-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν λέω για ενημέρωση. Λέω το ότι σχολιάζεις σε δημόσιο μέρος.Είναι το φόρουμ δημόσιο μέρος ενώ η tv δεν είναι δημόσιο μέρος?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σχολίασα τον υβριστικό σχολιασμό στο πρόσωπο μου. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός.Σχολίασε λοιπόν την πράξη του κυρίου αυτού να σε δω να τον αποδοκιμάζεις δηλαδή και ευχαρίστως θα σου ζητήσω συγνώμη. Αντίθετα είδα να το ευχαριστιέσαι και να το διασκεδάζεις κιόλας φίλε με σαχλοεξυπμάδες εναντίον μου. Μη ζητάς τα ρέστα λοιπόν και φυσικά δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου τι σόι δόκτορας είσαι. Εσύ ασχολείσαι μαζί μου και δε ξέρω τι πρόβλημα έχεις αλλά μάλλον διακατέχεστε από ένα είδος κόμπλεξ με τα περί στρατιωτικών. Ούτε διαταγές έδωσα σε κανέναν ούτε να πάρει κανείς κάμψεις ούτε ζήτησα να φορέσει ζώνες κανένας. Αυτά λοιπόν που λένε κάποιοι είναι πολύ φθηνές σαχλαμάρες από κομπλεξικούς με αποθυμένα προφανώς. Νομίζεις ότι θα φοβηθώ κανέναν κομπλεξικό σαχλαμάρα όταν λέω την άποψη μου?
-
Πού ακριβώς επικρότησα εγώ τον χαρακτηρισμό σου από τον kovathe;
-
Δεν έχω δει κανένα πιλότο ή άλλο αξιωματικό του ελληνικού στρατού να βγαίνει σε δημίσιο χώρο (όπως είναι το forum) και να εκφράζεται έτσι.
Όπως επίσης και δεν έχω δει άλλη περίπτωση αξιωματικού να περνά τόση ώρα σε ένα forum (επειδή γνωρίζω αρκετούς αξιωματικούς μικρής ηλικίας) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού ακριβώς επικρότησα εγώ τον χαρακτηρισμό σου από τον kovathe;Εντάξει κύριε Κωνσταντίνε έχετε δίκιο. Να χαίρεστε την παρθενιά σας. Καλές γιορτές.
-
Ευχαριστώ πολύ, παρομοίως.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν έχω δει κανένα πιλότο ή άλλο αξιωματικό του ελληνικού στρατού να βγαίνει σε δημίσιο χώρο (όπως είναι το forum) και να εκφράζεται έτσι.
Όπως επίσης και δεν έχω δει άλλη περίπτωση αξιωματικού να περνά τόση ώρα σε ένα forum (επειδή γνωρίζω αρκετούς αξιωματικούς μικρής ηλικίας) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Απλά ίσως φίλε δεν παρουσιάσε κάποιος άλλος την επαγγελματική του ταυτότητα γιαυτό δεν έχεις δει. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν και άλλοι στρατιωτικοί εάν δεν γνωρίζεις. Ούτε εγώ θα την παρουσίαζα την ταυτότητα μου αλλά προκλήθηκα επειδή είμαι ελληναράς για κάποιους και έπρεπε να τιμήσω το μακαρίτη ξάδερφο μου. Και φυσικά πουθενά δεν είπα οτι είμαι 'μικρής ηλικίας'. Εάν ψάξεις θα δεις οτι έχω πει πως δε πετώ πια αλλά είμαι απλά ας πούμε επιχειρησιακός με ελάχιστες πλέον πτήσεις 'επαγγελματικής ρουτίνας' το χρόνο. Αλλά αρκετά. Βαρέθηκα το κόμπλεξ σας. Καλές γιορτές και σ' έσάς αγαπητέ.
-
Το αυτό εύχομαι και δι υμάς.
-
Γεγονός είναι πάντως ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πιλότοι πετάνε μόνο λίγες φορές. Περίπου μία τη βδομάδα.
-
To αιγαίο ανήκει στα ψάρια του...
