-
Πάντος δεν πρέπει να ήταν μετωπική όπως λέει το ζουγκλα... αν ήταν μετωπική δεν θα έφευγε το μισό αμάξι απο την λότους με αυτόν τον τρόπο... απλά θα είχε κοντίνει ακόμα περισσότερο... εγώ πιστεύω οτι εκείνη την ώρα η λότους ήθελε να κάνει αναστροφή εκεί στην καντίνα που υπάρχει και το ιβιζα ερχόταν πατημένο και το βρήκε στα πλάγια μπροστά...
όπως και να έχει πάντος απο 2 έως 4 οικογενειες καταστράφηκε η ζωή τους.
Πολύ κωλόδρομος αυτός που σε παρασείρει γιατι είναι ανοιχτός αλλα πολύ ύπουλος...
εχουν φύγει πολλοί συνάνθρωποι μας...Προσοχή σε όσους φύγουν εκδρομές αυτές της μέρες αλλα και πάντα...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ερχομενος απο ψυχικο, μπορεις να μαζεψεις ΠΑΡΑ πολλα χλμ πριν την αριστερη διαρκειας, στο τελος της οποιας ερχονται αμαξια απο χαλανδρι και μπαινουν κηφισιας....εκει αν γινει μαλακια τελος. τα 200 χλμ στην εξοδο της αριστερης με τετοιο αμαξι τα εχεις ΑΝΕΤΑ πιστευω.
Βασικά εάν είσαι αριστερή με τόσα, ότι και αμάξι να έχεις την έκατσες λόγω των φρεατίων που είναι σαν χαρακώματα!!
όσον αφορά το συγκεκριμένο ατύχημα, απλά νομίζω του έφυγε λόγω βρεγμένου ο κώλος και δεν πρόλαβε να τον μαζέψει ...
Μαζι σου για τα φρεατια, αλλα για να πηγαινεις με τοσα λογικα εισαι μονος σου στο δρομο και σιγουρα εχεις ξαναπερασει απο εκει, αρα φροντιζεις να εισαι ο μισος στην αριστερη, ασε που η 'γραμμη' σου δεν επιβαλει να εισαι τοσο κοντα στην αριστερη στο σημειο που ειναι τα φρεατια
-
τα σκ και οσο ανοιγει ο καιρος πανε τα ζωα στα εξοχικα τους και για να μην κανουν 2 χλμ παραπανω και στριψουν σε φαναρι, σφαζουν καθετα την διπλη γραμμη οπου ειναι το κωλοστενο τους.ειναι να μην περνας καν...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
τα σκ και οσο ανοιγει ο καιρος πανε τα ζωα στα εξοχικα τους και για να μην κανουν 2 χλμ παραπανω και στριψουν σε φαναρι, σφαζουν καθετα την διπλη γραμμη οπου ειναι το κωλοστενο τους.ειναι να μην περνας καν...+100000
Μενω μονιμα Αναβυσσο και την κανω την διαδρομη αυτη ( Αναβυσσο - Πειραια ) καθε μερα!
Ειναι απαραδεκτα ολα αυτα τα ζωα τα οποια αντι να πανε 500 μετρα πιο κατω να μπουν σε ενα στενο και να κανουν αναστροφη προσεκτικα, τραβανε μια επιτοπου και οποιον παρει ο χαρος!
Εγλημα επισης ειναι πως ακομα μετα απο τοσα χρονια στο Lagonissi Grand resort δεν εχουν βαλει ενα μαμημενο φαναρι για οσους φευγουν απο την παραλια/ξενοδοχειο και πρεπει να περασουν καθετα τον δρομο για να μπουν στο ρευμα για Αθηνα! Ειδικα οσοι ερχονται απο Σουνιο προς Αθηνα που ειναι πανω στην στροφη, οσους βγαινουν απο το ξενοδοχειο τους βλεπουν με πολλα χλμ στο κοντερ και στα 100-150 μετρα...
Οταν σκοτωθει και εκει κοσμακης θα λεμε παλι τα ιδια... Ελληναρες και Ελλαδαρα μια ζωη...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Είμαι καινούργιος εδω, αλλά τους 4 τροχούς τους γνωρίζω από το 1970 , ήδη από το Νο 2 τεύχος. Αρα δικαιούμαι νομίζω, να γράψω,για να κανω γνωστή την περιπετειά μου.
Στις 6/03/98,πηγαίνοντας στην δουλειά ,στις 05.30 π.μ δέχθηκα την επίθεση αδέσποτου σκύλου -ο οποιος σκοτώθηκε αφού χτύπησε στο πλάι του παπιού μου-και εγω βρέθηκα σε κατασταση πολυτραυματία στο νοσ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
σύνήλθα μετά απο 67 ημερες ,....... με παράλυση στο αρ. χέρι και πόδι, τρύπιο πνεύμονα και νεφρό, από τα 5 πλευρά που έσπασα και ημιπάρεση στο δεξι χέρι.
Το πιο σοβαρό, είναι ότι έχω κάκωση στον 5- 6 αυχενικό σπόνδυλο....Το συμβάν συνέβη στον βοτανικο, στην οδό Ορφέως 151 ........
ανήκει στον δήμο Αθηναίων.........
Στίς 19/02/99 εκλήθην στο δικαστήριο , διότι , δεν είχα την προσοχή μου στο δρόμο, και προκάλεσα τον θάνατο του ΣΚΥΛΟΥ, καί έπαθα εγώ ότι έπαθα,........αλλά και γιατι προκάλεσα ζημιές στο μοτοποδήλατό μου!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, είπα πως εγω κυκλοφορω με μοτο απο το 1975 !και εχω διπλωμα, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ,
ΑΛΛΑ ΑΘΟΩΘΗΚΑ.(ΚΡΑΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!)ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ Ν Α ΕΡΓΑΣΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ?
