-
... ευχαριστω .... αντιο σας
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Microsoft Security Essentials.
- ......ενώ η μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν γνήσια Windows στο σύστημα.
... κάτι άλλο λοιπόν ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Microsoft Security Essentials.
- ......ενώ η μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν γνήσια Windows στο σύστημα.
... κάτι άλλο λοιπόν ?
AVIRA ?
-
Avast ? χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια την ελέυθερη έκδοση, καθημερινά έχει αυτόματη αναβάθμιση.
-
Παλια εβαζα το avast παντου αλλα σε υπολογιστες σε δικτυο μου τα μαμησε και πλεον μονο για home.
Τρεχω και το http://www.emsisoft.com/en/software/free/ -
Symantec Antivirus Corporate Edition. Δεν έχει το bloatware του Norton AV και δεν χρειάζεται ποτέ ενεργοποιήσεις ή ανανεώσεις. Ούτε ιδιαίτερα βαρύ είναι (καμία σχέση με το αισχρό NAV).
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Avast ? χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια την ελέυθερη έκδοση, καθημερινά έχει αυτόματη αναβάθμιση.+1 καμμιά φορά και 2 φορές τη μέρα σε μένα. Και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Avast ? χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια την ελέυθερη έκδοση, καθημερινά έχει αυτόματη αναβάθμιση.
+1 καμμιά φορά και 2 φορές τη μέρα σε μένα. Και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Έτσι είναι.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ληγει σε 4-5 μερούλες το Nod32 και λέω αντι να ψαχνω για κανενα νεό σπασιματακι , να δωσω μια 'ευκαιρια' σε κανένα free antivirus....Μπορεί κανείς να κάνει μια εκτίμηση της αξιοπιστιας των δωρεάν αντιβιοτικών , εν έτη 2010 ...
AVG9.-
-
Δεν χρησιμοποιώ κανένα antivirus... Έχω mac
-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
Δεν χρησιμοποιώ κανένα antivirus... Έχω macδε πειραζει, κανεις δεν ειναι τελειος.
-
Bρε Σπύρο τι υπ' αριθμόν δημοσίευση είναι αυτή...; 14545
-
Να μπει στα πρακτικα : viewtopic.php?f=13&t=27090&start=1635
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Να μπει στα πρακτικα : viewtopic.php?f=13&t=27090&start=1635Αμ εσύ έκανες την υπ' αριθμόν 3500...
-
τα πραγματα παιρνουν μια απροσμενη τροπη
-
Σαν πληροφορικός για Windows προτείνω SandboxIE και που και που κανένα scan με το Dr.WEB CureIt!. Επίσης ένα rooterάκι με ενεργοποιημένο firewall και όλα ok!
Αλλιώς linux.
-
Εγω εχω το nod32 εδω και 2 χρονια!Δεν εχω βρει καλυτερο πραγματικα!Ουτε φορτωνει το πισι και γενικα μπλοκαρει πολλα!
-
Eυτυχώς έληξε το Kaspersky.
Εγκατέστησα την trial έκδοση για ένα μήνα του G Data που θεωρείται αυτή την στιγμή το καλύτερο antivirus σύμφωνα με κριτικές σε περιοδικό.
Βρήκε 215 ιούς που δεν έβρισκε το Kaspersky... και αναρωτιόμουν γιατί ο υπολογιστής είχε πρόβλημα ταχύτητας.
To G Data χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές μηχανές, του avast και του bitdefender μαζί! -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Eυτυχώς έληξε το Kaspersky.Το Kaspersky δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Symantec (Notron Antivirus) που πήραν τον κώδικα του norton και έφτιαξαν ένα δικό τους antivirus. Ως εκ τούτου στην αρχή ήταν ένα καλό antivirus. Όσο πέρναγε ο καιρός όμως το norton αναβαθμιζόταν συνεχώς, ενώ το kaspesky πρακτικά έμενε το ίδιο.
Πλέον είναι απλά ένα απαρχαιωμένο antivirus... -
Ήρθε το laptop με trial norton internet security το οποίο στον 2ο μήνα ζητούσε 70 ευρά νομίζω για αγορά Είχε κάνει κατάληψη στο pc, firewall, browsers, mail κλπ.
Έφαγε σούτ και έβαλα το Avira Antivir. Απενεργοποίησα και τα nag/splash screens και δεν κάνει κιχ. Επιμένω στην λύση SandboxIE ωστόσο.
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;