-
Χωρίς σύγκρουση μόνο αν βρεις μάρτυρα από το σημείο δαιπληκτισμού ή του κλεισίματος θα βρείς άκρη, αλλά και πάλι δύσκολα γιατί ψάχνεις ψύλο στα αχυρα!!!!
Αν το ατύχημα δεν έγινε στην ΕΟ..... Βγάλε ανακοινώσεις και πήγαινε να τις μοιράσεις στο σημείο διαπληκτισού μιση ώρα πρίν και μισή ώρα μετά το συμβάν όσες Δευτέρες μπορείς... κάτι μπορεί να πετύχεις!!!! -
απλα μεταφερω τη δημοσιευση απο αλλο blog.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αναλογα τι αμαξι οδηγεις και ποσο εμπειρος εισαι, και φυσικα τις συνθηκες του 'φευγει'.Εγω το οτι ΔΕΝ σηκωσα το ποδι απο το γκαζι εχει σαν αποτελεσμα αυτη τη στιγμη να καθομαι εδω και να ποσταρω στο φορουμ.
Η εξελιξη του περιστατικου δεν δειχνει εμπειρο οδηγο που ξερει τι θα κανει ομως... Και αν δεν κανω λαθος Rallye εχεις, οσο και να μην τα πολυχωνευω, εχει πολυ καλυτερο στησιμο...
-
Καλο ειναι αλλα εχει μαι ιδιομορφια, αν σηκωσεις το ποδι σου στη στροφη ή αν πατησεις φρενο (οχι παντα, για να μην το αναλυσουμε ας πουμε στο 70% των περιπτωσεων) 'γυρναει' σα να τραβηξες χειροφρενο (υπερστρεφει) στην δικη μου περιπτωση λοιπον απλα θα του ειχα μοστραρει την πορτα μου να πεσει πανω μου με αρκετα χλμ και οι δυο μας.
Ευτυχως λοιπον ειχα αρκετα χρονια το 106 και ΜΗΧΑΝΙΚΑ εγιναν οι σωστες κινησεις
-
cpp σε ποιο υψος της λ.καβαλας εγινε αυτο?
-
ειναι της μοδας τωρα τελευταια αλλοδαπα κυριως ατομα,σε κατασταση μεθης ή μετα απο χρηση ναρκωτικων να επεμβαινουν σε αυτοκινητο και ο οδηγος να οδηγει επικυνδυνα....εως προκλητικα....
καλα θα κανετε να το πνιγετε το γεγονος της αψιμαχιας....
κυκλοφορει πολυ βρωμια τωρα τελευταια εξω...
θα αναγκαστω περα του ελαφρως φορητου οπλισμου για αυτοαμυνα που ηδη φερω ...να φερω ή αεροβολο-βαρυ ομως.... (ειναι νομιμο?) ή το καλοκαιρι που θα κατεβω στο νησι να φερω κανα καλο 9αρι ,για τις νυχτερινες μου βολτες με την μηχανη...
με το αμαξι δεν αγχωνομαι αφου παω αργα....με τετοια κινηση αλλωστε που να πας..σαν τα γιδια που γκαζωνουν απο φαναρι σε φαναρι ή κανουν σφηνες δεν γινομαι...
δεν αντεχω αλλο...πλεον τα φαινομενα ειναι σχεδον καθημερινα...η μαλακια του ελληνα στην οδηγηση και η ασχετοσυνη του εχει σπασει διαγαλαξιακο ρεκορ...
ολα στο γονατο...διπλωματα,οδηγηση,σεβασμος...ε μια βολη στο γονατο ειναι οτι πρεπει..ετσι για παραδειγματισμο...
-
Ελπίζω να αστειεύεσαι...
-
Γνωστός μας (ασφαλιστής) και συνταξιούχος στρατηγός με νόμιμο 45άρι, πυροβόλησε το γόνατο Αλβανού που μπήκε στο σπίτι του να κλέψει. Καταδικάστηκε γιατί ο Αλβανός έφευγε (την ώρα που έφαγε τη σφαίρα) επειδή είδε το πιστόλι - σύμφωνα με το δικαστήριο δεν έπρεπε να πυροβολήσει.