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ e-mail ΤΟΥΣ,
.....................................................
.....................................................
....................................................
εγω φιλοι μου , βγηκα σε σύνταξη στα 40 μου χρόνια, επειδή, κάποιος είπε, :ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, -
ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.....και επειδή σιγουρα θα βρεθούν καποιοι να πουν ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ,
ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥς ΟΔΗΓΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ 99%
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ε' κατηγοριας απο το 1977 και τοτε που χτυπησα ειχα συμπληρώσει περισσοτερα απο 1.500.000 χιλιόμετρα σε όλη την ελλάδα.......
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ - ΤΙΠΟΤΕ , ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΦΤΗΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .....ΑΛΛΟΣΤΕ,
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ,
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΙΔΩΡΟΣ -
O Δήμος είναι υπεύθυνος νομίζω για τα αδέσποτα.
Δεν μπορούσες να στραφείς εναντίον τους ώστε να αποδείξεις ότι δεν μπορούσαν ή δεν μάζευαν τα αδέσποτα? -
ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ, και μετα απο 10 χρονια, αφου βγηκε η αποφαση απο το συμβ. τησ επικρατιας, την απορρίψανε , απο τον δημο και ζητουν την δίωξή μου, γιατι λέει, ο δήμος δεν ειναι υποχρωμενος να τα μαζεύει, τα ζώα, μόνο αν θέλει,...........
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ -ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ????????////
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ........ΚΡΑ-ΚΡΑ- ΚΡΑ !!!!!!!!!
-
Επί της οδού Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους σταθμούς του ηλεκτρικού Καλλιθέας και Μοσχάτου, χρόνια τώρα κυκλοφορεί ένας μεγάλος μαύρος σκύλος με κολάρο, ο οποίος σίγουρα ανήκει σε κάποιον εκεί δίπλα. Το θεωρεί παιχνίδι να κυνηγάει τα αυτοκίνητα που περνάνε. Εγώ τον ξέρω και είμαι προετοιμασμένος, όμως στην αρχή κόντευα από τον ελιγμό που αναγκαστικά έκανα να πέσω στα παρκαρισμένα αριστερά (ο σκύλος είναι πάντα στα δεξιά του δρόμου, μάλλον ο φιλόζωος κύριός του έχει παρακείμενη επιχείρηση και τον αμολάει). Πού μπορώ να αποτανθώ για να βάλουν τον παπάρα να τον μαζέψει πριν γίνει τίποτα κακό;
@ irou37:
Ποιος στράφηκε εναντίον σου για τον θάνατο του σκύλου; Ιδιώτης ή άλλος; -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ -ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ????????////Ωραία τα μαζεύουν, μετά τι τα κάνουν;
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πού μπορώ να αποτανθώ για να βάλουν τον παπάρα να τον μαζέψει πριν γίνει τίποτα κακό; -
**Ωραία τα μαζεύουν, μετά τι τα κάνουν;
** Scotch
4TF N2 DriverΔημοσιεύσεις: 716
Προσωπικό μήνυμαΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ![b]Ω
-
Πού μπορώ να αποτανθώ για να βάλουν τον παπάρα να τον μαζέψει πριν γίνει τίποτα κακό;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ, ΣΟΥ ΛΈΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ . ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, -ΑΓ. ΑΝΝΗΣ -ΟΡΦΕΩΣ- Κ.Λ.Π
-Απάντηση,
-εμείς κύριε, εδω παίρνουμε μόνο τα ζώα, που έχουν κάνει τα εμβόλιά τους.
-ναι, αλλά εδώ, έχουμε 70 -75 σ΄κυλιά.-αν ΄πληρώσετε εσείς, γιαν να κάνουν τα εμβόλια, τό΄τε θα τα ΄μαζέψουμε !!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ!: ΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!! Πού μπορώ να αποτανθώ για να βάλουν τον παπάρα να τον μαζέψει πριν γίνει τίποτα κακό;
-
..............................................................................................
-
εγω λεω να τα σκοτωσουμε αφου δεν μπορει το κρατος να κανει κατι.
-
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ........ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΖΩΑ..
ΟΟΟΟΟΟΟΟχι, φιλε μου.
εξαλου, παντ α ειχα σκύλο, και μάλιστα αυτην την περίοδο, είναι το μόνο ζωο, που μου κρα΄τάει συντροφιά.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΔΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ .#$%%^^&&**(())(*&&&^^ !!!!!!!!
-
Αν υπήρχαν μερικά συνεργεία που θα τα στείρωναν, κ ας τα αφήνανε μετά πάλι ελεύθερα, σύντομα θα εξαλειφόταν το πρόβλημα!
Δε πειράζει κάνουν τα γυραδικα δουλειά
-
Και οι λαμαρινάδες που τρέχουμε μετά να φτιάξουμε τους προφυλακτήρες.
-
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των Αραχωβίτικων Αχαΐας. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αδέλφια, τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός με κατεύθυνση προς Πάτρα, με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το άλλο αυτοκίνητο τα μέλη της οικογένειας, τέσσερα από τα οποία διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.
NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 22:01
Τουλάχιστον να έφυγε αυτός που έφταιγε...
-
Αν υπήρχαν μερικά συνεργεία που θα τα στείρωναν, κ ας τα αφήνανε μετά πάλι ελεύθερα, σύντομα θα εξαλειφόταν το πρόβλημα!
Δε πειράζει κάνουν τα γυραδικα δουλειά GeorgT
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 11
Προσωπικό μήνυμαΠΙΟ ΠΑΝΩ , γραφω, πως, την περιοδο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ : ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ....
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, .ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ..........ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ!!!!!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#