-
http://www.digitalcrete.gr/content/view/3022/247/
Εγινε στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη εκεί που γίνονται τα έργα διαπλάτυνσης.
-
Στους 197 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα τα τελευταία δύο χρόνια στην Κρήτη! Στην πρώτη θέση είναι ο νομός Ηρακλείου και στη δεύτερη ο νομός Χανίων. Στο Ηράκλειο έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο 43 άτομα το 2008 και 45 το 2007.
Στα Χανιά οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα ήταν 30 το 2008 και 34 το 2007. Τα Χανιά είναι πανελλαδικά στην 24η θέση σε τροχαία ατυχήματα - δυστυχήματα. Το Ηράκλειο είναι στην πανελλήνια κατάταξη νομών στην 34η θέση. Και οι δύο νομοί εντάσσονται στην κατηγορία της μέτριας επικινδυνότητας. Στην κατηγορία της χαμηλής επικινδυνότητας πανελληνίως είναι το Ρέθυμνο που τοποθετείται στην 46η θέση και ο νομός Λασιθίου που βρίσκεται στην 50η θέση. Δηλαδή στην προτελευταία θέση πανελλαδικά.
Αντίθετα, στην υψηλή επικινδυνότητα και μάλιστα στην 1η θέση είναι ο νομός Κορινθίας και ακολουθούν ο νομός Αιτωλοακαρνανίας στην 2η και ο νομός Χαλκιδικής στην 3η θέση.
-
Καλο θα ηταν να μπορουμε να δουμε σε σχεση με τον αριθμο των κατοικων ποσοι σκοτωθηκαν (καλο τροπος του λεγειν φυσικα) αν και στα νησια θα ειναι υψηλος ο αριθμος πλασματικα λογω των τουριστων.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλο θα ηταν να μπορουμε να δουμε σε σχεση με τον αριθμο των κατοικων ποσοι σκοτωθηκαν (καλο τροπος του λεγειν φυσικα) αν και στα νησια θα ειναι υψηλος ο αριθμος πλασματικα λογω των τουριστων.δεν νομιζω οτι μας παιρνει να κανουμε στατιστική.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΕς ΨΥΧΕς , και μου ειναι αδιάφορο, αν ειναι τουριστες ή ντοπιοι!
Ολους μια μανα τους γέννησε, και αυτή .........ΞΕΡΕΙ ! -
Στην οδό Παλιουρίου Καλλιθέας στο ύψος πρπ του Πολυχρόνου ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο βγήκε από το δρόμο έκοψε μια κολόνα της ΔΕΗ και καρφώθηκε σε τοίχο. 4 επέβαιναν. Ο οδηγός σκοτώθηκε δεν φορούσε ζώνη.
ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ, ακόμα και για 10 μέτρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.digitalcrete.gr/content/view/3022/247/Εγινε στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη εκεί που γίνονται τα έργα διαπλάτυνσης.
Τέσσερις τα ξημερώματα! Εδώ βοηθάει η στατιστική. Πόσοι είναι μικρές ώρες με ένα ποτηράκι παραπάνω. Δεν ξέρω αν ισχύει για αυτά τα παιδιά αλλά για τις περισσότερες ανάλογες περιπτώσεις είναι σχεδόν κανόνας. Κρίμα να χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι. Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν οδυνηροί για όσους βρέθηκαν κοντά. Κάηκαν ζωντανοί φωνάζοντας βοήθεια και πονάμε.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
http://www.digitalcrete.gr/content/view/3022/247/
Εγινε στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη εκεί που γίνονται τα έργα διαπλάτυνσης.
Τέσσερις τα ξημερώματα! Εδώ βοηθάει η στατιστική. Πόσοι είναι μικρές ώρες με ένα ποτηράκι παραπάνω. Δεν ξέρω αν ισχύει για αυτά τα παιδιά αλλά για τις περισσότερες ανάλογες περιπτώσεις είναι σχεδόν κανόνας. Κρίμα να χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι. Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν οδυνηροί για όσους βρέθηκαν κοντά. Κάηκαν ζωντανοί φωνάζοντας βοήθεια και πονάμε.
ΛΟΓΩ ωραριου δουλειας , ήμουν στον δρομο απο τις 4.00 πμ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
τα έβλεπα όλα αυτά, και δεν ήταν μονο τα νεαρά άτομα αλλά και 30 -35 χρονων ,
Ξερεις, ποσες φορες με σταματησαν για αλκοτεστ?
δυο φορες μονο !
και αυτο εξω απο την τροχαια , πριν τον σταθμο Λαρίσσης!
αναρωτιέμαι , γιατί κάνουν αλκοτέστ, εκεί που δεν θα περάσει -σχετικό αυτο - κανενας!
την ίδια στιγμή στο ποτάμι -ΚΗΦΙΣΣΟΣ- γινοταν το έλα να δείς !
ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ? -
Είναι μεγάλα τα συμφέροντα φίλε.
Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής κάθε βράδυ το καλοκαίρι καταναλώνονται τεράστιες ποσότητες αλκοόλ. Τα κλαμπς εκεί είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Δεν υπάρχει πιο εύκολο σημείο για αλκοτέστ. Τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω δει έλεγχο.... -
ξέρεις, το να βλεπεις ανθρώπους , να ειναι τυυυυυυυφλα στις 4 το πρωί, όταν ακόμη δεν έχεις ανοιξει το μάτι σου....και να βλεπεις τους ανθρωπους της εξουσίας, να μην πηγαίνουν ούτε 1000 μ πιο πέρα για να κάνουν -καπως καλλίτερα -το έργο τους,
σε κάνει να νοιώθεις, κάπως...περίεργα ......Με προσπερασε, skoda 110 ls,στην εθνική, πρίν απο την διασταύρωση με τον Αγιο Στέφανο, και έκανε αμέσως δεξια, με αποτέλεσμα ο προφηλακτήρας της νταλίκας να μπεί στην πίσω δεξιά πόρτα , και να τον σέρνω , για 30 μ μέχρι ν α καταλάβω, πως κάτι σέρνω μαζί μου,
κατέβηκε κάτω και μου λέει, Στραβός είσαι ?
την στιγμή εκείνη , η ταχύτητα μου , ήταν 40 χλμ!
Αν ειχε σκοτωθει, σε πόσα χρόνια , θα εύρισκα το δίκιο μου,με δεδομένο πως ήμαστε μονοι στο σημείο, -δεν υπήρχαν μάρτυρες.? -
22/04/09 20:30
Νεκροί δύο επιβάτες του ΙΧ
Σύγκρουση αυτοκινήτου και λεωφορείου με 27 Ολλανδούς μαθητές στην ΤρίποληTA ΓΝΩΣΤΑ... ΠΑΛΙ !! υπερβολική ταχύτητα ?????????
-
Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο με Βρετανούς μαθητές στην Αρκαδία
*Τραγικό θάνατο βρήκαν λίγο πριν τις 17:30 δύο άτομα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε Βρετανούς μαθητές, λίγο έξω από τα Καρδαρά Αρκαδίας.Οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκαν νεκροί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.
Ο οδηγός του λεωφορείου και οι 30 Βρετανοί μαθητές δεν τραυματίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος.*
http://www.zougla.gr/news.php?id=35602Ο Καρδαρας ειναι πανω απο το χωριο που μενει η μητερα μου.Απο εκει στριβεις για το χιονοδρομικο κεντρο του Μαιναλου.
-
ΤΕΛΙΚΑ , ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ, το μονο επαγγελμα που ανθει, ειναι τα γραφεια τελετών !
ΜΑΛΙΣΤΑ , έχω και τον τιτλο έτοιμο(το ειχα δει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής)
εγραφε: γραφειο τελετων :το ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ >>
δεν ντρεπομαστε λεω εγω !! -
Στο in.gr λεει για οτι εγινε στο χωριο Καψια http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 .Πολλα ατυχηματα εχουν γινει εκει χωρις να υπαρχει εμφανης λογος.Στο ισιωμα ,που λεμε, τρακαρουν.ΚΑθε μερα περναει η μανα μου απο εκει και βλεπει να υπαρχουν συντρίμμια στο δρομο .
-
ξερεις κάτι Bill ?
META απο αυτα τα πραγματα, αρχιζω να νοιώθω και τυχερος ...που δεν μπορω να κυκλοφορω στον δρομο !
και ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ ....κάποτε ! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο in.gr λεει για οτι εγινε στο χωριο Καψια http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 .Πολλα ατυχηματα εχουν γινει εκει χωρις να υπαρχει εμφανης λογος.Στο ισιωμα ,που λεμε, τρακαρουν.ΚΑθε μερα περναει η μανα μου απο εκει και βλεπει να υπαρχουν συντρίμμια στο δρομο .Είτε ερχόμενοι από Πύργο είτε από 111 και αφού έχουν περάσει το στροφιλίκι με το κουτάλι για 1 με 2 ώρες στις ευθειούλες περιξ Λεβειδίου 'ξεψαρώνουν' και πάνε και προσπερνάνε στα πιο λάθος σημεία και την πατανε!
Επειδή συχνά βλέπω εκεί προσπερασεις από κάτι βλάκες που εγώ δεν τις κάνω με τίποτα, τους αφηνω και στο κατέβασμα για Κόρινθο τους ξαναπετυχαίνω κάπου στις Κεραίες και τους προσπερνώ άνετα.
Σώζουν 5 λεπτά και προσπερνανε χαρωτικά -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο in.gr λεει για οτι εγινε στο χωριο Καψια http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 .Πολλα ατυχηματα εχουν γινει εκει χωρις να υπαρχει εμφανης λογος.Στο ισιωμα ,που λεμε, τρακαρουν.ΚΑθε μερα περναει η μανα μου απο εκει και βλεπει να υπαρχουν συντρίμμια στο δρομο .
Είτε ερχόμενοι από Πύργο είτε από 111 και αφού έχουν περάσει το στροφιλίκι με το κουτάλι για 1 με 2 ώρες στις ευθειούλες περιξ Λεβειδίου 'ξεψαρώνουν' και πάνε και προσπερνάνε στα πιο λάθος σημεία και την πατανε!
Επειδή συχνά βλέπω εκεί προσπερασεις από κάτι βλάκες που εγώ δεν τις κάνω με τίποτα, τους αφηνω και στο κατέβασμα για Κόρινθο τους ξαναπετυχαίνω κάπου στις Κεραίες και τους προσπερνώ άνετα.
Σώζουν 5 λεπτά και προσπερνανε χαρωτικάτι αούτομπαν και αυτός ο δρομος .........111 φορές , παθαίνεις έμφραγμα .......οταν περνας απο εκεί......
ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ?????? -
111 είναι ο δρόμος που πάει στα Καλάβρυτα απο πάτρα? (όχι απο διακοφτό)
-
111 ειναι ο δρομος , απο πατρα που παει τριπολη ...
-
Ναι, είναι η εναλλακτική για το χιονοδρομικό...
-
23/04/09 10:00
Μακριά από το στόχο
Χαμηλότερη των προσδοκιών η μείωση των τροχαίων δυστυχημάτωνEurokinissi
Το 2008 σκοτώθηκαν 490 πολίτες σε 470 δυστυχήματα που έγιναν σε κατοικημένες περιοχές
Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#