-
Ε ναι... Δεν μπορείς να προξενήσεις μεγαλύτερη βλάβη από αυτήν που θα σου προξενούσε αυτός.
-
o astrakitcar δεν θ αφηνει ίχνη
-
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ειναι της μοδας τωρα τελευταια αλλοδαπα κυριως ατομα,σε κατασταση μεθης ή μετα απο χρηση ναρκωτικων να επεμβαινουν σε αυτοκινητο και ο οδηγος να οδηγει επικυνδυνα....εως προκλητικα....καλα θα κανετε να το πνιγετε το γεγονος της αψιμαχιας....
...Προς υπενθύμιση....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
-
Στο γνωστό σημείο παγίδα στο δρόμο από Λειβαδειά προς Αράχωβα στην 2η στροφή μετά το μνημείο στον Καρακόλιθο Ford Focus τουμπαρισμένο!!!
Κάτι η δυσκολία της στροφής κάτι το γλιστερο οδόστρωμα με 0 βαθμούς θερμοκρασία το κακό δεν άργησε!!!!
Τα παιδιά έδειχαν ok...το αμάξι ολική!!Από ότι μου έλεγε γνώστης της περιοχής αργότερα υπάρχει μια τούμπα κάθε βδομάδα τον χειμώνα!!!
-
23χρονος από την Αμαλιάδα βρέθηκε μετά από ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Μαρκόπουλο-Όλγας στο δήμο Τραγανού.Ο νεαρός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του IBIZA έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα παρακείμενης γέφυρας και στη συνέχεια κατέληξε μέσα σε χωράφι,200 μέτρα από το σημείο αρχικής πρόσκρουσης.
Τον είδε κατά τύχη περαστικός στις 7 το πρωί του Σαββάτου.Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με ρήξη σπλήνας,κάταγμα λεκάνης,ενώ είχε υποστεί και εισρόφηση.Ίσως ήταν μεθυσμένος;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γνωστός μας (ασφαλιστής) και συνταξιούχος στρατηγός με νόμιμο 45άρι, πυροβόλησε το γόνατο Αλβανού που μπήκε στο σπίτι του να κλέψει. Καταδικάστηκε γιατί ο Αλβανός έφευγε (την ώρα που έφαγε τη σφαίρα) επειδή είδε το πιστόλι - σύμφωνα με το δικαστήριο δεν έπρεπε να πυροβολήσει.Καλα αμα τον πιασω και τον πεταξω απο κανενα γκρεμιδι, οταν θα τον βρουνε θα εχει γινει λιπασμα, και ας προσπαθησουν να μαθουν μετα ποιος το εκανε
Αντε γιατι στο τελος αυτοι θα μας πηδηξουν και τις γυναικες, και θα το συζηταμε ακομα ποιος εχει δικιο -
Σήμερα το απόγευμα 6:25 περνούσα εγώ απο το σταυρό εκεί που οι λωρίδες χωρίζονται και γίνονται 2 υπόγεις και 2 συνεχίζουν προς τα φανάρια της λαυρίου,με , μαύρο αν είδα καλά πούντο αναποδογυρισμένο και δύο άτομα δυστυχώς απο ότι φαινότανε νεκρά.Το αυτοκίνητο είχε βρεί (είχε αφήσει σημάδεια) στο αριτερό τοίχωμα και είχε προσγειωθεί στη μέση του δρόμου αρκετά μέτρα παρακάτω.