-
To Αιγαίο ανήκει στον Μπόμπ Σφουγγαράκη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Αιγαίο ανήκει στον Μπόμπ ΣφουγγαράκηA ΡΕ Ε Σου Ρου ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
3 μέρες τώρα οι τουρκαλάδες πετάνε πάνω από τα νησιά μας και συνεχίζουν. 78 ώρες με 3 ώρες ύπνο και με το ζόρι. Ούτε για κατούρημα χρόνος. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βλέπεις...χριστιανική γιορτή.... Δε σέβονται τίποτα. Και μετά μου λέτε μακακίες.... Έχουν χάρη που δε μας δίνουν άδεια για πυρά.... συνεχώς κλειδωμένος στόχος είναι, αλλά ξέρουν τι κότες είναι οι πολιτικοί μας γιαυτό και προκαλούν... Έχε χάρη...αλλά πότε θα ξεφύγει κάνα δακτυλάκι...
Ειδοποιησε με σε παρακαλω προτου σου ξεφυγει το δαχτυλακι να ετοιμασω τις βαλιτσες και να κλεισω εγκαιρα εισητηρια ...
-
Και το '96 μας 'ξέφυγε' δαχτυλάκι και έγιναν ρόμπα Τούρκοι και Ισραηλινοί, καθώς μόνον ο Ισραηλινός εκπαιδευτής διασώθηκε από το F-16... Τι δουλειά είχε να 'εκπαιδεύει' τον Τούρκο στο δικό μας FIR με οπλισμένο μαχητικό δεν καταλαβαίνω...
-
τουλαχιστον αμα ειναι να ξεφυγει δαχτυλακι, ας ειναι ο τουρκος πιλοτος γαλατασαραι
-
Θυμάστε όμως πριν από λίγους μήνες που ο Ερντογάν 'έτριξε τα δόντια' στους Αμερικάνους και έλεγε ακόμα και για... κατάρριψη αμερικανικών μαχητικών αν παραβίαζαν τον τουρκικό εναέριο χώρο;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=805560
Σκέφτεστε να κάνει καμμιά μακακία και να καθόμαστε εμείς με ποπ κορν και αναψυκτικά να βλέπουμε το ματσάκι THK-USAF και να διαπιστώνουμε τι ψάρια πιάνουν οι διάφοροι πύραυλοι;
-
ναι, ωραια εικονα τι να σου πω
να τσακωνονται σαν ηλιθιοι αυτοι οι καραγκιοζηδες πανω απ'τα νησια μας και να μας σπασουν τα νευρα..
και αυτο δεν ειναι τοσο τραγικο... τουλαχιστον απο τα συντριμια αεροσκαφων θα κρατησουμε κανα ενθυμιο..
το τραγικο ειναι οτι θα μας σπασουν τα νευρα οι συνελληνες..
πραγματικα πολυ με εκνευριζουν σα λαος, κουραζουν απιστευτα τα πραγματα.
κλαιγονται για τις γυναικες, για τους τουρκους, για τους αλβανους, για τους δημοσιους υπαλληλους, για ολα.. χωρις πλακα θα επρεπε να το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ. -
Πολύ θα θελα να δω τι πιάνουν τα F-16 απέναντι στα F/A-18.
-
Το F-16 είναι πιο ευέλικτο. Ειδικά μάλιστα αν πετά αεροδυναμικά 'καθαρό' (δηλαδή χωρίς πολλά εξωτερικά φορτία), το 18άρι δεν έχει ελπίδες.
Όχι όμως ότι αυτά έχουν και πολλή σημασία σε ένα περιβάλλον όπου θα γίνεται της κακομοίρας από πυραύλους που θα διαλύουν ακόμα και τα κουνούπια κι από παρεμβολές που θα καθιστούν ακόμα και την εκκίνηση των κινητήρων των αεροσκαφών δυσχερή...
-
Bέβαια το κατά πόσο θα σήκωναν F-16 σε clean διαμόρφωση για BVR ελέγχεται. Σε σχέση με τα E/F's άραγε; Και πάλι, σε τέτοιες φάσεις αμφιβάλω αν θα φτάσουν τόσο κοντά ώστε να έχουμε κλειστές αερομαχίες και scissor fights...
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...