26ngk' target='_blank' target='_blank
skullone τα φωτα σου.
Εν πρώτοις, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το macekre (anime όρος για το μακελειό - massacre) που διέπραξε ο πανάσχετος Carl Macek για λογαριασμό της Harmony Gold με θύματα τρία κακόμοιρα anime που κακοποιήθηκαν, σφαγιάσθηκαν, λογοκρίθηκαν και μπαχαλοποιήθηκαν για να φτιαχτεί το Robocrap - μάλιστα, η Harmony Gold αρνιόταν επί μακρόν (δεν ξέρω αν συνεχίζει να το κάνει) στις βιντεοκασσέτες και στα DVD του Robocrap να βάλει credits με τους αρχικούς σχεδιαστές, σκηνοθέτες κλπ, κάτι που σαφέστατα αποτελεί, αν μη τι άλλο, λογοκλοπή. Για να μη μιλήσω για τις ηλίθιες ιδέες περί 'Flower of Life' και δε συμμαζεύεται.
Στο ψητό τώρα: οι σκηνές είναι από το δεύτερο επεισόδιο του Macross Zero (παραγωγή 2002-2004), το οποίο αποτελεί prequel του Chou Jikuu Yousai Macross (Super Dimension Fortress Macross) του 1982. Οι σκηνές εκτυλίσσονται στη νήσο Mayan, στα ανοιχτά της οποίας είναι ποντισμένα τα κομμάτια ενός εξωγήινου οργανικού πολεμικού σκάφους, το οποίο οι κάτοικοι του νησιού θεωρούν ως θεϊκό ον ή κάτι τέτοιο. Αυτό το κατασκεύασμα ανήκε σε μια φυλή με την επωνυμία Protoculture, η οποία έφτιαξε με γενετική τροποποίηση τους Zentradi που βλέπουμε στα Macross (συμπεριλαμβανομένων των Macross: Ai, Oboete Imasu Ka? - Macross: Do You Remember Love? & FlashBack 2012), Macross Plus, Macross 7, αλλά και την ίδια την ανθρωπότητα.
Τα δυο μαχητικά που βλέπουμε να πολεμάνε εδώ πέρα τώρα είναι ως εξής: το λευκό με τις μαύρες και κίτρινες ρίγες είναι το Northrop Grumman/Stonewell/Shinsei VF-0 (πρόδρομος του Stonewell/Bellcom VF-1 με το οποίο μοιράζεται τη διαδικασία 'μεταμόρφωσης', τον τύπο θωράκισης, την κληροδοτηθείσα από το F-14 αεροδυναμική διάταξη και πληθώρα άλλων στοιχείων) του επισμηναγού Roy Focker, αρχηγού της μοίρας Skull Squadron και ανήκει στις δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών (UN Spacy). Το μαύρο είναι το Sukhoi/Israel Aircraft Industries/Dornier SV-51 των 'ανθενωτικών' δυνάμεων του D.D. Ivanov, ο οποίος ήταν αρχιδοκιμαστής των πρώτων Variable Fighters (VF-0 και VF-1) και αυτομόλησε στις 'ανθενωτικές' δυνάμεις, παίρνοντας μαζί του και πολλά απόρρητα στοιχεία για τα VF, τα οποία οδήγησαν στην εξέλιξη του SV-51.
Πρέπει εδώ να τονίσω ότι μεταξύ των περισσοτέρων φίλων του Macross και των περισσοτέρων οπαδών του Robotech υπάρχει όχι απλά αγεφύρωτο χάσμα, αλλά έχθρα τέτοια που σε πολλούς φίλους του Macross δεν είναι καθόλου φρόνιμο να αναφέρεις τη λέξη Robotech χωρίς προηγουμένως να έχεις κάνει ασφάλεια ζωής και τη διαθήκη σου.
-
βρίσκομαι στο 8 του ergo proxy...
