-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Nαι το S3 ειναι πιο γρηγορο απο το HONDA CIVIC(ΠΟΙΟΤΗΤΑ) ΤΥPE-R,αλλα η αουντι εφτασε να βγαλει μοτερ με 270 ιππους για να περασει ενα ΤΥPE-R....
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8625' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
για να μην ξεχνιομαστε, η απολυτη ξεφτιλα της αουντι μεσα στα μεγαρα.....
αλλα ηρ8αν οι fast food κινητηρες TFSI και σωσανε την κατασταση,αληθεια μετα την σκοντα και τα σεατ η΄λαντα θα φορεσει και αυτη TFSI?σα να λεμε χιουνται με VTEC η΄ daewoo me VTEC,AAAAA θα ξερασω..........
καλα μη ξερασεις κιολας και παθεις τιποτα κριμα που οι fast food κινητηρες δινουν αλογα και ροπη που στη honda ουτε τα φανταζεστε και ποσο κριμα που θα χρειαστει να βγει ενα 3λιτρο+ s2000 για να περασει μπροστα απο το s3 το οποιο θα σας το πουλησει ο σαρακακης 70000 ευρω...
οσο για το στησιμο του type-r,εν ετη 2008 να χρησιμοποιειται σε μικρομεσαιο hot hatch ημιακαμπτος... αντε και στο επομενο μοντελο σας ευχομαι σουστες!!!!!
αλλα αφου εχει τιμονι διαβητη,αισθηση και δε παιρνει κλισεις(χαρη στη σκληρη αρχαια αναρτηση με την οποια θα αναπηδα σε καθε ανωμαλια χανοντας προσφυση,γιατι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι η σκληρη αναρτηση ειναι για πιστα και οχι για δρομο,ποια porsche ή ferrari αλλωστε ειναι κουτσουρο?) τοτε δε πειραζει τα σπαει το αυτοκινητο!!!!ειναι καθαροαιμο!!!!αλλωστε οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους!!!ποσα type-r πουληθηκαν παλια και ποσα καινουρια κυκλοφορουν τωρα???οι hondaκιδες μηπως πουλησαν την εταιρεια που τοσο πολυ αγαπουσαν και κοιταξαν κατα γερμανια μερια σαν τους φιλους αλφιστι???
s3 το 2007 εφυγαν γυρω στα 500,οσα σχεδον ηρθαν...golf gti αλλα τοσα παρολο που κυκλοφορει τοσο καιρο...μαλλον σε οσους αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα(και οχι τα jeep γιατι αυτα πουλανε περισσοτερο ) αρεσει και το fast food
Καλυτερα να το εχουν λιγοι παρα και η κουτση μαρια το καθε αμαξι...
στο auto triti τευχος 12 25 Μαρτιου ενας αναγνωστης με γκολφ 32000 ευρω κλαιει τα λεφτα του για τα προβληματα με τα ηλεκτρικα του και τα παρα8υρα,επισης καιει δυο λιτρα λαδι στα 500 χλμ ο κινητηρας του.....ξυπνα ,δες γυρω σου τι γινεται,με εναν κινητηρα δεκανικι για 4-5 εταιριες.....που φοραει το αμαξι που αγαπας (με τα face lift τι γινεται?ανανεωμενο Α3 στα μεσα του 2008 διαβασα...) -
αστο φιλε vts ...πολυ απλα η χοντα μια ζωη ηταν μπροστα κ θα ειναι οτι κ να λεμε εμεις εδω τωρα...το τουρμπο για μενα ειναι cheap horses με ημερομηνια ληξεως κ ας εχω πασσατ με τον γνωστο διλιτρο του gti... Μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις ....για τον ημιακαμπτο , αληθεια ξερεις οτι το ΤΤ το προηγουμενο που πωλειται ακομα (επειδη τους ξεμεινε....) εν ετει 2008 τι αναρτηση εχει πισω...λεω εγω τωρα..., οπως επισης κ το κλιο σπορτ ...Αντε γιατι εχω βαρεθει ν ακουω για τον ημιακαμπτο , λες κ βλεπετε τις τεραστιες διαφορες...Type r με ημιακαμπτο κ παλι ειναι πιο γρηγορο απο golf gti , k focus ST ...Kατα τ αλλα το ταπερ αποτυχια...
