-
Εβαλες τη φατσα και τη φωνη σου στο βιντεο;
Οχι εγω θελω την αλφα ειπαμε...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τωρα που το ντιζελ ξεπέρασε την τιμη της βενζίνης,λίγοι θα τα προτιμήσουνε αν απελευθερωθούνε.Και 1,5 ευρώ να φθάσει το ντίζελ, πάλι πιο οικονομικό είναι.
-
Γιατί ο Άγιος Βασίλης έρχεται yahoo και όχι google;
-
Επειδή δε τα βλέπω καλά και αρχίζεις να γίνεσαι η τελευταία ελπίδα, φέρε ένα diablo να τη σπάσουμε σε όλους τους Αη.. γενικώς ρε Αη βασίλη!
Και επειδή σε θυμάμαι από μικρός και ούτε Ι30 δεν θα πάρω, Αει #$@ Αη Βασίλη.
Όχι, για να μη μας θεωρείς και βλάκες
-
-
Εγώ θα είμαι λιτός.
Άγιε μου Βασίλη φέτος ήμουν πολύ καλό παιδί και επειδή πέρσυ με έκλασες κανονικότατα θα ήθελα να ξηγηθείς φέτος με το συνδυασμό του παρακάτω βίντεο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.ΥΓ: Προσέξτε ότι το πάει τέζα και ότι οδηγεί με το χτένι... ( και για τα 2)
-
Αυτή δε θα σε αφήνει να σταυρώσεις ούτε βόλτα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ θα είμαι λιτός.
Άγιε μου Βασίλη φέτος ήμουν πολύ καλό παιδί και επειδή πέρσυ με έκλασες κανονικότατα θα ήθελα να ξηγηθείς φέτος με το συνδυασμό του παρακάτω βίντεο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.ΥΓ: Προσέξτε ότι το πάει τέζα και ότι οδηγεί με το χτένι... ( και για τα 2)
...και το μου@# χτενίζεται που λένε και στο χωριό μου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τωρα που το ντιζελ ξεπέρασε την τιμη της βενζίνης,λίγοι θα τα προτιμήσουνε αν απελευθερωθούνε.
Και 1,5 ευρώ να φθάσει το ντίζελ, πάλι πιο οικονομικό είναι.
Συμφωνω,αλλα όσο ακριβαινει τόσο το κινητρο για την αγορα του μειώνεται.Πρεπει να αποσβεσει και τη διαφορα στο αρχικο κόστος αγορας.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Προσέξτε ότι το πάει τέζα και ότι οδηγεί με το χτένι... ( και για τα 2)Πράγματι! Δεν το περίμενα με τίποτα!
-
Εγώ θα ζητούσα από τον Αη Βασίλη το αυτοκίνητο της υπογραφής μου, αλλά το πήρα μόνος μου εδώ και μερικούς μήνες!
Πάει, άνεργος θα μείνει με κάτι τύπους σαν κι εμένα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αγαπητέ μου Αγιε Βασίλη θα ήθελα για φέτος ένα ζευγάρι καινούργιες παντόφλες και ένα σπέσιαλ βαγονάκι για το τρενάκι μου (Marklin).Δεν στα είχε φέρει μόλις ήσουν μικρός και σου έμεινε παιδικό τραύμα;
Πάντως είσαι ολιγαρκης, και αυτό τον συμφέρει τον Άγιο Βασίλη... -
Εγώ θέλω μια εφημερίδα...
(σου λένε όλα τα ακριβά θέλεις, άρπαξέ την... για να δούμε τώρα... θα μου τη φέρει την εφημερίδα; )ΥΓ Αν δώ εφημερίδα την επομένη το πρωί έξω από την πόρτα μου θα τρελαθώ, οπότε, καλού κακού, σημειώστε και ένα αυτοκίνητο τύπου έψιλον (σταθερή αξία, κάθε χρόνο το ίδιο λέω! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εγώ θέλω μια εφημερίδα...
(σου λένε όλα τα ακριβά θέλεις, άρπαξέ την... για να δούμε τώρα... θα μου τη φέρει την εφημερίδα; )ΥΓ Αν δώ εφημερίδα την επομένη το πρωί έξω από την πόρτα μου θα τρελαθώ, οπότε, καλού κακού, σημειώστε και ένα αυτοκίνητο τύπου έψιλον (σταθερή αξία, κάθε χρόνο το ίδιο λέω! )
Υ.Γ. Κι εγώ σκεφτόμουν πως αν βρίσκαμε όλα όσα ζητούσαμε έξω από την πόρτα μας, θα πηγαίναμε όλοι κατευθείαν στο Δαφνί!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αγαπητέ μου Αγιε Βασίλη θα ήθελα για φέτος ένα ζευγάρι καινούργιες παντόφλες και ένα σπέσιαλ βαγονάκι για το τρενάκι μου (Marklin).Αυτές πρέπει να στις κάνει δώρο η γυναίκα σου ή η κόρη σου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τωρα που το ντιζελ ξεπέρασε την τιμη της βενζίνης,λίγοι θα τα προτιμήσουνε αν απελευθερωθούνε.
Και 0,5 ευρώ να φθάσει το ντίζελ, πάλι πιο βρωμερό θα είναι.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αγαπητέ μου Αγιε Βασίλη θα ήθελα για φέτος ένα ζευγάρι καινούργιες παντόφλες και ένα σπέσιαλ βαγονάκι για το τρενάκι μου (Marklin).
Αυτές πρέπει να στις κάνει δώρο η γυναίκα σου ή η κόρη σου
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πωωω!!! Πολλή κακία σε αυτή τη φωτό!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πωωω!!! Πολλή κακία σε αυτή τη φωτό!
Γιατί έτσι μας αρέσει!
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται... :yahoo: