-
Πιθανότατα θα τα καταφέρω, καθ' οδόν από Βελιγράδι προς Αθήνας.
Δεν θα έχω τακάκια, ούτε λάστιχα θέλω να αλλάξω (εν όψει άδηλου μέλλοντος), οπότε δεν θα βάλω το αυτοκίνητο μέσα.
Ούτε εξαέρωση στα φρένα έχω κάνει πρόσφατα, και εδώ που βρίσκομαι καλύτερα να δώσω το αμάξι να το χύσει Αράπης παρά να το εμπιστευτώ σε βλαχο'μηχανικούς'. Για συνοδήγηση και παρέα θα έρθω.Πολύ θα εκτιμούσα αν κάποιος μου εμπιστευόταν το θηρίο του για κανένα γύρο...
-
Nα σου εμπιστευτώ εγώ το δικό μου, αλλά κάποιος να εμπιστευτεί και το δικό του σε μένα...
-
-
Τι επαθες Παντελή;
Σκεπτικος φαίνεσαι!Που τρεχει ο λογισμός σου;
Ακομα να δηλώσεις εσυ;
-
Το σκέφτομαι Ανδρέα....
Να σε ρωτήσω κάτι?
Άν ανέβω με την Ε39 του πατέρα μου........θα αγοράσω πολλά οικόπεδα?
Η Ε30 δεν ξέρω αν θα την βγάλει καθαρή με τόσο μεγάλο ταξίδι... -
Οικόπεδα;Αυτο εξαρταται απο το ίδιο το αυτοκίνητο ρε Παντελή.
Εγω θα κοιτούσα βασικα τό πόσο βαρυ ειναι το αυτοκίνητο,σε συναρτηση με τις διαστασεις των τροχων και των φρενων του.Αν δηλαδη δεν εχει φρενα που θα αντεξουν στην πίστα,δεν θα το έβαζα μεσα για λιώσιμο.Μερικές βολτες μονο.Το ίδιο και αν η διασταση των ελαστικών στοχευει σε ανετο ταξιδι (ψηλό προφίλ) και το αυτοκινητο ειναι πολύ βαρυ,που σημαινει οτι δε θα μπορει να εχει σωστη στηριξη απο τα λάστιχα,όσο αερα κι'αν τους βαλεις.
Ριξε την Ε30 στο τραίνο,κι'έλα.
-
Είναι βαρύ με 17αρες μαμά ανάρτηση και φρένα από 530...
Η Ε30 μετά από την τελευταία επίσκεψη στις Σέρρες...ήταν οκ....πήγα όμως και μια Μέγαρα και πλέον δεν είναι πολύ οκ..
ίσως ανέβω με την 39.....μου άρεσε ένα οικοπεδάκι κοντά στην Κ3.. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είναι βαρύ με 17αρες μαμά ανάρτηση και φρένα από 530...
Η Ε30 μετά από την τελευταία επίσκεψη στις Σέρρες...ήταν οκ....πήγα όμως και μια Μέγαρα και πλέον δεν είναι πολύ οκ..
ίσως ανέβω με την 39.....μου άρεσε ένα οικοπεδάκι κοντά στην Κ3..Στην Κ3-4 ειναι το οικοπεδακι που πολύ λίγοι θα ηθελαν να αποκτησουν Παντελή.
Το ίδιο και στα τελειώματα της Κ13.Ολα τα αλλα οικόπεδα είναι Ο.Κ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Στην Κ3-4 ειναι το οικοπεδακι που πολύ λίγοι θα ηθελαν να αποκτησουν Παντελή.
Το ίδιο και στα τελειώματα της Κ13.Ολα τα αλλα οικόπεδα είναι Ο.Κ.
Όπως της Κ5, ας πούμε!
Γι' αυτό και δεν εννοούσα να φρενάρω Ανδρέα!Εκεί που το έχω χάσει μια φορά (προς στιγμήν) ήταν στην έξοδο της Κ2, προσπαθώντας ματαίως να μείνω δεξιά για Κ3/4.
-
Ισως ερθω κ εγω,παρα τη γκρινια για τα χρονομετρα κ την αυξηση τιμης!Τι να κανω,αφου δεν εχω εναλλακτικες!Αργει πολυ ο Νοεμβρης ρε γμτ...
-
Θα πρεπει να ακυρωσω τη συμμετοχη μου,λογω εξεταστικης...
Δινω ενα μαθημα στις 14/3 κ δεν μπορω να ερθω Σερρες...
-
Kαλή επιτυχία Βαγγέλη!
Εννοείται ότι προηγείται η εξεταστική από τα παιχνίδια..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kαλή επιτυχία Βαγγέλη!Εννοείται ότι προηγείται η εξεταστική από τα παιχνίδια..
Τhanks Νικο...
Δυστυχως ετσι ειναι...
-
Παντελή, γιατί δεν ανεβαίνεις με τον Ράλο; Καλύτερα θα περάσεις από τις πισωκούνες...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Παντελή, γιατί δεν ανεβαίνεις με τον Ράλο; Καλύτερα θα περάσεις από τις πισωκούνες...Ποιόν ράλο??
Έχει πουληθεί εδώ και πολύ καιρό.. -
Δε σε προλαβαίνουμε ρε Παντελή...
-
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
nass
bab2112
skag
cavallino
alman310Εγώ δυστυχώς εκτός...
Είμαι χωρίς λάστιχα για πίστα και με βλέπω να μην έχω προλάβει να βάλω, και προέκυψαν δουλειές μέχρι τότε που με βλέπω να πήζω...Ελπίζω να αλλάξει κάτι τουλάχιστον όσον αφορά το πήξιμο και να έρθω έστω ως συνοδηγός! Βλέπουμε...
-
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
nass
bab2112
skag
cavallino
alman310
markvagΔεν το χάνω με τίποτα!!!!
Μόνος εννοείται... δεν θέλω να χωρίσω ακόμα δεν παντρεύτηκα...
-
Cavallino, μου φαίνεται πως θα πρέπει να ψήσω και κάποιον νεόκοπο ιδιοκτήτη 335i να έρθει!
Με ακούει καμμιά αφάνα ή μπααα;;;;
Αρχίζω και ψήνομαι κύριοι (και το αυτό για τα λάστιχά μου!)
-
Και μιας και μιλάμε για track days, για πίστες και λοιπά όμορφα πράγματα, ιδού και τί φτιάχνουν μερικοί στο εξωτερικό για να περνούν την γνώση στους νεώτερους με τρόπο που δεν μπορούμε να διανοηθούμε ακόμα εδώ στην Ελλάδα! Απολαύστε το...
Think Speed
Rookie Chronicles Part #01 (PDF)
Rookie Chronicles Part #02 (PDF)
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::