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
Nαι το S3 ειναι πιο γρηγορο απο το HONDA CIVIC(ΠΟΙΟΤΗΤΑ) ΤΥPE-R,αλλα η αουντι εφτασε να βγαλει μοτερ με 270 ιππους για να περασει ενα ΤΥPE-R....
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8625' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
για να μην ξεχνιομαστε, η απολυτη ξεφτιλα της αουντι μεσα στα μεγαρα.....
αλλα ηρ8αν οι fast food κινητηρες TFSI και σωσανε την κατασταση,αληθεια μετα την σκοντα και τα σεατ η΄λαντα θα φορεσει και αυτη TFSI?σα να λεμε χιουνται με VTEC η΄ daewoo me VTEC,AAAAA θα ξερασω..........
καλα μη ξερασεις κιολας και παθεις τιποτα κριμα που οι fast food κινητηρες δινουν αλογα και ροπη που στη honda ουτε τα φανταζεστε και ποσο κριμα που θα χρειαστει να βγει ενα 3λιτρο+ s2000 για να περασει μπροστα απο το s3 το οποιο θα σας το πουλησει ο σαρακακης 70000 ευρω...
οσο για το στησιμο του type-r,εν ετη 2008 να χρησιμοποιειται σε μικρομεσαιο hot hatch ημιακαμπτος... αντε και στο επομενο μοντελο σας ευχομαι σουστες!!!!!
αλλα αφου εχει τιμονι διαβητη,αισθηση και δε παιρνει κλισεις(χαρη στη σκληρη αρχαια αναρτηση με την οποια θα αναπηδα σε καθε ανωμαλια χανοντας προσφυση,γιατι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι η σκληρη αναρτηση ειναι για πιστα και οχι για δρομο,ποια porsche ή ferrari αλλωστε ειναι κουτσουρο?) τοτε δε πειραζει τα σπαει το αυτοκινητο!!!!ειναι καθαροαιμο!!!!αλλωστε οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους!!!ποσα type-r πουληθηκαν παλια και ποσα καινουρια κυκλοφορουν τωρα???οι hondaκιδες μηπως πουλησαν την εταιρεια που τοσο πολυ αγαπουσαν και κοιταξαν κατα γερμανια μερια σαν τους φιλους αλφιστι???
s3 το 2007 εφυγαν γυρω στα 500,οσα σχεδον ηρθαν...golf gti αλλα τοσα παρολο που κυκλοφορει τοσο καιρο...μαλλον σε οσους αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα(και οχι τα jeep γιατι αυτα πουλανε περισσοτερο ) αρεσει και το fast food
Καλυτερα να το εχουν λιγοι παρα και η κουτση μαρια το καθε αμαξι...
στο auto triti τευχος 12 25 Μαρτιου ενας αναγνωστης με γκολφ 32000 ευρω κλαιει τα λεφτα του για τα προβληματα με τα ηλεκτρικα του και τα παρα8υρα,επισης καιει δυο λιτρα λαδι στα 500 χλμ ο κινητηρας του.....ξυπνα ,δες γυρω σου τι γινεται,με εναν κινητηρα δεκανικι για 4-5 εταιριες.....που φοραει το αμαξι που αγαπας (με τα face lift τι γινεται?ανανεωμενο Α3 στα μεσα του 2008 διαβασα...)ηλεκτρικα βγαζουν τα vag συμφωνοι, παντως αυτο με το λαδι δεν ισχυει..καιει παρα πολυ λιγο λαδι ο tfsi,που δε θα σε απασχολησει μεχρι την επομενη αλλαγη, και μονο κατα το στρωσιμο του θα καψει σημαντικα....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
...το τουρμπο για μενα ειναι cheap horses με ημερομηνια ληξεως...Ευτυχως μονο για σενα, και οχι για την πλειοψηφια των εταιριων που εχουν στραφει εκει!