-
Ειπε πριν λιγο στις ειδησεις της ΝΕΤ οτι ειχαμε ενα νεκρο καπου στην Αθηνα υστερα απο διαπληκτισμο μεταξυ ενος αυτοκινητου και μιας μηχανης για το ποιος εχει προτεραιοτητα, ο συνεπιβατης της μηχανης πυροβολησε και σκοτωσε τον συνεπιβατη του αυτοκινητου.
edit ακυρο αναφερθηκε στο 'Ζωα ζωα ζωα'
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ειναι της μοδας τωρα τελευταια αλλοδαπα κυριως ατομα,σε κατασταση μεθης ή μετα απο χρηση ναρκωτικων να επεμβαινουν σε αυτοκινητο και ο οδηγος να οδηγει επικυνδυνα....εως προκλητικα....καλα θα κανετε να το πνιγετε το γεγονος της αψιμαχιας....
θα αναγκαστω περα του ελαφρως φορητου οπλισμου για αυτοαμυνα που ηδη φερω ...να φερω ή αεροβολο-βαρυ ομως.... (ειναι νομιμο?) ή το καλοκαιρι που θα κατεβω στο νησι να φερω κανα καλο 9αρι ,για τις νυχτερινες μου βολτες με την μηχανη...
με το αμαξι δεν αγχωνομαι αφου παω αργα....με τετοια κινηση αλλωστε που να πας..σαν τα γιδια που γκαζωνουν απο φαναρι σε φαναρι ή κανουν σφηνες δεν γινομαι...
δεν αντεχω αλλο...πλεον τα φαινομενα ειναι σχεδον καθημερινα...η μαλακια του ελληνα στην οδηγηση και η ασχετοσυνη του εχει σπασει διαγαλαξιακο ρεκορ...
ολα στο γονατο...διπλωματα,οδηγηση,σεβασμος...ε μια βολη στο γονατο ειναι οτι πρεπει..ετσι για παραδειγματισμο...
επειδη χθες στον Αγ.Παντελεημονα στο κεντρο,μοτοσυκλετιστης μπαλοταρησε ή οπως λεμε στο χωριο μου επαιξε δυο,δηλωνω ΟΤΙ δεν ημουν εγω...
ο συνοδηγος απο το τουτου ειναι στα ουρανια..κατι εγινε για προτεραιοτητα-κλεισιμο και ο μοτοσυκλετιστης τραβηξε το σιδερικο του...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο γνωστό σημείο παγίδα στο δρόμο από Λειβαδειά προς Αράχωβα στην 2η στροφή μετά το μνημείο στον Καρακόλιθο Ford Focus τουμπαρισμένο!!!
Κάτι η δυσκολία της στροφής κάτι το γλιστερο οδόστρωμα με 0 βαθμούς θερμοκρασία το κακό δεν άργησε!!!!
Τα παιδιά έδειχαν ok...το αμάξι ολική!!Από ότι μου έλεγε γνώστης της περιοχής αργότερα υπάρχει μια τούμπα κάθε βδομάδα τον χειμώνα!!!
το συγκεκριμενο σημειο φαινεται οτι ειναι επικυνδυνο οπως και λιγο πιο κατω που εχει ενα s τωρα αν δεν ξερεις το δρομο και τρεχεις να προλαβεις τι δεν ξερω αυτο ειναι αλλο θεμα.
γιατι καθε σουκου λογω δουλειας κανω αυτη την διαδρομη και πετυχαινω ατομα που δεν ξερουν το δρομο και πηγαινουν τεζα, και πολλες φορες επιδη εκει μεγαλωσα και ξερω το δρομο αναγκαζομαι να τους κοβω για ναμην καρφοθουν ποουθενα και μερικα σημεια δεν συγχωρουν εχει γκρεμο, προσοχη θελει και την κοτα σε δρομο που δεν ξερουμε.
-
Ένα εξαιρετικό βίντεο του 5th Gear για το τι γίνεται σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης πάνω από τα 90χαω:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5vbNbxD6bw' target='_blank
Αυτό το βίντεο πρέπει να δείχνουν κάθε 5 λεπτά στη τηλεόραση και πριν βγεις στην Εθνική!!
ΤΕΛΟΣ!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#