-
Είχε καλό δάσκαλο.
Τον άλλο σπόρο, τον Μάνο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Είχε καλό δάσκαλο.Τον άλλο σπόρο, τον Μάνο.
Το ραλί το έχεις ακόμα; Δεν είναι πολύ αργά ακόμα για να μορφωθεί σωστά το παιδάκι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είχε καλό δάσκαλο.
Το ραλί το έχεις ακόμα; Δεν είναι πολύ αργά ακόμα για να μορφωθεί σωστά το παιδάκι
+Γαλλία!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είχε καλό δάσκαλο.
+Γαλλία!
- πισωκούνα.
(ναι, το έχω ακόμα).
-
καλά ήταν. Απορώ με τόσο λίγο κόσμο πως κατάφερα να μην κληρωθώ για συνοδήγηση! Του χρόνου να μας πάνε μια βόλτα με κανά πουλμανάκι ΟΛΟΥΣ,να ευχαριστηθούμε αν και έτσι που πάμε, και δυο ταξί μας χωράνε. Μπράβο πάντως στους αγωνιζόμενους που και βάλαν τα αγωνιστικά τους και μια χαρά γρήγορα πηγαίναν μέχρι...σκασμού (μοτέρ).
Στη πίστα είχα καιρό να πάω και μου φανήκε τουλάχιστον περίεργο που η χλωρίδα έχει φτάσει σε ύψος ένα μέτρο και μετά τις 'φυστικιές' θα αποκτήσουμε και τη στροφή 'τριανταφυλιές', 'χαμουριές' κτλ Επίσης, δεν περισεύει κανάς αλβανός από το απέναντι εργοτάξιο να φτιάξει κανά κερμπ και καμιά υψομετρική διαφορά ασφαλτου-χώματος;
Τα έργα πάντως που γίνονται για το μουσείο-καφετέρια μάλλον σημαίνουν πως η πίστα καταδικάζεται να παραμείνει mini; -
κατσε να ολοκληρωθουν τα εργα και στην αλλη πιστα και υστερα λες..
πολυ ... στατικα τα ειδα τα πραγματα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πολυ ... στατικα τα ειδα τα πραγματα..ποια άλλη; αυτή του καρτ δεν είναι έτοιμη;
-
Ρε είστε όλοι σας καθίκια. Κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε είστε όλοι σας καθίκια. Κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσει.Παιδιά δε θέλω να σας βάλω να τσακωθείτε αλλά σας βρίζει.
-
Εσένα βρίζει, Τάζιε. Αυτός είναι πληθυντικός μεγαλοπρέπειας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εσένα βρίζει, Τάζιε. Αυτός είναι πληθυντικός μεγαλοπρέπειας. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε είστε όλοι σας καθίκια. Κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσει.Δε θα χωρούσαμε ρε συ....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πολυ ... στατικα τα ειδα τα πραγματα..ποια άλλη; αυτή του καρτ δεν είναι έτοιμη;
ετοιμη μεσα..
κατα τα αλλα τηρει την παραδωση των μεγαρων.. χημικες τουαλετες και τιποτε αλλο...
δεν την εχω κανει ποτε...
ρε νικολα, τι γκρινιαζεις! αφου και να σου ελεγαν τα παιδια, δεν θα μπορουσες! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε νικολα, τι γκρινιαζεις! αφου και να σου ελεγαν τα παιδια, δεν θα μπορουσες!
Υπάρχει μια πιθανότητα, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το μάθουμε, μπορούμε? Δεν μπορούμε.
Κοπή πίτας 4ΤF: Ψηφίστε τον καλύτερο Έλληνα οδηγό του 2007!