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
αστο φιλε vts ...πολυ απλα η χοντα μια ζωη ηταν μπροστα κ θα ειναι οτι κ να λεμε εμεις εδω τωρα...το τουρμπο για μενα ειναι cheap horses με ημερομηνια ληξεως κ ας εχω πασσατ με τον γνωστο διλιτρο του gti... Μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις ....για τον ημιακαμπτο , αληθεια ξερεις οτι το ΤΤ το προηγουμενο που πωλειται ακομα (επειδη τους ξεμεινε....) εν ετει 2008 τι αναρτηση εχει πισω...λεω εγω τωρα..., οπως επισης κ το κλιο σπορτ ...Αντε γιατι εχω βαρεθει ν ακουω για τον ημιακαμπτο , λες κ βλεπετε τις τεραστιες διαφορες...Type r με ημιακαμπτο κ παλι ειναι πιο γρηγορο απο golf gti , k focus ST ...Kατα τ αλλα το ταπερ αποτυχια...φιλε vargas ο ημιακαμπτος απ'οτι εχω δει στα αυτοκινητα που υπαρχει,εχει 2 οδους...
1ον το αυτοκινητο σου ειναι πολυ μαλακο και ανετο και το αμαξωμα παιρνει μεγαλες κλισεις στις στροφες πχ ολα τα μη σπορ γαλλικα megane,clio,c2 απο τα οποια εχω και μεγαλη εμπειρια..
2ον το αυτοκινητο ειναι κουτσουρο δεν παιρνει καμια κλιση και ενοχλει τη μεση σου και το παραμικρο χαλικι,πραγμα το οποιο συμβαινει στα σπορ μοντελα με ημιακαμπτο οπως clio rs,megane rs,νεο type-rμε πολλαπλους συνδεσμους μπορεις να συνδυασεις ανεση με κρατημα,παροτι υπαρχουν υπαρχουν και πολυ σκληρα αυτοκινητα με πολλαπλους οπως το προηγουμενο mini cooper s που χει ενας φιλος μου και χω ζησει αρκετα,στο νεο αυτο το διορθωσαν και τα περιοδικα εγραψαν οτι εχασε τον απολυτο χαρακτηρα του!!!!αν ειναι δυνατον!!!
δεν υπαρχει λογος ενα γρηγορο αυτοκινητο να χει πολυ σκληρη αναρτηση σε σημειο κουτσουρου και αυτο μας το αποδεικνυουν διαφορα παρα πολυ σπορ αυτοκινητα,οπως carrera turbo,R8,evo κ.α.αν η αναρτηση ειναι πολυ σφιχτη στον κανονικο δρομο(και οχι στην επιπεδη πιστα) θα σου σηκωθει καμια ροδα και τοτε μπορει να παθεις ασχημα πραγματα...
και ανακυκλωνοντας τα επιχειρηματα μου σε παραπεμπω στη συνεντευξη του Roerl που δεν ειναι κανα τσουτσεκι για το χρονο της gt2 στο nordschleife,το οποιο εχει ως γνωστο τις ανωμαλιες του,οπου η gt2 εκανε το ποιο γρηγορο χρονο της με μεσαια ρυθμιση στην αναρτηση και οχι με τη σκληροτερη..επισης στη 430 scuderia ο schumacher προτεινε η αναρτηση να μη ρυθμιζεται με το μανετινο γιατι μπορει καποιος να θελει γρηγορη αποκριση κινητηρα και κιβωτιου,αλλα να μην το επιτερεπουν οι συνθηκες του οδοστρωματος,οποτε και μπηκε ξεχωριστος διακοπτης
αυτο ειναι το προβλημα μου με τον ημιακαμπτο,οτι δε μπορει να συνδυασει κρατημα και ανεση..το αυτοκινητο μπορει να ναι σουπερ στημενο αλλα αν ειναι κουτσουρο μακροπροθεσμα θα ενοχλησει,θα γουσταρεις αλλα θα ενοχλησει...και δε μπορεις να πεις οτι ετσι ειναι τα σπορ αυτοκινητα γιατι δεν ειναι...τα κορυφαια τουλαχιστον οχι...
