-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
... ατιθασες, μουλαρομενες, που δεν το κουνανε απ τα παρκινγκ...Έχεις μπλέξει τις ερωμένες με τα μουλάρια ΚΡ...
-
Καλό μήνα, θα γυρίσω πίσω στην φωτό, διέκρινα επίσης, ΧΚ120, φαίνεται αριστερά μόνο το φανάρι της, Austin Ηealy Νο 36, Peugeot 203 το καφέ σκούρο στο βάθος-403 μπλέ, τα δύο Αμερικάνικα είναι Desotto διαφορετικής χρονολογίας, η Isetta είναι δίπλα στο κοντρόλ.
-
-
Σωστός!!!!!
-
To αμερικάνικο δεν είναι desotto, είναι '57/8 Plymouth Fury (η Christine) και το ΜΠΑ είναι tr2 (μάλλον και όχι tr3)...
-
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
To Volvo μου το έκοψε! είναι 444 ή 544;Δύσκολο να το ξεχωρίσεις αν δεν το δεις από μπροστά
-
Σωστός... η fury είναι η πιο λουσάτη belvedere (νομίζω στα φτερά της πάνω πάνω βαφόταν με το χρώμα της ρίγας!).
H jaguar είναι σίγουρα XK και όχι MK1 η 2; Τη δείχνει αλλού και είναι διθέσια; Η 120 έχει αρκετά στενόμακρη μάσκα...
-
-
Υπάρχει ένα μαγαζί-μουσείο με μπιμπελό στο μεγάλο δρόμο πίσω από την Γκραν-Πλας στις Βρυξέλλες... έχεις πάει;
Πρέπει να έχω κάποιες φωτογραφίες από τη βιτρίνα (θυμάμαι οπωσδήποτε την 356 και κάποιο αμερικάνικο με τον Τεν-τεν...). -
Έχω περάσει ένα χρόνο από τη ζωή μου στις Βρυξέλλες (1991-1992).
Τότε ήταν και η μεγάλη μανία με τον Tintin (νομίως ότι μόλις είχε ανοίξει το κατάστημα), αν και εμένα μου είχε κολλήσει όταν η Βελγίδα fille au pair μου είχε φέρει τα πρώτα Tintin το 1973 (την είχα λατρέψει γιατί μου είχε φέρει και ένα 127 μπλε σε 1:25 και κάποιο μαύρο Ford - είδες πώς κερδίζεις ένα παιδάκι;).
Πάντως, για να μην ασχολούμεθα μόνον με τον Tintin, υπάρχουν και άλλα:
[Michel Vaillant]
-
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Χρυσούν ωρολόγιον Venus!
http://img100.imageshack.us/img100/5411/coke01xc7.jpgOk... έχει καλώς....
-
-
-
Έχω όρεξη να διαβάσω αυτές τις μέρες. Σκέφτηκα για κίνητρο το εξής:
Κάντε μου μια e-παραγγελιά να την παίξω και να την ανεβάσω στο rapideshare ή στο σωλήνα! Τι λέτε; Όλο links και links, ας κάνουμε και κάτι εμείς!
Λοιπόν, κάτι νορμάλ (μη μου βάλετε παραλλαγές στο Ριγκολέτο του Liszt, έτσι; )όχι μεγαλύτερο από 5-6 λεπτά για να μπορώ να το γράψω στη μηχανούλα.
Αν κάποιος ασχολείται αντίστοιχα με κάτι άλλο, ας κάνει και αυτός μια e-παραγγελιά στον τομέα του!!!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κάντε μου μια e-παραγγελιά να την παίξω και να την ανεβάσω στο rapideshare ή στο σωλήνα! Τι λέτε; Όλο links και links, ας κάνουμε και κάτι εμείς!
Λοιπόν, κάτι νορμάλ (μη μου βάλετε παραλλαγές στο Ριγκολέτο του Liszt, έτσι; )όχι μεγαλύτερο από 5-6 λεπτά για να μπορώ να το γράψω στη μηχανούλα.
Αν κάποιος ασχολείται αντίστοιχα με κάτι άλλο, ας κάνει και αυτός μια e-παραγγελιά στον τομέα του!!!!OK! Rachmaninoff - Piano Concerto n. 3!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν κάποιος ασχολείται αντίστοιχα με κάτι άλλο, ας κάνει και αυτός μια e-παραγγελιά στον τομέα του!!!!OK! Rachmaninoff - Piano Concerto n. 3!
Δεν είναι 5 λεπτα... θέλεις την καντέντσα του από το πρώτο μέρος που είναι 2-3 λεπτά;
Ούτως ή άλλως τα κοντσέρτα του Ραχμάνινοφ δεν ακούγονται στο σόλο πιάνο γιατί είναι πολύ δεμένα με την ορχήστρα. Δε θα βγάλεις άκρη, αλήθεια...Μόνο η καντέντσα που είναι σόλο αλλά φυσικά θα μου βγάλεις τα χέρια... μήπως κανένα πρελούδιο καλύτερα; -
Πήγαινες γυρεύοντας.Δεν έπρεπε να κάνεις τόσο αδιάντροπα δελεαστικές προσφορές
Ξεκινάς με Franz και valse oublie No1(F sharp)και μετά θα γίνει.... της Ρωσίας
Συνέχισε με Mily Balakirev και Tarantela.........και Piotr Il'yich και Νοέμβριο από τις εποχές...και βλέπουμε
Please -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Πήγαινες γυρεύοντας.Δεν έπρεπε να κάνεις τόσο αδιάντροπα δελεαστικές προσφορές
Ξεκινάς με Franz και valse oublie No1(F sharp)και μετά θα γίνει.... της Ρωσίας
Συνέχισε με Mily Balakirev και Tarantela.........και Piotr Il'yich και Νοέμβριο από τις εποχές...και βλέπουμε
PleaseΔεν έχω παίξει κανένα από αυτά... Να τα κοιτάξω και θα σε πω!(την ταραντέλα δεν την έχω και σε χαρτι, πιστεύω...)!
Ρίξτε και καμμιά άλλη ιδέα σε αυτό το μήκος κύματος!
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"