-
Mια χαρά!
-
Σαν πολλή ησυχία έχει εδώ μέσα...
Ρε μπας και αναβλήθηκε το κοπή τη πίτα και δεν μας είπαν τίποτα?Γιααα πείτε, παίζει κανένα ενδεχόμενο βολτούλας μέσα στην πίστα, είτε με πολιτικά, είτε με αγωνιστικά?
-
αν μπορουσαμε να μπουμε ελευθερα μεσα στην πιστα με τα δικα μας, θα ηταν πιο δελεαστικο και απο τα .. δωρα... κατι τετοιο, ομως, ειναι ανεφικο, οποτε μη φας... θα κοπει ... γλαροπιτα!
-
Εεεετσι ...
Θα πάμε πάντως ... για τη παρέα -
ΟΚ. Άσχημη είναι η παρέα;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΟΚ. Άσχημη είναι η παρέα;εσυ δε πιανεσαι.. και για καφε μπριντιζι πας για την παρεα (εννοω, βεβαιως την Μ3)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν μπορουσαμε να μπουμε ελευθερα μεσα στην πιστα με τα δικα μας, θα ηταν πιο δελεαστικο και απο τα .. δωρα... κατι τετοιο, ομως, ειναι ανεφικο, οποτε μη φας... θα κοπει ... γλαροπιτα!Να δεις πώς είναι της μόδας...
Α, ναι....
+Mugen!!
-
Εγώ ρώτησα και αν υπάρχει η περίπτωση να γίνει όπως προηγούμενες φορές, όπου υπήρχαν πολιτικά ή αγωνιστικά αυτοκίνητα και μπορούσες να κάνεις βόλτα ως συνοδηγός με κλήρωση.
Πέρα από αυτό, αν δε βρεχει, θα έρθω με τη μηχανή.
Αν όμως βρέχει, επειδή έχω ένα ψιλοπροβληματάκι με το αυτοκίνητο και αποφεύγω να το μετακινώ μέχρι να είναι απολύτως ΟΚ, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένας γείτονας (Καλλιθέα μένω), να κάνει ένα ψυχικό? -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
+Mugen!!
ελπίζω να τα καταφέρω να ρθω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν όμως βρέχει, επειδή έχω ένα ψιλοπροβληματάκι με το αυτοκίνητο και αποφεύγω να το μετακινώ μέχρι να είναι απολύτως ΟΚ, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένας γείτονας (Καλλιθέα μένω), να κάνει ένα ψυχικό?Aν ψάχνεις τον Bagus, νομίζω έχει επισκέψεις και δεν μπαίνει στο φόρουμ.
-
Μπήκα στο μεταξύ στο meteo και δείχνει καθαρό καιρό για αύριο.
Οπότε μάλλον θα έρθω με τη γυμνή μου. -
Ωραία ήταν, αν και δεν είμασταν και πάρα πολλοί!
Ο Ηλιλίας, λογικά, πήρε 2 από τα 10 δώρα!
Η βόλτα μου με τον Δέγλερη α-π-ο-λ-α-υ-σ-τ-ι-κ-ή!! Να είσαι καλά!
Ωραίος καιρός. Ωραία παρέα. Έπεσε και το φλουρί στον κύριο κυρ Βασίλη και ολοκληρώσαμε την τελετή!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=13655
ορίστε και διασημότητες
-
Ωραία ήταν !!
Η γνωστή καλή παρέα, η παράγκα του ililia ...
κέρδισα και το φλουρί ... μια χαρά -
Τυχεράκια!
Καλή χρονιά ρεεε!
-
Και για του λόγου το αληθές! Τάπα πήγαινε ο Δημήτρης!
10:6...
-
Ωραία ήταν! Όμορφη, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, όπως ταιριάζει σε αυτόν τον χώρο. Αν και λίγος ο κόσμος...
Να ευχαριστήσω τη θεά τύχη και τους ανθρώπους της οργάνωσης για το διπλό δώρο! Μια βόλτα με εκείνο το γαλάζιο Έσκορτ που έφερε ήχους και μυρωδιές από τα παλιά και είχε ένα πρόβλημα στο να πάει ευθεία και ένα ωραίο ρολογάκι suunto με gps! Αρχίζω ήδη διάβασμα για να το εκμεταλλευτω κατάλληλα!
Όσο για τη βόλτα? Δεν περιγράφεται λέμε! Εκεί που έλεγες στις γρήγορες αριστερές 'πάει, δε θα στρίψουμε στη κλειστή δεξιά', ξαφνικά το αμάξι 'ξάπλωνε' από την άλλη και ταξίδευε με το ΠΛΑΪ!!!
Γεια στα χέρια σου Τάκη! -
4/6 = 2/10. Και ομως ειναι αληθεια,να πως.....
Τα 4 μελη της οικογενειας του Ηλια εξ Ηλειας πηραν τα δυο απο τα δεκα δωρα των Τ.Ε.
Αφου ο πατερ φαμιλιας φροντισε να βαλει εκεινη την αλεπου τον 6χρονο γυιο του να βγαζει τους λαχνους τι περιμενατε; Τα δυο πρωτα δωρα φροντισε ο Αντωνακης και πηγαν στην αγια οικογενεια.
Στην κληρωση για συνοδηγηση ο Αντωνης ηταν αλλου και ετσι καποιοι αλλοι (οι κ.κ. Κουκος,Μπειζανης,Ευριπιδης,Τακης,Ταυρακος και η Δημητρα) προλαβαν και εκατσαν στη θεση του συνοδηγου.
Του χρονου πρεπει να μπω και γω στη παραγκα.Παραδοξως λιγος κοσμος,αρκετοι οδηγοι και καμια εικοσαρια απο το φορουμ.Χαρηκα που ειδα ξανα τη παλιοπαρεα απο δω μεσα αλλα και μερικους παλιους φιλους,τον Κωστα τον Πανουργια,τον Τσαδαρη,τον Νικο τον Γενεραλη,τον Λωρη και τον APR.
Αντε να' μαστε καλα και του χρονου.
-
Tου χρόνου θα λάβει μέρος στην κοπή και μια άλλη πολύτεκνη οικογένεια εξ Ηλείας,για να έχει συναγωνισμό ο Αμαλιαδαίος.
Εγώ και τα 4 αδέρφια μου + το γαμπρό μου. -
Είχαμε και την απόφαση της ειδικού για το χρώμα της MWB
Κοπή πίτας 4ΤF: Ψηφίστε τον καλύτερο Έλληνα οδηγό του 2007!