αλλωστε και το προηγουμενο type-r ειχε πολλαπλους και το ιαπωνικο (το τωρινο) εχει και το s-2000 ..και η χοντα το ξερει καλα οτι ειναι καλυτερη αναρτηση,αλλα για να κρατησει χαμηλοτερα το κοστος επειδη εβαλε το εσωτερικο που εβαλε και το παραξενο εξωτερικο που εβαλε(τα οποια κοστιζουν) θυσιασε την ανεση και εβαλε απαρχαιωμενη για τα σημερινα δεδομενα αναρτηση μπορει βεβαια η μειωση αυτου του κοστους να χει γινει για αλλους λογους,παντως μιλαμε ξεκαθαρα για μειωση κοστους αφου προκειται για πολυ πιο φθηνη λυση ....και σε συνεντευξη του ελεγε ο υπευθυνος εξελιξης του οτι εγινε για να εχει 500 λιτρα αποσκευες(γιατι οιπολλαπλοι πιανουν χωρο) λες και νοιαστηκε ο αγοραστης του type-r ποτε για κατι τετοιο......ποιον πανε να κοροιδεψουν.....
-
Εμενα δεν με ενδιαφερει η ανεση κ για αυτο στο πασσατ εχω ηδη αλλαξει αναρτησεις, ουτε με ενοχλει η σκληρη αναρτηση , οταν παω 50 μπορει να μ ενοχλει ΤΩΡΑ ΟΧΙ . Σιγουρα ο ημιακαμπτος δεν ειναι κατι το εξελιγμενο , αλλα στην χοντα υπαρχουν τοσα αλλα πραγματα που για μενα το γκρουπ (συμπεριλαμβανομενης κ της audi) δεν τα εχει , π.χ τιμονι με αισθηση..., ηλεκτρικο γκαζι με αποκριση που δεν υπαρχει σε καμια εταιρεια... κλπ. Κ στην τελικη δεν ειναι μονο τα σπορ αυτοκινητα με ημιακαμπτο που εχουν ΠΟΛΥ σκληρη αναρτηση. Κλασικο παραδειγμα η Ζ4 Μ που εχει ο ξαδελφος μου που ετσι κ πας βολτα σε πιανει η μεση σου...κ μην μου πεις οτι δεν ειναι σπορ ...το συγκεκριμενο αυτοκινητο η οτι δεν εχει κρατημα. Ανεση κ κρατημα στα σπορ αυτοκινητα δεν πανε μαζι σε κανονικο δρομο , αν μιλαμε για καροδρομους η δρομους με ανωμαλιες κανεις διαφορετικες συγκρισεις...
-
σωστα το πες ...στην πλεοψηφεια των εταιρειων , οχι στην χοντα....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
σωστα το πες ...στην πλεοψηφεια των εταιρειων , οχι στην χοντα....Πολυ σωστα το πες κι εσυ!Γιατι αν η honda εβαζε turbo στο ταπερ..τοτε θα μπορουσε να συγκριθει με το S3..τωρα απλα..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
σωστα το πες ...στην πλεοψηφεια των εταιρειων , οχι στην χοντα....
Πολυ σωστα το πες κι εσυ!Γιατι αν η honda εβαζε turbo στο ταπερ..τοτε θα μπορουσε να συγκριθει με το S3..τωρα απλα..
Άντε ρε από δω. Το turbo είναι cheap horses και η Honda δεν καταδέχεται.
-
μα εγω δεν το συγκρινα καν....τωρα αν εσεις θεωρειτε επιτυχια της audi με 65 ps περισσοτερα κ turbo να κερδιζει απλως το ταπερ , ε θα σας παραπεμψω στο TYPE RR , με 260 ps κ ατμοσφαιρα .....................κ αντε γεια....σε οτιδηποτε ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ σε αυτην την κατηγορια.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μα εγω δεν το συγκρινα καν...Αμα κοιταξεις επανω αριστερα..λεει τον τιτλο του θεματος..
Εχει ξανασυζητηθει το θεμα πολλακις οσον αφορα ατμοσφαιρα Vs τουρμπο!
Τι type-RRRRR μου λες?Εχεις και Passat τουρμπο αν καταλαβα καλα. Πουλα το και παρε το σκετο FSI να ησυχασεις λοιπον!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλε vargas ο ημιακαμπτος απ'οτι εχω δει στα αυτοκινητα που υπαρχει,εχει 2 οδους...
1ον το αυτοκινητο σου ειναι πολυ μαλακο και ανετο και το αμαξωμα παιρνει μεγαλες κλισεις στις στροφες πχ ολα τα μη σπορ γαλλικα megane,clio,c2 απο τα οποια εχω και μεγαλη εμπειρια..
2ον το αυτοκινητο ειναι κουτσουρο δεν παιρνει καμια κλιση και ενοχλει τη μεση σου και το παραμικρο χαλικι,πραγμα το οποιο συμβαινει στα σπορ μοντελα με ημιακαμπτο οπως clio rs,megane rs,νεο type-rΕπειδη ειμαι κατοχος clio Rs με την αναρτηση της Renault sport μαλιστα,δεν ισχυει αυτο που λες...
Σε σχεση με το clio 1,4 της γυναικας μου,σαφως και ειναι σκληροτερο και οι κλισεις ειναι πολυ μικροτερες πλην ομως υπαρχουν,το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι κουτσουρο και φυσικα ΔΕΝ ενοχλει την μεση σου(εκτος κ αν εισαι 50αρης κ εχεις συνηθισει σε suv )Γενικα διαβαζεις τον δρομο,αλλα μην φανταστεις οτι δεν ειναι ανετο.Μια χαρα ανετο ειναι παρα το οτι ειναι σφιχτο οπως σου ειπα.
Συνεχιστε τη συζητηση σας και sorry για το off topic...
-
Οντως δεν ειναι απολυτο αυτο με την ημιακαμπτο, γιατι και το OPC που εχει ημιακαμπτο ειναι αρκετα πιο ανετο απο το S3 που δεν εχει!
-
ετσι ακριβως μισελ... type RR ...ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...τα ξαναλεμε...
260 ps χωρις τουρμπο... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ετσι ακριβως μισελ... type RR ...ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...τα ξαναλεμε...
260 ps χωρις τουρμπο...Το εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες ...παμε αλλη μια..
Θες να πεις οτι 260ps ατμοσφαιρικα ειναι καλυτερα απο 260ps με τουρμπο?Καταλαβαινεις οτι το S3 εκτος απο 265 αλογα εχει **35,7kgr **ροπης?Κατανοεις οτι αυτα τα κιλα ειναι ΠΟΛΛΑ?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
260 ps χωρις τουρμπο...Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Αν μιλάς για το αυτοκίνητο της JAS Motorsport, αυτό ήταν αγωνιστικό (Group A).
Το καλύτερο TypeR που υπάρχει είναι το JDM (FD2 σεντάν) με 225 άλογα. -
Μια παρέμβαση...η Audi ετοιμάζει S3 Sportback που λένε ότι θα φοράει και το DSG (S-Tronic):
http://carscoop.blogspot.com/2008/03/20 ... ooped.html
Συνεχίστε...
-
Χωρις να γνωριζεις καν το αυτοκινητο , ξερεις οτι ειναι πιο γρηγορο το S3...μπραβο ...Εγω απλως θα σου αναφερω οτι ΤΟ RR εχει 0-100 ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΑ...α κ οι αλλαγες γινονται μολις σε 80 millisec...αυτα τα ολιγα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Χωρις να γνωριζεις καν το αυτοκινητο , ξερεις οτι ειναι πιο γρηγορο το S3...μπραβο ...Εγω απλως θα σου αναφερω οτι ΤΟ RR εχει 0-100 ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΑ...α κ οι αλλαγες γινονται μολις σε 80 millisec...αυτα τα ολιγα...Είναι αγωνιστικό λέμε!
http://autocar-show.blogspot.com/2007/0 ... e-r-r.html
(δες το εσωτερικό και πες μου αν είναι κανονικού αυτοκινήτου) -
Ποσο σιγουροι ειστε οτι δεν υπαρχει , γτ στην αγγλια ηδη πωλειται....
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R