-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν είχατε στη διάθεσή σας αυτά τα αυτοκίνητα
με ποιό θα πηγαίνατε βόλτα στην πίστα μια ομορφούλα; Ο κύριος Krusenstern, πάντως, διάλεξε το Όπελ.
Δεν το διάλεξα!
Έτυχε να έχω το κλειδί στην τσέπη μου, και έτρεξα μ' αυτό μέσα στην πίστα όταν έσπασε το μοτέρ του deg πριν το s-άκι.Αν είχα επιλογή για να πάω βόλτα μια ομορφούλα θα έπαιρνα το (τα ρέστα με πμ)
Ελα τωρα,μην ντρεπεσαι να το ομολογήσεις.Εισαι κρυφο-οπελίστας και σε εχουμε πάρει χαμπάρι όλοι.
Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι'εσυ κρυφο καμαρι. -
Να καταθέσω και εγώ με την σειρά μου το πόσο υπέροχα πέρασα το Σάββατο στην πίτα.
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα το όνομά μου ότι κληρώθηκε, και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχασα την αρκετά ενδιαφέρουσα συνοδήγηση με τον κ. ΣΚΑΛΤΣΑ (αν το γράφω σωστά - συγχωρέστε με αν κάνω λάθος), αλλά επίσης ενδιαφέρουσα ήταν και η βόλτα με το 207και μην ξανακούσω για Όρελ. γκρρρρρρ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το κόκκινο S μιλάς?
Όχι ρε γμτ.
Θυμήσου ρε θείο θυμήσου.
Το alzheimer έχει χτυπήσει κόκκινα, ε;
Τις φωτό με PM, όπως είπαμε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν είχατε στη διάθεσή σας αυτά τα αυτοκίνητα
με ποιό θα πηγαίνατε βόλτα στην πίστα μια ομορφούλα; Ο κύριος Krusenstern, πάντως, διάλεξε το Όπελ.
Δεν το διάλεξα!
Έτυχε να έχω το κλειδί στην τσέπη μου, και έτρεξα μ' αυτό μέσα στην πίστα όταν έσπασε το μοτέρ του deg πριν το s-άκι.Αν είχα επιλογή για να πάω βόλτα μια ομορφούλα θα έπαιρνα το (τα ρέστα με πμ)
Ελα τωρα,μην ντρεπεσαι να το ομολογήσεις.Εισαι κρυφο-οπελίστας και σε εχουμε πάρει χαμπάρι όλοι.
Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι'εσυ κρυφο καμαρι.Άκου Ανδρέα τι λέει, έτυχε, λέει, να έχει στην τσέπη του, λέει, το κλειδί του Όπελ, λέει. Λες κι εμείς δεν ξέρουμε ότι το είχε στην τσέπη του για να μην του το πάρει κανένας άλλος...
Και, μπας και δεν το ξέρει κάποιος, η miss_obelix οδηγεί Όπελ.
ΤάκηΜ, χάρηκα για την επί τέλους γνωριμία. Ελπίζω και σε καφέ, σύντομα.
-
οδηγει... τροπος του λεγειν.. εχει οπελ, πες καλυτερα...
-
Σωστά, έχει αποδειχθεί ότι τα όπελ πάνε μόνα τους...
-
Σπόρος, επιστρέφοντας (Κυριακή πρωί, μόλις διάβασε την πινακίδα 'Μέγαρα'): *Εμένα, μπαμπά, όταν με βάλετε στην πίστα να με βάλετε μόνο σε πισωκίνητο. Σε μπροστινοκίνητο, ΔΕΝ μπαίνω.- Πισωκούνα φορ έβερ. *
(Υποθέτω ότι έκανε πολλή παρέα με τον Μάνο του Ευριπίδη...)Σήμερα το μεσημέρι:Αν ήταν στην πίτα ο Τριαντάφυλλος με το S, μπαμπά, θα τους είχε κάνει σκόνη όλους...