Ως τώρα μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο skye.Πάντως είναι άλλο πράμα η απόλαυση ενός καλού anime σε HD ανάλυση με 5.1 ήχο
-
http://www.youtube.com/watch?v=WCiSnbrx9xA
Saber Rider, απο τα κλασσικοτερα anime series και με ενα απιστευτο τραγουδι αρχηςhttp://www.youtube.com/watch?v=z_ukZ_sjQuM
SilverHawks (απο την ιδια εταιρεια που εβγαλε τo απο κατω )http://www.youtube.com/watch?v=yElOmdHhihA
Thundercats. RESPECT + απο τις πιο cool intro everΕτσι για να μην ξεχνιομαστε (εχω ξεθαψει αρκετα )
-
silverhacks και thundercats τα χω ολα,saber rider που βρηκες,εχω ψαξει παντου..
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
silverhacks και thundercats τα χω ολα,saber rider που βρηκες,εχω ψαξει παντου..Μεγαλη ιστορια...Απο παλιες κασσετες που εγραφα μικροτερος βασικα και μετα τα περασα σε pc μορφη κλπ. Δεν εχω πολλα ομως δυστυχως
Εχω ξεκινησει και εγω το Ergo Proxy btw, ειμαι στο 4ο επεισοδιο Πολυ καλο μεχρι στιγμης, με ωραια ατμοσφαιρα και feeling και με μια δοση coolness all around. Καλη σκηνοθεσια so far, ωραια σκιτσα (απλα και sleak), το σεναριο παρολο που φαινεται αρχικα καπως πολυπλοκο εχω την εντυπωση οτι ειναι απλο (θα δειξει μεχρι το τελος). Γενικως μεχρι στιγμης μου εχει αφησει καλη εντυπωση και σου δινει το εναυσμα να συνεχισεις να το βλεπεις. Ειδωμεν επι της συνεχειας
Εδω το official trailer για οποιον θελει να ριξει μια προχειρη ματια αν δεν ξερει τι παιζει (πιο πισω εχει γραψει και ενα μινι-review o skye)
Youtube Videoκαι εδω το 1ο επεισοδιο για οποιον του κινησε το ενδιαφερον το πρωτο λινκ
http://www.veoh.com/videos/v553032G9SWq ... 616&rank=1 -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
το σεναριο παρολο που φαινεται αρχικα καπως πολυπλοκο εχω την εντυπωση οτι ειναι απλο (θα δειξει μεχρι το τελος).
είμαι στο 16 κ μπορώ να πω πως έχω χάσει λίγο τη μπάλα
σχόλια πάντως αφού το τελειώσωp.s. επιστρέφοντας στα normal anime τα 53+54 του shippuuden ήταν αρκετά καλά .
άντε να ξαναξεκινήσει κ το bleach -
για οποιον ενδιαφερεται (εστω για τη φαση και μονο), υπαρχουν ολα τα καμπαμαρου και τζουμαρου ανεβασμενα στο youtube, φυσικα στα ελληνικα
ασχετο αλλα το τι ξενερα τρωω περιμενοντας να βγουν τα νεα επεισοδια και οι αγγλικοι υποτιτλοι σε καποια ongoing anime δεν περιγραφεται
πολυ μου τη σπαει αυτο το πραγμα, να πρεπει να περιμενεις μια βδομαδα, ισως και περισσοτερο για να δεις κατι..
ειδικα οταν μου μενουν 1-2 για το τελος οπως τωρα στο ghost hound...
οποτε αποφασισα οτι δεν ξαναβλεπω κανενα ongoingτεσπα σκεφτομαι να αρχισω αυτο (ισως να περιμενω να τελειωσω το ghost hound πρωτα) : http://en.wikipedia.org/wiki/Wolf's_Rain' target='_blank
το εχει γραψει αυτος που εχει γραψει και το cowboy bebop, οποτε δεν μπορει να'ναι ασχημο (ελπιζω)
ειναι ανεβασμενο στο youtube, οποτε θα δω το πρωτο και βλεπουμε..
(και το link για οποιον ενδιαφερεται: http://youtube.com/watch?v=ZZX6-gAj84U' target='_blank )
Anime