(Αυτό, ομολογώ, δεν κατάλαβα πως του ήλθε... ) -
Άπαιχτος! Εκτός από τα του Ντάφυ! Όπως αποδείχθηκε, τον κάνουν σκόνη άλλα αυτοκίνητα!Ο Αντώνης ή ο Ιωνάθαν ρε συ?!
Ο Αντώνης αυτά?!
-
κουκοοοο.. δε σ' ακουω ρε!
εχω καροτα στ' αυτια!το παιδι θα S-ωθει με την πρωτη ευκαιρια!
-
Ο Αντώνης, μάλιστα κύριε!
-
Μικρός είναι. Μόλις βγάλει τα καρότα ο άλλος, θα του εξηγήσουμε καλύτερα του παιδιού!
-
αSε ρε!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σπόρος, επιστρέφοντας (Κυριακή πρωί, μόλις διάβασε την πινακίδα 'Μέγαρα'): *Εμένα, μπαμπά, όταν με βάλετε στην πίστα να με βάλετε μόνο σε πισωκίνητο. Σε μπροστινοκίνητο, ΔΕΝ μπαίνω.- Πισωκούνα φορ έβερ. *
(Υποθέτω ότι έκανε πολλή παρέα με τον Μάνο του Ευριπίδη...)Και πολύ σωστά υποθέτεις...
Σήμερα το μεσημέρι:Αν ήταν στην πίτα ο Τριαντάφυλλος με το S, μπαμπά, θα τους είχε κάνει σκόνη όλους...
(Αυτό, ομολογώ, δεν κατάλαβα πως του ήλθε... )Για τον ανωτέρω αναγραφόμενο λόγο...
Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει πριν λίγο καιρό το Μάνο βόλτα με το S...
Τα παιδιά έχουν άποψη... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
...Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει πριν λίγο καιρό το Μάνο βόλτα με το S...Τώρα εξηγούνται όλα...
-
Αυτοί οι Γιαπωνέζοι είναι μουλωχτοί τελικά!!
Πάτε λάου-λάου και απο μικρές ηλικίες ρε?!Πές του Αντώνη, Πυργιώτη, ότι την άλλη φορά θα τον πάμε βόλτα με κανονικό αυτοκίνητο. Μια 130!
-
Ακούστε τη συνέχεια της συζήτησης (με την ανοχή των mods, αν κ περισσότεροι από ένας με απείλησαν με μπαν στις κοπές πίτας):
- Μπαμπά, ο Γρηγόρης (σσ. ζαφίρα) είναι πισωκίνητος;
- Ρε, δεν έχουμε πει όχι;
- Εντάξει, είπα να ξαναρωτήσω, τι πειράζει δλδ;
- Άντε, καλά.
- Να σου πω, ο Γρηγορούλης; (σσ. 106 ραλλί)
- Ρε, με δουλεύεις;
- Καλά, καλά, μη φωνάζεις. Να σου πω, ο Ποδάρας; (σσ. Μάζντα Β 4x4)
- Ναι, σε κανονικές συνθήκες αυτός είναι.
- Πότε θα τον βάλουμε στην πίστα;
-
Κατέληξε εκεί που ήθελε πάντως!
-
Ενταξει ο Ποδαρας θα μπει στη πιστα.Ο σπορος ΠΩΣ θα μπει στον Ποδαρα;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για το κόκκινο S μιλάς?
Όχι ρε γμτ.
Θυμήσου ρε θείο θυμήσου.
Το alzheimer έχει χτυπήσει κόκκινα, ε;
Τις φωτό με PM, όπως είπαμε.Άσε ελπίζω να μη μπει ο Αθλιίξ γιατί χάθηκα.
-
Respect στον σπόρο!
Από μικρός έχει τις σωστές βάσεις!
Κοπή πίτας 4ΤF: Ψηφίστε τον καλύτερο Έλληνα οδηγό του 2007!